It is so cute!

Alltså bloggen är inte färdig. Me nvi höll på till typ två på natten, så vi hann inte göra färdigt. Både headern och själv utseendet på hela bloggen skall gå genom nya förändringar.

Dessutom älsakr jag den bilden! Kommer du ihåg när vi lekte supermodeller och sminkade oss jättemycket och stod och posade i mitt kök? Hhahahahaha

svar på tal (kommentar)

Jag använde också Biotherm innan jag hitta detta. Och jag håller med dig "söt som fan", det är bra skit. Men jag gillar inte grejen med att jag är tvungen att gräva ner med fingrarna i en burk. Det är så mkt fräschare med pumpflaska. Min karl körde också Biotherm och han hade minsan pumpflaska. Orättvist.
Och du, wow måste jag säga! Hår = NONO!! Bra jobbat grabben I like the way you think.
____________________________
Nä, ska jag försöka banta lite idag kanske?
MAMMA, VAKNA! Nu vill jag gå till gymmet. (Vi ska träna på att bada bubbelpool, och basta).

amen asså Bella

Vad är det för bild du har hittat på mig då? fanns det ingen lite mer typ ja...NORMAL?

namnsdag

Gissa vems namnsdag det är idag då!?
Jo sörrni, det kan jag berätta.
DET ÄR VÅRAN NAMNSDAG!

Isabella (storasyster) och Izabella (lillasyster).
Säg grattis då! :)

Pucko!!

Jag är så korkad ibland.

Jag tänkte så här: Alltså jag har ju inte haft influensan på asmånga år så jag behöver nog inte ta vaccinet.

Men knäppisPixie!!! Det är ju just för att du TAGIT VACCINET som du inte fått influensan.

Hur dum får man bli?

Så nu har jag tagit det. End of story.


Visst finns mirakel

Igår på Chic Clinics vip-kväll shoppade jag och mamma varsin dagcreme och varsin nattcreme från Restylane. Så nu jäklar ska vi bli vackra(re). =) 
Vi fick också varsin goodie bag med prover på bland annat hand creme och cleanser.
I am amazed av deras cleanser. Trodde aldrig den skulle vara så bra som den var. Tog yttepyttelite i handen och löddra upp ett skum med hjälp av vatten sen tvätta jag ansiktet och vipps va jag sjukt ren. WOW tänkte jag, men sen var jag tvungen att komma ner på jorden ingen, för jag ska INTE köpa den också (än).

Jag är en sån torsk på skönhetsprodukter. Mig kan man lura till att köpa vad som helst tror jag. Men jag tror verkligen detta är bra produkter, dom är ju inom medicin och inte kosmetik som allt annat.

Och vet ni... i morse så frågar en kollega om jag har hetsbantat under natten för jag ser så smal ut, speciellt i ansiktet och halsen. Det tackar jag allra hjärtligast för (med tanke på att jag har gått upp 7kg).
Det kom naturligt att svara att det måste bero på mina nya ansiktskrämer.
Så där fick jag det bekräftat att produkterna var väl värda sitt pris. Mirakelkrämer I tell you! Aaaaaahahaha!! Skämt åsido.


Underhåll pågår

Bloggen håller på att bli pimpad. Stay tuned....


plopp vs center

Vad är skillnaden mellan dessa två?










På båda två står det "mjölkchoklad med toffeefyllning.

oh no dålig sömn

Det går inte att kombinera dålig sömn och yasuragimusik. Jag höll på att slockna rakt ner i skrivbordet på jobbet.

Men eftersom jag är så trött orkar jag inte lyssna på nått livligt, det får vänta tills i eftermiddag. Det får det bli Kings Of Leon istället.

 

 

 

Jag längtar till ikväll. Jag och mamma ska äta sushi och sedan vandra iväg till Chic clinics vip-kväll. Jag kommer spendera pengar, det vill jag lova. Jag ska köpa Restylanes nya hudvårdsserie. Nu ska jag bli ung och fräsch igen. =)


Kungarna av tylösand

Jag fattar inte riktigt grejen med det programmet... Alltså visst jag vet att det ska föreställa en svensk version av Jersey Shore (bäähäästa programmet) MEN det komme rinte alls upp i samma klass. Jag tycker det är rörigt och trashigt, usch. Det är inte alls samma sak :/


Sån sjuk video! Men så sjukt bra



Bangalore Palace

This is some good shit! EH:s Chai latte, Vaniljte och Addis chai kommer alltid vara min top 3, men just nu är det denna jag dricker mest.

din jävla idiotskit

Jag vet inte om jag är mest arg på henne eller om jag är mest besviken på mig själv för att jag lät mig gå på hennes dumheter IGEN.. Either way. FIFAN


Blogg=no life?

