vatten

Jag är lide täbd i näsan.

Men det glömmer jag gärna bort. Typ som nyss, när jag skulle dricka vatten och tog en bautastor klunk, en sån där klunk som man måste dela upp i massa små klunkar när vätskan redan är i munnen.

Men när jag satt där med vatten i heeeela munnen och skulle klunka ner det i magen så ville jag ju andas emellan klunkarna men det gick ju inte.

Jag kunde ju inte andas med varken munnen (vattenfylld) eller med näsan (täppt). PANIK!

Jag övervägde att spotta ut vattnet men insåg ganska snabbt att det var en dum ide, det hade ju inneburit en total katastrof. Vatten på min dator tror jag inte funkar nått vidare.

 

Så medan tårarna svämmade över svalde jag allt istället. Outch.. det gör asont att ta stora klunkar eller tuggor.


shoppa shoppa shoppa

jag vill shoppa!!! Kan jag inte få shoppa liite iaf. NEJ!! Absolut inte. Jag ska ju till Oz.

Hängig

I fredags blev jag dålig. Ont i huvudet, halsen och kroppen.
Men efter två Panodil zap mådde jag ok igen. Senare på kvällen va jag och min baby på konsert och så Killer Queen. Efter det tog vi två öl på Pitchers.

På lördagen mådde jag inte alls ok. Kunde knappt äta och ont ont ont i kroppen. Men jag höll skenet uppe ändå och cykla till boländerna med baby. Men det blev tidig nattning för Pixie.

På söndagen mådde jag nog värst. Hua inge kul alls.
Svärfar fyllde år och vi skulle ju dit och fira så det va bara att ta sig i kragen och palla sig dit. Men efter att ha tvingat i sig en tunn skiva kött och en pytteliten potatis kom lite energi tillbaka och jag mådde bättre.

Igår måndag så kändes det som om jag hade en hockeyhjälm på mig. Huvudet kändes tungt och täppt och ONT i halsen.

Idag mår jag betydligt bättre. Kände mig glad och hyffsat pigg tills för ca en kvart sen då en kollga frågade hur jag mådde. Jag svarade att jag mår mycket bättre och känner mig piggare.
Han: Jaha, du ser mycket hängigare ut nu, blank i ögonen. Har du feber?
NEJ! svarade jag.
Han: Du kanske lever i förnekelse?! Du är nog sjukare än du tror.

Bio med maj lööv

Såg I love you, Phillip Morris igår med Liina. Så sjukt bra film. Jag garva så att tårarna rann.




Se den!!!

Jag vet nått som inte du vet

Jag vill bara skrika ut vad jag gjort, men det tänker jag inte göra. Jag tänker inte ens viska det. Ingen får veta.. INGEN, I tell ya!

 

Nu blir ni nyfikna va?

 

Men hemligheter är till för att hållas hemliga. Så det så.


Mowitz

Nu har vi blivit storasystrar igen. Klockan 22.45 igår kväll

bebis

Jag är yngs på jobbet! Och det märks.
Folk behandlar mig som ett barn ibland. Lite smickrande iofs.
Förra fredagen kom jag först till jobbet. Att komma först innebär att man bland annat måste koka kaffe.
Så jag ställde mig framför kaffebryggaren och stirrade ett tag men insåg ganska snart att om jag börjar pilla på den kommer det ske en katastrof, så jag lät bli.

En halvtimme senare kommer en av mina kollegor. Han är asnöjd över att slippa koka kaffe. Jag var ju tvungen att erkänna att jag inte hade fixat det.
Då säger han (jag citerar):

"Pixie, det är enbart för att du är ung och rar som du kommer undan med något sånt här".

Med tunga steg gick han och gjorde det jag borde gjort en halvtimme innan. Fy för mig.
______________________

Igår så gick vi av en anledning som jag inte minns igenom min kalender i outlook. Vi hittade en bokning från 2002. Då säger ovannämnda kollega (jag citerar igen):

"Men hallå varför har du en bokning från 2002, du var ju inte ens född då"

Jag blängde lite på honom och han rättade sig och sa:

"Ok, du va kanske född, men du drack väl fortfarande välling, det var ju åtta år sen".

Killen va alltså seriös!

