GOTT NYTT ÅR!

So raise your glass if you are wrong,
In all the right ways,
All my underdogs,
We will never be never be anything but LOUD
And nitty gritty dirty little freaks
Won't you come on and come on and raise your glass,
Just come on and come on and raise your glass

Mitt nyåslöfte är att vara mig själv och göra det som gör mig lycklig.

love this song oxå



Den är lite lugnande :)

sjuk o stressad

Jag har så in i helvette ont i min hals! Det känns som min ena lunga är avstängd, så om jag tar ett djupt andetag eller skrattar får jag en astma attack. (Fan, vad det ska vara svårt att stava helt plötsligt.. Är det rätt eller särskrivning? I have no idea.)
Just nu sitter jag i Landvetter och väntar på att mamma ska gå upp så jag kna starta min dag. Jag är så stressad! JAg ska städa lägenheten, handla mat, färga håret, måla naglarna (hoppas jag kan måla mammas också, för hon måste ha dem fina när det är NYÅR), göra hummersallad med hemmagjord dressing, oxfile med potatis och vitlökssmör, vi ska till Patrik vid 16-tiden och kolla på fyrverkerierna som skjuts ut över älven, m.m.
Grejen är att maten skall serveras vid 19, så det betyder att jag har drygt 9 timmar från och med nu.
H H H HHHHHH.
Nej, just det. Inga djupa andetag. Jag känner mig som en förkyld man. Gnäll, gnäll, and there is more to come dessutom. *Hooost*

oldies is goodies



Älskar denna låten!!!

mosquito bite



Ser ut som ett myggbett men i själva verket så är det ett blåmärke som jag lyckades få dit genom att klämma mig på tumstocken igår när vi skulle mäta matbord.

Appropå det, vi har ett ganska stort kök och skulle lugnt få plats med ett matbord som är 180 cm lång och då ha 6 stycken stolar.
Men frågan är om det inte är bättre med ett bord som är 140 cm och bara ha 4 stolar och vid behov sätta dit en tilläggsskiva. Men då måste vi köpa 2 till stolar för jag vill inte ha udda.


Tough one.

bananas

Går den här att äta tro? Den är sjukt grön.





Hoppas det för jag är hungrig.

gammal goding

Mitt i mitt städande igår så hittade jag massa gamla kort.
Detta är från i mars när det var bästaste Hardcore Pornstar (för att citera Annette! Deras riktiga namn är ju så klart Hardcore Superstar) på Katalin.






Mums med Guinness. Synd bara att killen i baren inte alls visste hur man häller upp eller serverar en Guinness. Han hällde upp allt på en gång och i ett (som ni ser) vinglas (?). Jag kom ihåg att jag blev riktigt syrak på honom och ifrågasatte hans bartenderkunskaper. Då han svarade att det spelar ingen roll hur den hälls upp. Stackars krake som aldrig har upplevt Irland och dess underbara mirakeldryck på riktigt.


Nya pjuck




Tjusigt värre.

Dumma ischiasnerv och korsrygg

Jag har lyckats ta mig vatten över huvudet två dar i rad nu. Så korkat.
I förrgår så va jag tillsammans med mina Uppsalasyrror på mellandagsrean. Oh My God! Kände redan på vägen dit att detta var nog inte så smart att göra för mig som har ont i ryggen och så lätt blir matt och trött. Men det var bara att hålla skenet uppe och köra racet.
Jag var så trött efteråt att det inte var klokt åt det. Och tror ni jag hade på mig mitt stödbälte under de timmar vi vandra på stan? Nej men det är klart att jag inte hade, det låg så bra i väskan tyckte jag då. Grrr vilket pucko till brud jag är.


Igår så skulle jag ut till vakten här på jobbet för att hämta ut ett nytt passerkort och då missade jag bussen med nån minut. Jag pallade inte stå still och vänta på nästa så jag började gå istället, även denna gång utan stödbälte. När jag sedan kom hem så började jag tvätta, diska och städa. Satan i gatan va ont i ryggen jag hade igår efter dammsugningen. No mercy.

Så jag sov så himla dåligt inatt, var tvungen att gå upp på toa två gånger, men herre gud va svårt det är att komma ur sängen när man har ont i ryggen. Jag fick liksom rulla ur den.


cest vrai


HAha


:(

Jag är så orolig! Igår visade S en leverfläck för mig som har uppstått den senaste månaden. Det ser precis ut som de bilderna tidningarna publicerar i början av sommaren på malignt melanom. Han ska till doktorn den 11/1, men jag tycker det är för långt fram!

väska eller inte?