Okej, så jag kom precis på skillnaden på att ha ett innehållsrikt liv och att låtsas som att man har det;
Pixie har ett innehållsrikt liv. Hon är så upptagen så hon hinner nästan aldrig blogga.
JAg låtsas som att jag har ett innehållsrikt liv, för jaghar inget att göra och ingen att vara med så jag bloggar hela tiden om allt och inget.

Jag skäms :/


Tvillingarna ska ut

Välkommen åter

Idag vaknade jag kl 4, gick upp och åkte till jobbet. Jag skulle jobba till 1230, men eftersom att jag hoppade över min lunch fick jag sluta 1130! Så himla skönt.. Jag åkte hem och kollade lite på tv sedan tog jag siesta. Skulle egentligen åka till Stockholm idag, men ibland blir det inte som man har tänkt sig (är pissföörbannad).. Kanske skrive mer om det imorgon.
Aaaanyway, jag kollar på Välkommen åter på tv4 just nu. Jag älskar verkligen detta programmet! Det är så himla kul och nu är reklamen slut så.. Peace out



Mitt tredje glas rött (efter ett vitt, två välkomstdrinkar, en halv flaska vitt och en vodka med apelsinjuice), love it

aldrig mer buss

Alltså, helvetesjävlaskitbuss!!!

ALDRIG MER SÄGER JAG BARA.

I måndags när jag cykla till jobbet var det jättehalt. Sjukt obehagligt.

Så jag tänkte att jag skulle ta bussen på tisdagen.

Bussfan kom fem minuter för sent, (låter kanske inte så mycket i era öron, men när man står och fryser och ska till jobbet är det aslång tid). Hade jag cyklat så hade jag redan varit på jobbet vid det laget som bussen rullade iväg från hållplatsen.

Aja, tillslut kom jag till jobbet i varje fall.

 

Vid 16 tiden på eftermiddagen ringer David och frågar när jag ska komma hem och jag svarar att jag åker nog snart. Tji fick jag! Jag hade helt förträngt att jag skulle åka buss. Och nästa buss gick 16.22.

Tror ni bussen kommer 16.22? NEJ, det är klart att den inte gör det! Åhh vid detta laget höll jag på att koka av ilska. Men när bussen väl kom så blev jag gladare. Det finns hopp om att jag faktiskt kommer hem.

 

Så åker bussen några hållplatser och så kliver det på en kille som börjar med att stoppa upp hela kön som ska på bussen genom att börja skälla på busschauffören för att bussen är sen. (MEN FÖR I HELVETE!! Det är ju på grund av såna som han som bussen blir sen).

 

Och sen då, jo men det är väl klart att han väljer att sätta sig bredvid mig.

Satan vad jag HATAR människor. Så äckliga idioter det finns.

Han satte sig i princip PÅ mig. Så jag fick trycka upp mig själv mot fönstret för jag ville inte nudda honom. Det spelar ingen roll om det är massa tyg och jackor emellan, det är äckligt.

Som om inte det var nog med det så började han hosta UTAN ATT HÅLLA FÖR MUNNEN, alltså rakt ut bland alla människor. HOST HOST. (jag höll på att kräkas) HOST HOST igen utan att hålla för munnen, och så höll han på en gång varannan minut hela jävla bussresan. Bara för att han har rabies behöver inte det betyda att jag vill ha det. Jävla människa bete dig och håll för munnen. Emellan hostningarna sjöng han och blippa på sin fula mobil som hade olika ljud på alla olika knappar. Så sjukt irriterande.  

 

Jag satt med halsduken över ansiktet för att kunna överleva, vilket resulterade i att jag fick syrebrist. För jag var ju tvungen att andas genom näsan eftersom där finns det flimmerhår som rensar bort obehagligheter så som främmande mäns rabieshosta .

Jag kände att jag verkligen behövde ta ett djupt andetag med munnen, men vägrade. Jag skulle hellre dö än andas in hans hosta.