Emo

Idag är jag så överkänslig. Jag började supergråta (framför typ ALLA) över en kund som betedde sig illa mot mig. Jag har upplevt så mycket värre kunder men just denna got to me. Jag orkar inte mer just nu. Och grejen är att jag var verkligen på så himla gott humör. Jag hade shoppat, jag och Linnea hade varit ute i solen, jag och Emmi hade ätit våfflor, jag jobbade med båda dessa plus Mersiha. Men jag bröt ihop. Jag har känt i typ en vecka eller två att jag bara vill låsa in mig och inte prata med någon, inte träffa någon.


Somebody kill me. Painless

Hur man tjänar 100 kr

Imorse när vi skulle shoppa loss on the håäm ställde vi oss först på den sidan som var granne med Åhlens. Där var det en tjej som började prata med oss. Efter en stund säger vakterna att de kommer öppna på andra sidan, den som är mittemot KappAhl. Så vi rusar och ställer oss på den sidan istället. Nu var det ju redan mycket folk där, men tjejen som vi hade pratat med tog tag i min arm och drog mig så vi hamnade nästan längst fram. Stackars Linnea hamnade mycket längre bak.
Efter en stund är det en tjej bakom oss som snäser mot tjejen jag står med att hon ska sluta trampa henne på fötterna. Förlåt, men jag mästke faktiskt inte ens att jag gjorde det, svarade tjejen. Hon och jag står och spanar in i affären och pratar om vad vi vill ha. Plötsligt känner jag en vass armbåge som slår mig i ryggen. Det är självklart surisen som visar sitt missnöje. AJ, vad gör du?, frågar jag. Fan, sluta trampa mig på tårna, svarar hon. Jag har stått helt still, så det är itne jag som tramapr dig på tårna., säger jag. Hon börjar tjaffsa om att vi gick före henne. Jag sa att visst, men hon vet inte hur länge vi har stått och väntat på andra sidan. Hon säger att hon såg ju att vi kom nu. Ja, från andra sidan ja, svarar jag, men du vet inte hur länge vi har stått på andra sidan och väntat. Vi kanske har stått där borta i två timmar och väntat det vet väl inte hon. Herregud, liksom. Då känner jag hur hon sliter tag i mitt bakhuvud(håret) och drar till så att mitt bakhuvud nästan nuddar min rygg. (Mamma läs inte nu) Vad fan gör du, din jävla fitta?! Är du dum i huvudet!? skriker jag.
Precis då öppbnas dörrarna till affären och alla rusar in. Efter jag har plockat på mig alla kläder jag vill ha, går jag fram till en av vakterna och frågar: Om en tjej drog mig helt oprovocerat i håret, kan ni slänga ut henne då? Njae, svarar vakten, vi kan nog inte slänga ut henne. Men om du vill så kan vi ta hit polisen så får du polisanmäla henne. Jag funderade lite.. Jag vill ju inte överdriva och dra hit the po-po, men jag vill itne att hon ska komma undan och dessutom få fina kläder på köpet. Så jag sa ja till att göra det. Just då gick hon förbi och jag petade henne på axeln. Hon tittade på mig och fortsatte gå. Kom hit sa jag till henne. Nää, svarade hon och försvann in i butiken. Vakten gick iväg och pratade med sina kollegor, sedan kom de tillbaka och bad mig beskriva hur hon såg ut. Jag beskrev och de försvann för att leta efter henne. Efter ett tag ser jag att de står och pratar med henne. De pratar med henne en liten stund. Sen kommer hon fram till mig och är jätteångerfull. Hon ber om ursäkt och bönar mig att inte polisanmäla henne. Hon har jobbat fram till fem imorse och jag vet hur det kan vara och snälla gör det inte, osv. Börjar krama mig och grejer.. Hon erbjuder sig att betala en av mina klänningar. Hon bläddrar mellan de som jag bär på och väljer den billigaste (200 kr). Jag akn betala halva denna säger hon och ger mig en hundralapp.