Skönt med en halvdag på jobbet och In flames i högtalarna. Inte mycket att klaga över.
Ska kolla rean med minisyrrorna i sthlm i afton är det tänkt, vi får se hur tågen går.
Är ganska sugen på en ny väska. Det är väl ok att köpa fast man egentligen borde spara, spara, spara. Det är ju faktiskt (förhoppningsvis) rea.
Vi borde verkligen ta oss ut och köpa ett nytt matbord som rymmer fler än två, och en tvättmaskin, och en till sak som jag inte tänker skriva om här för det är hemligt. Mohahah.
Men det blir så mycket pengar. Och då är det roligare med en ny väska.



By the way så tänkte jag ha ett par av mina kilklackskor idag, men dom kändes nästan för små. Jag blev jätteledsen, för om mina fötter blir större så förlorar jag jättemånga par skor. JÄTTEMÅNGA!
Är lite rädd nu. Vill ju verkligen inte få större fötter. Inte för att jag bryr mig om jag har 37, 38 eller 39 men jag kan ju inte ha mina mina pumps.

Avis

Sen igår har jag varit helt otroligt avundsjuk på en person.
Jag är inte missunnsam utan känner enbart avund. Jag vill också ha.
Jag kan inte tänka på annat, personen ifråga måste vara så himla lycklig nu då denne har fått det där som jag vill ha.


Det är på nått konstigt sätt ganska skönt att känna avundsjuka, man får lite insikt. Jag skäms inte över det utan jag bara konstaterar.
En gång har jag kännt missunnsamhet och det var det värsta jag varit med om (typ). Jag mådde jättedåligt av att känna så och jag hade hemska skuldkänslor. Det är så egoistiskt. Jag tyckte då att personen inte var värd det, dock så har jag ändrat mig nu. Nu förstår jag inte ens varför jag reagerade som jag gjorde. Hoppas att det aldrig händer igen.


Myskväll

Idag ska Arezoo sova över. Vi ska äta kyckling och spela spel :) Yey


stairwaytvå


TV-jakten

Idag har vi tagit det lugnt.. Låg och kollade tv fram till 11 sedan tänkte vi kolla mellandagsrean, men då startade inte bilen. Så vi gick och la oss. Jag vaknade vid 13 och gjorde lite lunch. Sedan försökte vi starta bilen, men de nvar heeeldöd. Så S ringde någon som kom och lånade ut startkablar och ett extra batteri. Vi åkte till Siba, elgiganten och Mediamarkt. Det är helt sjukt svårt att köpa tv! Finns ju tusen olika grejer man ska ha koll på. Vi tror vi har hittat den vi ska ha nu. Det blir antasgligen en 46"LED från Samsung. Jag kom hem vdi 18 och har kollat lite på nätet, det verkar som tv:n är slut i alla butiker i Storgöteborg så vi ska nog beställa den på internet. Får se..

ciaz

Julafton

Jag gick upp klockan 0600, gjorde mig iordning och åkte till jobbet. Jag skulle vara på Kundservice, for once, till 15. När jag kommer fram visar det sig att Samir skullej obba också! Jag blev jätteglad när jag såg det. Vi hade skoj på jobbet, när jag slutade kom S och hämtade mig.
Vi åkte ut till mamma i Landvetter. Både hanoch jag var nervösa. Men min nervrositet försvann när vi kom in i huset. Han var lugn efter kanske en halvtimme och vi hade jätteskoj hela kvällen. Vi åkte hem vid 21 och kollade på Tomten är far till alla barnen. Gud, vad jag älskar den filmen!
Detta var lätt en av de bästa jular jag någonsin upplevt. Jag var så nöjd och glad och allt! Alla kom överrens. Anton ville att vi (eller mest S) skulle sova över. På vägen hem pratade S om att kanske fira nyår där. Allt gick verkligen över mina förväntningar och jag somnade obeskrivligt lycklig.