Så jag hoppade av långt innan min busshållplats och gick hem istället.

 

My God va länge sen jag var så här arg. Det tog mig drygt 40 minuter att ta mig hem. Med cykel tar det 20-30.

 

Och som om det inte var nog med detta så skulle jag till skolan klockan 18. Åhh jag ville bara gråta.


FAIL

"Även om rikssvenskan och dess definition är etablerad bland språkforskare och rätt tydligt definierad, så är de flesta svenskar ovetande om denna definition och hänvisar ofta till regionala varianter som "dialekter".
Riksvenska är definition av språket, alltså utan dialekt och det finns i stort sett ingen som talar det."


To make things clear:
För det första får jag säga vad jag vill om vilken dialekt jag vill.
För det andra älskar jag Uppsaliska.
För det tredje pratar min syster ingenting som liknar stockholmska och bor inte heller i Stockholm.
För det fjärde hatar jag gotländska nästan lika mycket som stockholmska.
Och för det femte har jag inte klankat ner på riksvenskan. Jag har klankat ner på stockholmskan and there is a big difference.

Jag förstår inte varför folk från stockholms regionen envisas med att kalla stockholmska för riksvenska! Jag är trött på det. Det är inte alls samma sak. Vad är grunden till att ni kallar det för riksvenska? För att det talas i huvudstaden? Det är inte en giltig anledning.
En annan grej är att man inte kan höra sin dialekt, så stockholmare kan inte höra att de pratar med en överlägsen, gnällig dialekt. Däremot hör vi som är göteborgare, skåningar och norrlänningar STOR skilland på stockholmska och rikssvenska

Vad jag har gjort nu under förmiddagen är att jag har forskat i detta för att få ett slut på denna stupid debatten. Jag har pratat med folk som är insatta och jag har pratat med folk från olika delar av Sverige(allt från södra hela vägen upp till Norrbotten). Detta är vad jag har kommit fram till:
JAG HAR RÄTT
Rikssvenska är som jag citerade lite tidigare ingen dialekt. Så sluta kalla det för något det inte är.


För övrigt älskar jag kommentaren från personen "sötsomfan"


hörru dudu systeryster

Inte ok att klanka ner på rikssvenskan. Speciellt inte när din syrra bor (i princip) där.
Keep it for yourself.

Satan i gatan

Så jäkla ont det gjorde att slå i tårna i dörren då.
Det va mörkt och jag skulle hålla mig långt borta från sminkbordet så att jag inte skulle gå in i det, men då gick jag istället rakt in i dörren. Shit va ont det gjorde. Jag började till och med blöda. Fast dom gick inte av. Tårna alltså, man kunde ha trott det med tanke på vilken jäkla smäll det vart.
Idag har jag roat mig med att vaxa benen (gör också otroligt ont) och frostat av frysen. Underbart när man har så mkt vettigt att göra.
igår tvinga jag mina stackars Uppsala-systrar att ungås med mig, jag hade verkligen skittråkigt. Så vi baka muffins, jag tänkte att det inte räcker med de 7 kilona jag redan lagt på mig utan 15 till skulle ju sitta finfint.
Sen gick vi på bio.
Vi såg "The last Airbender" i 3D och jag hade såna förväntningar men den va verkligen inte bra. Men det är alltid kul att gå på bio.

Lesson learned. Check

Så vad jag har lärt mig är detta: man skall inte sova från cirka tolv på dagen till 1830 och sedan dricka en redbull när man vaknar. För i så fall kommer man inte somna förrän mer än tolv timmar senare! Och det är inte bra när man ska upp och jobba....


Sveriges äckligaste dialekt

Gud vad jag hatar stockholmska! Det är så fult!!