100

Den hundringen gick till: 2 st cheeseburgare, 1 st sallad, 4 st powerkings.
Wie, free food ;)


energidryck

Varför skakar alltid händerna när man dricker mycket energidryck? Det är konstigt

Blood, sweat and tears

Imorse träffades jag och Linnea för att shoppa på H&Ms nysläpp av The Garden Collection. Vi var där i god tid innan de öppnade (cirka fem minuiter innan, det var så packat med folk. Tur att jag är van kö-knöare, hihi).
När dörrarna öppandes var det galet kaos! Verkligen stört, tusen gånger mer än på Jimmy Choo. Folk slog ner reklamskyltar, skyltdockor och klädställningar. It was every woman for herself. Starkast överlever. I loved it!
Alla bara slet åt sig det de ville ha, utan att kolla på storlekarna. Vilket ledde till att jag gjorde likadant.
Jag sprang först fram till de röda och vita klänningarna med rosor på kjolen och tubtop upptill. Det fanns bara en i varje storlek, så först till kvarn. Jag fick tag på två, men en av dem slets ur min hand. Den jag fick var storlek 34 (!), men jag bestämde mig för att behålla den utifall jag på något sätt skulle kunna tjäna på det. Sedan sprang jag till de gammelrosa klänningarna som hade fin skruning vid brösten. Dit hade nästan ingen kommit så jag fick tag på tre stycken i tre storlekar. Sedan gick jag till de vita med blommor på axlarna. Där fick jag tag på tre stycken också.
Efter ett tag hittade jag och Linnea varandra igen och gick till provrummet. Där stod det en smal fin tjej framför oss i kön. Hon bar på en sån vit rosklänning och av någon anledning frågade jag henne vilken storlek hon hade på den. Hon hade storlek 42 sa hon. Jag blev jätteexalterad och sa att jag hade en 34. Vi bestämde oss för att byta (Happiest moment in my life nästan). Jag testade den och satt fiiint. Men den var storlek 40, inte 42 som hon trodde. En annan tjej hade en jättefin blommig klänning (se bild). Jag ahde inte lagt märke till den när jag hade kollat på hemsidan, men såg jag att den var underbar när hon bar på den. Hon hade en i storlek 36 och en i storlek 38. Jag frågade om jag kunde få testa 38 ifall hon inte ville ha den. När hon hade testat sina klänningar bestämde hon sig för att behålla 38n. Desperat som jag var ville jag testa 36 ändå. Den passade nästan jättebra. Lite tajt i ryggen bara. Sedan kom det en annan tjej och ville byta min 36 mot hennes 38. Det gjorde vi. När jag hade testat allt bestämde jag mig för att köpa den vita rosklänningen, den gammelrosa klänningen med finbröstskurning och den blommiga klänningen. Det gick på 1000 kronor. So worth it
Fab

fa van

Jag svettas som en klimakteriekossa sen en kvart senare sitter jag och fryser och skakar som ett asplöv. Vad är gejen lixom?

ELVA dagar kvar nu!!!


Jag får inte backa nu



I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But that's nothing new, yeah yeah

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say sorry like the angel
Heaven let me think was you

But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late

Garden again! del 2

Jag har ju lagt upp de andra klänningarna som jag ville ha och jag tänkte att ni självklart var jättenyfikna på vilka de andra två klänningarna var..
Så här har ni dem, tada:
 LOVE


Red label

RED
Jag har köpt denna klockan för 200-300 spänn på Bellme.se. De har specialerbjudanden varje dag. Än så länge har jag köpt en parfym för 10 kr och en anna parfym för 200 kr. Jag älskar deras 24 timmarserbjudanden! Man kan hitta riktiga kap :)

Jag fattar vinken

Men lite ärlighet hade varit uppskattat.. Eller iallafall en vit lögn. Inte total tystnad och ignorering.
Det var himla lågt

Garden again!

Imorgon släpps the Garden colletion igen! Woho! Hoppas jag kan få tag på de fyra klänningarna jag vill ha. Så jag har något att ta på mig på fredag (och lördag) till exempel. Jag tänker att det är nog bättre att köpa fyra klänningar från HM iställer för en till samma pris från NK. Men det beror ju på hur de sitter på mig också. . .

addict

Jag har verkligen ett problem. Sedan igår har jag på internet shoppat för cirka 800 kr (faktura). Det är inte okej. Men jag kan verkligen inte stoppa mig. Det är nästan så att jag blir rädd :(

Jag må vara en supertönt, men..