Dagen före dopparedan

Jag var ledig så jag tog det lugnt på förmiddagen. Vid tolv började jag förbereda en köttgryta som jag och S skulle äta på kvällen. Vid 14-tiden mötte jag upp Mersiha i stan, vi fixade julklappar och höll på att förfrysa våra öron. Sedan åkte jag hem och fortsatte med maten. S har ännu inte smakat på någon mat jag har lagat så det var lite special. Jag var ganska nervös över vad han skulle tycka. Han kom vid 17:30-tiden, vi åt min mat (som blev väl godkänd, wiiieee)och sedan spelade vi bingolotto... Eller jag spelade, han somnade efter halva programmet.
Tyvärr så vann vi inget men jag hade en underbar dag. Jättetrevligt med Mersiha och en supermysig kväll.

På er alla

GOD JUL!!


stupid julpyssel

Skulle göra en fin julgrej med en glasängel i. Ängeln gick sönder och jag har inget lim så jag försökte limma ihop den med lösnagel-lim. Vilket resulterade i att jag limmade fast en söndrig glasbit på min hand ist. Och rev upp ett riktigt äcklig blodigt sår på mitt finger. Fuck it I say. Jag dricker chailatte iställt

Lady in red

fast bilden kanske försvinner när som helst, jag vet att jag kommer ångra detta nämligen.
But here it comes:





Helt otroligt kallt ute. Pälsjacka och pälsmössa va glad jag är att jag har er.
Kommentarer angående min muntra uppsyn undanbedjes vänligt men bestämt. :)

julnaglar

Vet inte om det syns så bra, men dom är röda med guldkant.













Synd bara att jag sen fick för mig att dom torkat efter en halvtimme och drog upp strumpbyxorna och ja...ni kan nog lista ut resten.


dan före dopparedan

Men var 17 är julstämningen?
Ikväll ska jag tvätta, det kommer nog höja stämningen en aning, NOT!
Kanske borde byta ut min Daft punk-spellista till julmusik. Alla andra år har jag lyssnat på Triad - tänd ett ljus flera veckor innan på repeat, men inte i år.
I år har jag tyvärr varit jättedålig på allt det här med jul. Vet inte varför.
Har pyntat hemma, bakat fudge och pepparkakor, drukit glögg och ätit lussebullar, köpt alla julklappar och slagit in dom, skrivit rim och lyssnat (lite) på min julskiva. Men det känns ändå inte som jul.



Jag vill fira jul med mormor och morfar. Men det kommer inte att hända för dom ska till Holland (om allt går som det ska, och det får vi hoppas att det gör för deras och kusin Wendlas skull).


Nä, nu jäklar! Cheer up Pixie, det är julafton imorgon.

För övrigt....

.... så googlade jag och klippte och klistra. Thats it. Jag påstår inte att du såg fel eller va hög.

I will try again tvåmorro

Tänkte blogga massa men nu har jag ingen lust. Får se om jag får tummen ur imorgon istället.

För övrigt så det var så att jag och fyra andra personer som stod och kollade på månförmörkelsen inbillade oss då eller? Det var inte en stor röd lampa som tog över halva himmeln. Vi kanske var höga i så fall. För det var inget man inbillar sig utan hjälpmedel.

Total månförmörkelse 21 december 2010

Total månförmörkelse 21 december 2010. Förmörkelsen är synlig i i hela Nordamerika och Mellanamerika samt i norra Skandinavien, Ryssland och Sibirien. Månen befinner sig för tillfället i Oxen helt nära gränsen till Tvillingarna.

fjortisbild

Igår tog jag en fjortisbild på mig själv. Jag var så röd i ansiktet av kylan när jag hade gått hem från mamma så jag tänkte att jag skulle bjuda på den här i bloggen. Men nu går jag i andra tankar. Jag kommer mer än troligt ångra mig då bilden ligger uppe till allmän beskådning.



Ska jag? Ska jag inte?


Jag ska tänka ett tag till.

Fredag hela veckan

Igår hade jag fredagskänslan hela eftermiddagen på jobbet.
Och nu med, det känns som fredag fast det bara är onsdag. Ganska härligt ändå. Man mår så bra när man har fredagskänslan i kroppen.


Igår ville jag göra rent min vattenflaska som jag har på jobbet, knäppgöken (jag) hällde då i kokhett vatten i flaskan (jag tänkte att det dödar allt äckligt) men istället krympte flaskan till hälften. Hur kul som helst, den blev en miniatyr av sig själv. Så det var bara att kasta.
Men jag dricker på bra ändå tycker jag. Nackdelen med mitt ökade vätskeintag blir ju alla tusen toabesök. Jag har sprungit på toa en gång i halvtimmen hela morgonen. Tar min kropp upp nån vätska överhuvudtaget? Eller rinner det bara rakt igenom?