Det blev långt.. Och lite hoppelihopp

Klockan är ungefär halv fem på morgonen och jag kan inte sova... Gick och la mig vid 23-tiden, men är inte ett dugg trött. Jag låg och försökte somna till klockan var ungefär två, sedan fick jag nog så jag gick upp värmde lite chili con carne och hämtade min dator.
JAg gick in på kanal5 PLAY för jag var sugen på att kolla på Vänner, men det programmet fanns inte. Istället hittade jag "Hello Africa", ett program från 2006 med Roomservice killarna. De åker till Awasa, som är en liten stad söder om Addis i Etiopien, för att bygga en skola.
De åker ner och har inte förberett någonting sedan tidigare och förväntar sig att skolan ska bli färdig på åtta veckor.. ÅTTA veckor? Jag skrattar högt!! Puckon. Det går inte ens att få en dörr fixad på åtta veckor. Det går inte ens att få de tillstånd som behövs på åtta veckor.. Speciellt om de inte tänker muta någon. Oh Gosh, y'all is so clueless. HAHAHAHA
Det kanske låter som att jag är bitter, det är jag inte. Jag är realistisk. Det går inte att få mycket gjort där nere. Nu är jag inne på andra avsnittet och det börjar hända grejer. Jag tycker det är en viktig serie att kolla på, man lär ju sig lite. Däremot tycker jag allt är så överdrivet. Enligt våran syn är det självklart synd om dem, men det är inte så negativt för dem som det verkar.
Jag gillar att höra amharinja. I första avsnittet får man kolla på en klass som har matte lektion, läraren/rektorn(?) säger 2+2 och barnen skriker 4, han säger 2+4 och barnen skriker 6. Its like music in my ears, hihi..
Jag har varit i Awasa tre gånger och jag hatar den staden, den är tråkig och folket är blä. Men jag gillar att se klipp från ställen jag känner igen; jag tror det är i forsta avsnittet som Johnnie och Mattias en dag ligger på varsin solstol vid en pool på Sheraton i Addis. Jag älskar verkligen Sheraton, de har de bästa festerna och de bästa poolerna (Hilton kommer på nära andra plats). I slutet av andra avsnittet sitter J, M, deras tolk Woko(eller vad han nu hette, han ser dock väldigt bekant ut) och någon fjärde kille på en balkong vid en restaurang i Awasa. Där har jag ätit spagetti och köttfärsås en gång och pommes frites en annan gång. Usch, det är inte bra minnen från pommes frites-gången...
Jag är ganska sugen på att åka till Etiopien igen. Om det itne vore för att jag är en fattiglapp och ändå inte får någon semester från mitt jobb så skulle jag säkert vara där nere just nu. Och då had e jag inte legat vaken och fördrivit tiden med att glo på min dator.. Jag hade varit ute på Fahrenheit, Illusion, Gaslight eller något sånt.. Addis kommer alltid ha en del i mitt hjärta.

SATC-bok!



Jag vill tipsa alla om att författaren Candace Bushnell släppt en bok! "The Carrie Diaries" heter den. Det är den första boken av två som handlar om Carrie innan hon kom till New York. Man komme rfå veta mer om hennes bakgrund, familj, m.m. 
Den är egentligen mest riktad till tonåringar, men det va r ju inte så länge sedan jag var det och jag tror jag kommer gilla denna boken så jag vill verkligen läsa den!


Denna katten har nog fått lite för mycket gräs... Eller?


Regn o rusk

Förutom kylan så am I lovin this weather

Rensa pennburken på jobbet. 5 olika läppba...

bild0244 (MMS)

Rensa pennburken på jobbet. 5 olika läppbalsam! Varför liksom?


läskigt

I lördags natt så sov vi med sovrumsfönstret öppet, vilket vi annars inte brukar göra på grund av att man hör så mkt ut av vägen utanför.

I vilket fall som helst så hade jag svårt att somna så jag låg och sjöng (i tankarna alltså). Jag låg som i dvala när jag hörde ett skrik sen en smäll (det hördes att det var en bil och en cykel som kolliderade) och sedan ett värre skrik som inte slutade. DÅ fattade jag att detta inte var i mina tankar utan hände på riktigt precis utanför vårt fönster.

Jag flög upp ur sängen och fram till fönstret. Jag såg att det stod två bilar och låg tre cyklar och några människor runt om. Jag hade en puls som gjorde att hela jag skakade, ropade vilt på David att vakna.

Skriken från ena tjejen var det värsta jag har hört. Man hör verkligen skillnad på skrik och panik/skräck -skrik. Fy bubblan va obehagligt.

I vilket fall som helst så stannade en annan bil och en man kom ut med en förbandslåda och han satt med cyklisten (som låg framför bilen) tills ambulansen kom. Två ambulanser och tre polisbilar var på plats inom några minuter.