Adam

Adam Tensta skrev till mig på FB-chatten :P Hihi

Så jäkla kul.

I förra veckan får jag ett samtal av HP supporten. Jag svarar och bruden i luren presenterar sig och vi diskuterar ämnet. Men jag kan inte sluta tänka på hur läskigt lik röst/dialekt/tonläge hon har Ida Josefsson.
Så jag var tvungen att fråga vem jag pratade med, mycket riktigt DET VAR IDA!
Jag blev jätteglad.
Hur kul som helst att få prata med henne igen. har inte setts på hur länge som helst. Usch nu längtar jag ännu mer till Dublin.


Och igår hade jag problem med en frakt på jobbet, så jag skickade ett mail med mina funderingar och jag kunde se att tre personer läst mitt mail varav den ena en kille som jag har gemensamma vänner med. Jag tycker att det är lite kul.


Hardcore pornstar

Annette: "Jag ska träffa tjejerna och se Hardcore Pornstar!"
OMG va kul!
Dagen efter!

BHG



You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart,
you’re the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

In/Utflyttningsfest-outfit

warewhouse

Denna klänningen vill jag ha på mig nästa fredag.. Men jag vet inte om den passar mig. Jag har inte provat den än (bara varit och klämt på den i affären, hehe).
Den finns på NK, märke: Warehouse. Jag absolutely älskar deras klänningar.

Die mfs

Jag hoppas att alla äckliga par som sitter och slickar varandra i ansiktet på bussen dör! Jag hatar er, äckelpottor! :O


HM Garden del ||

Okej. Men vad bra att allt det jag vill ha är  stupid "sold out"! Vad fan ska jag ha på mig nästa vecka då??

Det är tomt

Jag började jobba klockan ett idag, sedan dess har jag suttit och planerat ungefär fyra inlägg som jag tänkte posta när jag fick min rast. Nu sitter jag här och har min rast och my mind is blank. Så typiskt :/

H&Ms Garden collection

gardencoll

I must have it! De är så gorgeus att jag dööör! KAnske vore kul att ha på mig på inflyttningsfesten, då jag inte har bestämt vad jag skall ha.. Fast jag har ju funderat på en jättesöt klänning från NK. Men dessa kanske är lite mer "Bella".

För övrigt längtar jag tills imon när jag ska få mitt Bella-armband av mamma. :D Wie

ZzZ

Inatt sov jag hos Arezoo. Sovmässigt var detta lätt den bästa natten, jag sov asgött hela natten och jag tror hon gjorde det också. Mer såna nätter åt folket! ;D

Är jag dum i huvudet?

Ni behöver föresten inte svara på den frågan.

Jag drack en kopp varm choklad nyss, eftersom jag inte blandar om innehåller den sista klunken alltid mest kakao och socker. Idag smakade den hasch. What´s the deal liksom.

Kanske för att jag hade ätit en äcklig banan innan, kombinationen kanske. Ähh inte vet jag. Men knäppt var det verkligen.

 

På fredag då j*vlar smäller det. HARDCORE SUPERSTAR!!!!!

Ska bli helt underbart kul.

Funderar på att ha mina ormskinspumps.


Jätteskoj

Men vad kul att jag inte har några pengar och ändå blev medlem på tradera och ändå la bud på massa auktioner och ändå vann dem så att jag nu har massa grejer jag måste betala fastän jag inte har råd. Mm kul

Hej jag heter Bella och jag är så jävla pinsam!