Blä

 

Så jäkla äckligt, men ack så nödvändigt.

Dom har ju verkligen tänkt efter när dom valde färg på tabletten.

"Hmm, ska vi ha ena halvan av tabletten bajsbrun och andra diarebeige"?
"JAAAA, det låter super, det kör vi på".


Välkommen tillbaka rask takt

Igår köpte jag ett redskap för oss med ryggont. Halelulia vilken lättnad.
Hejdå vankande anka och välkommen tillbaka rask takt.
Jag gick från A till B på bara några minuter och hade inte ont alls.
Alla med ischias eller smärta i korsryggen borde önska sig ett stödbälte i julklapp.

fruktansvärt trött

Hur är det möjligt? Vaknade med en sjuk huvudvärk och med den kom ett illamående, kände mig tokbakis. Inte helt ok att behöva vara bakfull om man är nykterist. Nu har huvudvärken försvunnit och likaså illamåendet men dom lämna efter sig en helt otrolig trötthet. Jag vill sova. Snälla kan jag inte få sova bara en liten stund på skrivbordet? Nehe inte det. Jag försökte lyssna på bra musik i morse men huvudvärken hindrade mig så det blev Nora Jones för hela slanten. Men nu när skallebanken är borta blev det avange sevenfold i hopp om att piggna till, Men nej. På nå konstigt sätt låter det som vaggvisor i mina öron. God natt.

I get ur point

Hmm, ja nu när jag läser inlägget "hormoner" förstår jag att det lätt uppfattas fel.
Grejen är faktiskt den att jag i princip aldrig lagar mat hemma. Jag gillar inte att laga mat, bara om jag får laga en pangmiddag som typ till nyår eller liknande. Så det är nog jag som är en stor "baby". Pinsamt!
Igår blev det bara en massa missförstånd när han bad mig laga mat (så vi skulle hinna äta tillsammans). Och han var ju inte sur, bara jag som fick för mig det. Men allt blev ju bra tillslut.



Jag gick hem till mamma sen och försökte mig på att göra chokladfudge, men det gick åt pipsvängen. (jag lyckades förra året). Mamma däremot lyckades slänga ihop en middag samtidigt som hon bakade lussekatter och diskade. Hon är min idol.
Jag ska hem till familjen idag igen för att göra ett nytt försök. Den misslyckade fudgesmeten ska vi ha på glassen istället. Mumms.

kul färd hem

Bussen va ju som sagt sen, men när den kom och jag klev på så säger busschaffören: "jag är lite sen, jag var 8 minuter sen men nu är jag bara 7 och 1/2 minut sen. Jag kan nog köra ikapp" Jag svarar att det är ok.
Sen så kör han sjukt fort, askul. Han tar kurvorna i säkert 70 km/h och när han sen sannar på nästa hållplats där det står många och väntar och en kille tar tid på sig att hitta sitt busskort säger chaffören "jalla jalla kompis, vi har inte tid med det där jag är försenad" och trycker gasen i botten. Jag satt och skratta hela vägen, har aldrig varit med om att en buss får så många bilister att tuta. vi åker igenom fem rondeller och den här busschaffören körde med STÖRST går först. Så himla kul.

hormoner

Oj oj oj nu är det en hel del hormoner som spökar vill jag lova.
Jag var lite försenad från jobbet men var tvungen att köpa två julklappar på vägen hem.
Men så ringer baby mitt i allt och så uppfattar jag honom som sur för att jag inte hinner laga mat till honom innan han ska iväg. Så jag springer ut från affären och hem och slänger mig över matlagningen och det hinner precis bli klart tills han kommer in genom ytterdörren. Men så säger han att han inte hinner äta.
Och så klagar han på tågen och pendlingen och säger att han nog kommer sova hos en kompis i sthlm i veckan istället.
Då jäklar brister det för mig.
Jag hatar att vara hemma själv, det vet han.
Och eftersom jag tyckte att han verka sur för att jag inte han laga mat, men som jag sen hade hunnit med
och så ville han inte ha
och så säger han att han ska sova borta. Aaaaaaahhh
Då börjar jag gråta!!! Hallå.. jag?! gråta?! inför någon annan?!
Han märkte att jag tog illa upp och kramade om mig lääääänge, då vart det lite bättre. Sen så tog han sig tiden att äta middag med mig också. Jag älskar honom. Han är bäst ingen protest.
Och nu saknar jag honom jättemycket.