Ambulanspersonalen höll på ganska länge innan dom bar upp personen på en bår och in i ambulansen.

 

Varför i hela friden cyklar man över Luthagsleden då det finns en tunnel under? Det är en farlig korsning med massa trafik och utan övergångsställen (eftersom det finns en TUNNEL).

Åhh jag blir så trött på människor.

 

När allt var över så var jag jätteskakis och varken jag eller David kunde somna om så vi låg vakna till 3. Sämst.


sing it to me


Du överraskar aldrig mig



Ofta du skulle börja nu?

suck

... ORKAR INTE MER

Alla ting kommer i tre

Jag är så förbannd. Och sårad. Och besviken. IGårkväll kände jag på mig det och imorse fick jag det bekräftat. Jag vill bara gråta, slåss och skrika... JÄVLASKITFUCKINGIDIOTJÄVEL :(

Det sägs att alla goda/onda ting kommer i tre.. Detta var nummer två av onda ting som har skett denna veckan, jag är nervös och vill itne veta vad nummer tre kommer vara.

Jag som har varit så glad de senaste veckorna... i hate this


Is that 2kg Toblerone in my pocket or am I just happy to see you?


(Jag vet det ser ut som jag går på cellgifter)

(I freaking cannot belive i finally won!!!)

(It is 2 kg)

(Hell yeah!)

(make love to the chocolate..)

She got too much pride. Her feet are killing her, I call it shoe-icide


Have a little faith/Äntligen fredag!




Say w00t?


The doors have arrived

Nu har dörrrarna kommit. Och hyresgäster är typ fixade. Vågar jag hoppas på inom två veckor??

Denim, darlo


Hihi, about me


Busfrö


AW



Lovin min kavaj



Sorry för fjortis-täcka-över-ansiktet-grejen.. Ibland har man inget val

Albin o Jag på bio



Det är några vedkor sedan.. Men vi gick iallafall på "I rymden finns inga känslor". Efter åt vi på McDonalds och tog en promenad runt i stan. Var så himla skönt väder!


I hjärta Babybodys :)



Den köpte jag för några veckor sedan och skickade till den det berör

I'll be back..


Hyresgäster är på G

Nu ar det inte långt kvar.. Mitt mål är nära, jag kan nästan nudda det. Vet fortfaradne inte hur långt bort det ligger, men om jag sträcker ut händerna känner jag att det finns något där även om jag inte riktigt når. Jag känner att jag börjar bli uppspelt. Love it


I wish

Åh, om bara myggor kunde suga fett istället för blod... :(

NewYears/BirdCat

Jag har äntligen funnit min nyårsklänning. Det känns så himla bra när man bara springer på den.
Det hände förra året också, jag hittade en klänning i september/oktober som bara kändes så rätt. Sedan visade det sig att jag inte skulle fira nyår i kylan och då kändes klänningen i och för sig inte så rätt, så jag hade på mig samma klänning som från året innan. (Men det gör inget eftersom att jag itne firade med samma crowd.)
Tillbaka till årets klänning; Den är med på bild i mitt förra inlägg. Det är den svarta med massa glitter på, jag har kollat på den tidigare men inte testat den. Idag har jag testat den och den är perfekt!!

För övrigt trodde jag att jag skaffade mig en katt för några månader sedan, men jag hade fel. Det var tydligen en skata. HOn är besatt av saker som glittrar, mina ringar, armband, nycklar, m.m. Om det ligger framme är det borta efter två sekunder. Hon tar mina ringar i munnen och springer och gömmer dem. En tredjedel av mina ringar har försvunnit efter jag har lagt dem på mitt köksbord

Save the day in the right way -> clothes!

 




...Och en liten hunk på slutet ;)

Jag älskar mitt gangstah-namn

DITT RIKTIGA NAMN
Izabella

DITT GANGSTA NAMN
(2 första bokstäverna i ditt förnamn + izzle)
Izizzle

DITT STAR WARS NAMN
(de tre första bokstäverna från ditt efternamn och två första från ditt förnamn)
Abriz

DITT HJÄLTE NAMN
(favorit färg och favorit dricka)
Svartte/Vitte/Blåte, osv har ingen favoritfärg egentligen

DITT ARAB NAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista i ditt mellannamn, fyra första i ditt efternamn)
Izineabra