?

Sitter och undrar och funderar, kommer jag någonsin bli smal igen tro? Just nu känns det ganska hopplöst. Känner mig som en flodko! Det är inte rättvist att vissa kan äta vad som helst och förbli smala, medan jag bara behöver tänka kolhydrater och vips så har jag gått upp två kilo. Ändra livsstilen va det ja. Men det gör jag imorgon istället.

Saknar

sdcard_n50708745 (MMS)

Jag saknar dig Johanna!!!


Yoshikazu Mera

Va hos doktorn idag och hon tog ett sånt där blodprov i fingret (outch va ont det gör) Nu är jag helt blå om långfingertoppen. Mitt järnvärde är fortfarande lågt, vilket förklarar mina yrselattacker och trötthet.

När jag kom tillbaka till jobbet så låg det en cd på mitt skrivbord, "YoshiKazu Mera" Hade ingen aning om vad det var för nått så jag googla: 

Yoshikazu Mera (jap. 米良 美一), född 21 maj 1971 i Miyazaki, Japan, är en japansk sångare, och han är en av relativt få professionella kontratenorer som finns i världen idag. Hans register sägs vara tre och en halv oktav. Han sjunger främst västerländsk klassisk musik men också klassisk japansk musik.

Lyssnade lite på det and it was not my cup of tea.
Efter lite forskning i varifrån den mystiska cdn kom ifrån kom jag fram till att den tillhörde en användare som jag böt dvd-spelare hos förra veckan. Problem solved. Så nu kan vi gå vidare med denna måndag.


hemchmgnntk

Nog för att jag har haft stora problem med hur det gick med Diya. Men hon fick iallafall sin prins. Det skulle inte spela någon roll hur mycket jag ändrar på mig jag kommer aldrig få min prins iallafall.

Jag vet inte ens vad jag håller på med. Jag kommer leva ensam. Jag kommer dö ensam.

Kom igen nu Samarin

100media_imag006 (MMS)

Kom igen nu Samarin, jag vet att du klarar det. Hjälp mig. Jag litar på dig nu.


stress

Nu är det en sån där stressfredag igen. jag blir tokig.
Vi ska få besök ikväll och då vill jag ju självklart att det ska se hyffsat ut hemma. Men det ser ALDRIG ok ut i mina ögon. Igår kunde jag inte somna för jag låg och tänkte på allt jag skulle vilja fixa innan gästerna kommer. David spelar cool och är hur lugn som helst. men hallå det är ju hans vänner, han har redan gjort ett första intryck på dom. INTE JAG! Jag vill inte framstå som värsta slarvamajan (för jag är egentligen inte det).
Och imorse kände jag paniken igen över att jag inte kommer hinna hem innan dom kommer. Holy macarony va jobbigt det är at vara jag.
Men dont get me wrong, det ska bli jättekul att få besök. och det är sista gången på Yogan ikväll och skolan är slut nu så framöver kommer mina veckor bli lite lugnare. Skönt.



Drömde lite mardrömmar inatt om incidenten igår. Åhh så dumt. fuck, fuck, fuck, fuck. Varför är jag så klantig?

big mistake

Gjorde nått så himla dumt nyss. Jag sprang på en kär gammal vän som jag inte sett på väldigt länge och där stod vi och prata om dittan och dattan och sen råka jag berätta en hemlighet för honom. BIG MISTAKE!
Men att det var ett misstag kom jag på först när vi sagt hej då.
Hela vägen hem gick jag och sa "fuck, fuck, fuck, fuck" som ett mantra.
Kom på att han med största sannolikhet kommer skvallra för en viss person som jag absolut inte vill ska få veta detta.
Åhh så dumt!

haha så rätt


Vackraste godiset ever.

100media_imag006 (MMS)

se så fint. Visst blir man glad av små smällkarameller som faktiskt ÄR karameller!


fan också

Jag har blivit så jäkla blödig. Får fysisk smärta när jag tänker på alla orättvisor i världen.
Jag vill ta hand om alla föräldrarlösa barn och vara sällskap åt alla ensama människor.
Få alla krig att ta slut och mätta alla hungriga magar.
Men det går inte, jag räcker inte till. Det gör mig ännu mer ledsen.

Alla borde tatuera in WWJD på ovansidan av sin hand. Så att man alltid blir påmind av att tänka en gång till.

Think twice, Its just another day for you and me in paradise.

Godis


Hahaha


Tre tredjedelar..?


Lucia

Åhh så vackert det är!
Fick njuta av Uppsalas Lucia som kom till jobbet i morse och sjöng.

IKEA

Igår slutade jag tidigare eftersom jag hade börjat tidigare. Jätteskönt att vara på jobbet tidigt då hinner man göra allt det där man annars inte hinner eftersom telefonen inte ringer stup i ett.
I vilket fall så gick jag till IKEA direkt efter jobbet och kollade i nån timme innan Annette och Maria joina mig. Vi skulle äta julbord, skrattretande dåligt. Men å andra sidan kan man kanske inte förvänta sig så mycket av just IKEA. I dont know. Jag är i varje fall nöjd över att jag slapp betala fullpris.

Jag köpte ett dubbel(dun)täcke till mig och Baby. Åhh herre Gud va underbart det var. Det var länge sen jag sov med ett duntäcke, jag har haft syntet så himla länge nu.
Jag hade riktigt svårt att välja vilket jag skulle ta då IKEA, Hemtex och sängkompaniet har olika mått. Men det blev IKEA eftersom jag antagligen kommer köpa påslakan därifrån. Hoppas jag inte får ångra mig.
Än så länge är jag nöjd.

Ikväll blir det Yoga. Sen kanske ett restaurangbesök eller en pizza. Det får tiden utvisa.

Då börjar vi om.

100media_imag005 (MMS)

Då börjar vi om.


halsbränna

Halsbrännan tar kol på mig. Aahh
Har inte varit så värst sugen på sötsaker nu då jag varit sjuk, men idag tog jag tre chokladbitar.
DUMT!
Satan va ont i magen jag fick. Har haft kramper i tre timmar nu. Och halsbrännan kom också helt plötsligt i samband med chokladen. Att TRE yttepyttesmå chokladbitar kan ställa till med så mycket.
Det dummaste är att jag skulle kunna gå ut i fikarummet och hämta flera för det är ju så gott.

Och inte funkar samarinen heller. Oh lord save me.

äntligen

Nu är jag på jobbet igen och jag mår helt ok. Igår var jag också på jobbet men mådde piss hela dagen. 7 av min 8 jobbtimmar låg jag med pannan mot skrivbordet och försökte flåsa och pusta bort mitt hysteriska illamående. Gick sisådär.

En anledning till att jag mår lite bättre är nog kanske för att jag fick krama min alldeles egna pojkvän. Herre jäklar vad jag har saknat honom. Jag tror jag har saknat honom extra mycket eftersom jag har varit sjuk. Men det är så otroligt skönt att ha honom tillbaka nu.

Idag blev jag dessutom glatt överaskad när chefen kom in på mitt kontor och fråga om jag ville stanna kvar på företaget i två månader till, alltså till den sista februari. Kan det bli bättre? Två månader till med hel lön och då har vi ju råd med allt det där som jag började oroa mig för. Plus att längre än till februari kan jag ju ändå inte jobba. Helt superdupersuveräntBRA! TACK kära chef!

inte ok

Idag såg jag till min fasa att man kan döpa sin dotter till:

Ister
Kiss
Anus
Supa
Bärs
Siv-Arne


Och min kollega hittade en lista på namn som EJ (tack gode Gud) hade blivit godkända.
Ett par föräldrar ville döpa sin son till och hör och häpna: Rök-Musslan.
Och ett annat par ville döpa sin son till: Apan

Alltså inte för att jag vill vara nedvärderande eller så men VA FAN Rök-Musslan!?? Jag dör av asgarv.