DITT SPÖK NAMN
(svarta och ditt/dina husdjurs namn)
Svarta-fräs-svenne-penis-katjusha

Självmord

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7938022.ab

På mitt jobb har vi en intern chatfunktion... Igår var det någon som la upp en länk där som jag blev nyfiken på och klickade upp. Detta visade sig vara en länk till ett direktsänt självmord. Allt gick så snabbt och jag hann knappt fatta vad som hände förrän det var över. Det var top tre över de hemskaste saker jag någonsin sett på internet och jag önksar jag aldrig hade klickat på länken. Idag stod det om självmordet i tidningen och det känns bara så himla sjukt. JAg mådde illa resten av dagen och jag måste sluta klicka på grejer som jag itne har någon aning om vad det är


Miracle of life

Förra veckan åkte jag in till stan för att träffa Samar. Vi gick runt lite sedan åkte vi till MVC. När vi var där sa hon att jag kunde få följa med in till undersökningen om jag ville. Vilket jag självklart gjorde.
Först satt hon och sköterskan och pratade, sedan fick hon lägga sig på en brits. Sköterskan gjorde "ljud-ultraljud" så vi hörde hjärtat slå. (Jag dog lite) Nu är hon i 38e (tror jag) veckan och bebisen har inte vänt sig än. Fötterna ligger mot vänstersida av magen, rumpan nedåt och huvudet upp på högersida.

Sköterskan kände på Samis mage, hon tyckte det kändes som att bebisen hade vänt sig rätt så hon gjorde ett vanligt ultraljud också. Ultraljudsmaskinen var jtätegammal och bilden var svår att tyda så hon visste fortfarande inte. Hon informerade om att det antalgigen skulle få bli så att SAmi fick åka in på vändning nästa vecka och om det inte fungerade skulle hon få göra kejsarsnitt.
MEn hon var som sagt inte helt säker och som tur var hade de en överläkare på besök så hon fick komma och dubbelkolla innan hon blev bokad på vändning.
Överläkaren gjorde ultraljudet och det visade sig att bebisen låg med huvudet neråt och rumpan ut mot högersida. Samar behövde inte gå på vändning och hon fick föda naturligt, vilket var det hon ville.
Det var så häftigt, för när överläkaren gjorde ultraljudet kunde man se jättebra. Jag såg ögonen, näsan, handen.. Det var så otroligt mäktigt och jag är fortfarande helt förundrad. (Mina babycravings bara växer) Jag är väldigt glad att den låg rätt, men för mig så var det bästa att jag såg bebisens ansikte.

I mina drömmar just nu


SKÄMS

Alltså ursäkta mig men EUW

Ofta man lägger upp att man köper massa äckliga crocs?


Daniella

Igår sprang jag på Dani i Brunnsparken. Jag saknar henne jättemycket, var så himla skönt att se henne (även fast det var fem skeunder bara.) Hoppas hon har tid att ses ordentligt snart!

juga01



Detta är Julia von Garaguly, en tjej på mitt jobb. Hon är så himla underbar! Godhjärtad, rolig och snäll... Varje gång vi ska jobba tillsammans ser jag fram emot att börja.
Jag kommer ihåg första dagen, vi var de första två som dök upp på morgonen. Vi pratade itne med varandra då, men på rasten fick vi kontakt och jag tycker att vi klickade direkt. Så himla skönt när man träffar såna människor!

Unfortunatly a true story


En vacker dröm



Jag önskar jag hade dessa skorna.. :(

I wish I was in my bed right now


övertid

Det borde vara olagligt att jobba över.

Sa jag förresten att jag såg hemsk ut igår på jobbet.
Jag ångrade mitt klädval redan halvvägs till jobbet, och usch och fy va jobbigt det va sen när jag insåg att jag såg ut PRECIS som jag trodde.
Som en tjockis i pjamas. Det såg ut som om jag hade glömt klä på mig.
Jag fattar inte randiga tröjor och klänningar ser så jäkla bra ut på alla andra men på mig ser det ut som pjamas. Det är inte rättvist.
Och läggings hade jag till också, ännu mera pjamas jue.
Åhh så pinsamt. Jag skäms bara jag tänker på det.