samtal igår

Igår jobbade jag kväll. Vid 18-tiden fick jag ett samtal från en äldre kvinna(enligt abbonemanget). Jag svarade, men ingen var där. Jag säger Hallå? Hallå?, men får inget svar. Det enda jag hör är en hund som skäller så fort jag pratar. Jag väntar i cirka två minuter innan jag lägger på.
Eftersom hon var gammal fick jag en känsla av att något hade hänt. Dessutom har jag sett på tv att ibland ringer hundar och katter folk när något har hänt deras matte eller husse. Så jag ringer upp kunden igen, men det tutar upptaget. Jag ringer till hennes mobil, men ingen som svarar. Jag börjar fundera på om jag ska kolla upp något nummer till tantens granne så jag kan ringa dem och fråga ifall de kan knacka på och se så allt är okej.
Efter jag har försökt få tag på henne i 30-40 minuter svarar hon äntligen. Jag pustar ut inombords och förklarar att jag fick ett samtal från henne, men när ingen var där så la jag på och tänkte att det var bättre att jag ringde upp.
Hon var helt underbar, jättesnäll och söt. Hon försökte vekrligen hänga med i dagens teknik doc var det inte alltid hon kunde. Hon var lite nervös och ville inte verka dum.
I normala fall tar ett samtal mellan 2 och 15 minuter, vi pratade i en timme och 7 minuter! Men hon var så söt så jag ville inte stressa henne. Hon berättade att hennes barn gärna hjälper henne men de har sina liv och de blir självklart trötta efter jobbet och sånt så det är itne alltid de orkar. Fast på julafton ska hela släkten träffas i en bondgård och fira. Alla barn och barnbarn ska komma.
När vi skulle lägga på sa hon att hon skickar mig en jättekram och hoppas att jag får jättemånga julklappar. SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

hemma

Idag blev jag hemma från jobbet. Så jäkla trist att vara sjuk och hängig och inte orka göra allt det där jag nu för en gångs skull har tid till.
Jag gick och la mig igen efter att David lämnat hemmet, och låg i sängen till 11. Sen gick jag upp och satte mig på en stol framför spisen för att laga lunch, tog mig en timme att sen få i mig maten. blä.
Försökte plugga till historiaprovet nästa vecka, gick väl sådär. Så fort man har feber blir man dum i huvudet och väldigt trögtänkt.
Jag orkar inte sitta rakt upp och ner på en stol, efter ca 5-10 minuter ligger jag med huvudet på bordet och undrar om jag ska dö nu.
Tror det blir soffan nu med en varm kopp te. Fast det är ingen som är hemma och vabbar mig så hur 17 ska jag få teet?
Ähh det blir nog bara soffan.

shitty start

Jag gick upp, såg något jag önskar jag inte sett. Nu går jag och lägger mig igen.

men hallå kära göteborgare

Ni skulle ju byta bilden på bloggen header igår!!!! jag vill inte ha bilden på mig där, ser ut som en fjortis med största hakan i världen.

ska klaga lite till också

Det brinner bakom mina ögon, FEBER! Tack som fan. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

bebisar

Vad är vitsen med att lägga upp massa bilder på sin nyfödda bebis på facebook? Alla ungar ser ju likadana ut.
Den dagen då jag får barn ska jag inte dela med mig alls. Det är vår privata lilla ägodel.
Även fast jag kommer att tycka att vårt barn är det vackraste som finns, så kan folk fetglömma att det kommer upp bilder på nätet.


Detta får bli min klagomur

Jag pallar inte mer.
Kan inte sitta still, har pirr och ont i hela kroppen. Har en skallebank som ej är av dess like. Och jag kan inte få i mig varken mat eller dryck.

helvetesjävlaskit

Jag blir så less.
Igår så började jag hosta mer än vanligt (har småhostat i en vecka eller två) och efter duschen när jag skulle ta på deo så kände jag att det var oerhört obehagligt att få beröring under armarna. Vilket innebär att jag har nått virusliknande i kroppen. Fan också, jag har varken tid, lust eller råd att vara sjuk.
I natt var den jobbigaste natten på väldigt länge. Somna vid typ halv elva, vakna klockan 01.20 av otroliga smärtor i bröstet, kändes som att David hade ställt sig på bröstet på mig. Har haft liknande besvär innan och då måste jag stå upp för att det ska släppa. Så jag fick gå upp mitt i natten och vandra i lägenheten, och det släppte efter ett tag. Så jag gick och la mig igen, men efter ca 10 minuter kom det tillbaka, och jag låg vaken till klockan 03.30, gick upp igen och det släppte, la mig och lyckades somna (tror jag) sen vakna jag igen klockan 05.00 var tvungen att gå upp, somna om igen efter ett tag och sen ringde klockfan.


Nu har jag ONT i knoppen (antagligen av sömnbrist) och hela kroppen (antagligen av nått virus).
Jag får så jäkla ont i korsryggen när jag är sjuk, det liksom strålar ut i ryggen. Och så avskyr jag att få beröring, känns som om att skinnet skalas av om någonting eller någon rör vid mig.


So this is my life. It sucks. BIG time.


RSS 2.0