Mina barn?

bild0235 (MMS)

Är inte det här kul då.... Jag hade en användare inne på mitt kontor idag, som by the way såg ashäftig ut. Kan inte bestämma mig för om han såg ut som en seriefigur eller rockstjärna. Aja i vilket fall som helst när han skulle gå frågade han om korten va på (och hör och häpna)MINA barn!!! Aaaaaahahaha jag höll på att börja asgarva men jag lyckades kväva det till ett löjligt fnitter. Sen sa jag "Nehe du, så gammal är jag inte!" Han log och sa "man vet ju aldrig. Vissa börjar tidigt". Jag hoppas verkligen inte att jag ser ut att vara äldre än vad jag är. Gör jag det så säg till, för då blir det botox för hela slanten.


segaste dagen ever

My god, jag har aldrig varit med om maken till segare dag.. Klockan var 13 aslänge. Sen va den 13.05 aslänge. Sen va den 13.10 aslänge ja ni fattar grejen.
Så höll det på till klockan 16. Det var hemskt.
När det är så där att ingenting man läser eller ser tas emot av hjärnan. De e värdelöst.

Jag vill uuuut


Knäppis!





Jag hörde konstiga ljud från hallen.. När jag gick och kollade vad det var så hade katten gjort det nice and cosy för sig i en plastpåse! Hahahaha



Nu har vi myyys

Grattis på kanelbullens dag!!



(Dessa bakade jag iofs förra veckan. Jag har bakat flera bullar idag, men har inte tagit kort på dem)

Stupid bank och stupid me

Förra måndagen gick jag till Nordea tog ut alla pengar jag hade på kontot, gick till Handelsbanken och satte in dem. Sedan har jag använt kontanter fram tills i fredags, när min matlåda hade fått flipp och blivit sur. Jag var jättehungrig, hade inte ätit sedan 12-tiden och skulle jobba till 2215, så jag tog min plånbok och gick till Preem. Plockade på mig den maten jag skulle ha och ställde mig i kassan. Kul som fan att jag inte hade ett öre på mitt konto! Och mina kontanter var slut. Jag stod utanför Preem och grät i typ 10 minuter (så himla pinsamt!) och sedan åt jag ett knäckebröd som fick ligga ensamt i min mage till elva när jag kom hem. På lördag morgon gick jag till en bankomat för att kolla om jag hade fått några pengar, men nej.


Igårkväll var jag trött när jag kom hem så jag orkade inte göra någon matlåda inför idag, fast jag visste att jag itne hade någon matlåda färdig i kylen och inga pengar att köpa mat för. Men dum som jag är såg jag detta som ett "opportunity" att banta. Jag tänkte att det är ju jättebra att inte äta (jag tappar lätt vikt om jag inte äter) på hela dagen.. Visst jag kommer vara hungrig, men jag kan ju "se det positiva" med att vara det. NOT. Så fort jag kom till jobbet, ville jag slå mig själv i huvudet, för jag var jättehungrig och ville äta allt som finns i världen att äta.
Det enda jag hade var 2 clemetiner, 3 kiwi och 5 plommon (Thank God för fruktkorgar på jobbet). Jag är så freaking hungrig!!
Summa för idag: Kolla var fan mina pengar har tagit vägen och laga matlådor för fem veckor framåt så fort jag kommer hem.


15/10



Denna outfiten tror jag att jag skall ha på Proffice-50-år!-festen, nästa vecka. Tycker den är underbar, vet dock inte vad jag ska ha för skor...

Så här ser min hand ut idag!

bild0232 (MMS)

Så här ser min hand ut idag!


Kristina Romanova



HOn har det vackraste håret, I love it! Dessutom gillar jag att hon ser så ung ut (är i och för sig bara 18 år), men det känns ändå som att hon har något som gör henen äldre.. Om man kan säga så

bild på min skadade hand

Det syns inte hur skadad den är. Men it´s BAD I tell ya.

oh maj gad

Jag skar upp hela handen idag när jag skulle ta ur kärnan ur en avokado. Jag har faktiskt aldrig skurit mig förut, förutom typ papercut.
Jag skulle gärna lägga upp en bild om det inte vore för att min dumma kamera fick för sig att få batteritorsk just precis nu.
Så jag antar att jag får återkomma med det.
Men för att förtydliga så skar jag mig alltså i handflatan från pekfingret snett och nedåt. Hualigen..må säga att pulsen gick upp en aning.

RSS 2.0