Jag har alltid gillar Timbuktu och hans musik. Jag har gått på konserter och festivaler där han har uppträtt. Nu har jag lugnat ner mig med min fixering vid honom, men jag tycker fortfarande han är en bra artist. 
  timbuk
Igår jobbade jag på NET. Klockan var kanske framåt fem när jag tryckte fram en ny kund. Kunden ställer sig framför mig och när jag tittar på honom upptäcker jag att det är Timbuktu! Jag blir alldeles till mig, men försöker hålla masken(Lyckas väl sädår med det, jag är ju inte den bästa på att dölja mina känslor i ansiktet).
Jag ser att han ser att jag reagerade på honom och jag börjar bli nervös. Han säger att han skall åka till Håby och vill ha en biljett dit. Jag frågar om han har rabattkort eller vill köpa kontantbiljett. Han vill köpa kontantbiljett. DUM som jag är bara jag antar att Håby ligger i Skåne (dumdumdum, pinsampinsampinsam) och skriver ut en biljett som gäller i hela Skåne. Jag tar 305 kr i kontanter betalt av honom.
Han tittar på biljetten och säger: "-Men den här är giltig i Skåne län.." "-Ja, det fanns ingen hållplatskod på Håby så jag skrev ut en som gäller i hela länet istället." "-Men jag ska inte till Skåne"
Här blir jag superröd i ansiktet och bara stammar "-Aha. . . eeh, ska du resa i Göteborg?" Samtidigt söker jag på datorn och upptäcker att Håby ligger nära Lysekil! Jag tar tillbaka biljetten och annullerar den. När jag ska ge honom pengar tillbaka ger jag honom 221 kronor (av nån dum jävla anledning). Hela tiden vill jag bara sjunka genom marken. Så småningom har han fått alla pengar han ska ha och jag berättar för honom att vi inte säljer biljetter dit utan att han får köpa det på bussen med bankkort. Han säger att okej, det är bra och går sedan.


HERREGUD får man bli pinsammare?! Jag döööör

Drömscenariot


Ge mig

killme

Jag borde inte, men jag vill! Kommer nog köpa dem direkt när jag får pengar... I alla fall de svarta

Stört!

Jag fattar inte, nu har det hänt igen.

Jag bara blinkade.

Varför finns det så mycket dåtid, och varför är nutiden så tillfällig?

 

Alldeles nyss höll jag på att räkna ner dagarna till att jag skulle flyga till min älskade syster.

Helt plötsligt har det gått flera dagar sen jag var där.

VAD HÄNDE?

 

Jag vågar inte blinka mer, nästa gång kommer jag var ligga på dödsbädden.

Jag känner mig precis som Adam Sandler i filmen ”Click”.

 

Hjälp mig, hur 17 hinner man fånga dagen?

Gör jag någonting fel? Så här var det inte förut. Innan Irland så var det inte så här.

Panik

Jag har värsta paniken, eller det kanske är mer ångest.
Men jag vet inte vad jag har ångest över, Det är det jobbigaste.
Jag har dock några teorier.


Om BARA 16 månader fyller jag 25. 25!!!!!  Då är jag asgammal.
I slutet av sommaren blir jag konsult igen, i varje fall så som situationen ser ut nu.




Ge mig pengar och evig ungdom. Snälla!!?


Uppsala - Gbg

David skrattade åt mig imorse när han såg vad jag packat ner.
I will not face the fact that Im grown up now.



Hello kitty

Så här ser mitt knä ut efter en vurpa på väg till yogan i söndags.

Close up

Satan sikken tur att jag INTE åkte på close up. Even tho jag ville så känns det skönt nu med facit i hand att jag inte åkte.

Ljudet av ditt hjärta

I söndags var min lediga dag. Så härligt och skönt att vara ledig, tänkte jag. Jag skall diska och städa och tvätta och vara duktig innan jag åker hem till Linnea på kvällen.
PFF
Jag började läsa Ljudet av ditt hjärta, som är den tredje boken i Twilight-serien. Detta var, verkligen utan att överdriva, den bästas boken i universums historia! Jag kunde inte lägga den ifrån mig. Det enda jag fick gjort den dagen var att tvätta och då satt jag i tvättstugan med boken klistrad mot ansiktet. Jag hade läst ut den vid 14-tiden.
Nu finns det nog ingen bok som någonsin kommer kunna lämna mig så berörd. Och besatt.

Jag måste ha Edward! Jag ä l s k a r honom! Like really. Like really much, till och med


CH HH IB

Jag vill att när folk tänker på mig ska de tänka Chailatte och högklackat. Innan har det varit Bella-> the crazy weird one. Men jag tror jag är på god väg mot Bella-> chailatte&highheals.
Jag kommer alltid vara den högljudda knasiga tjejen, men jag tror man kan (åtminstone lite) manipulera (inte på ett negativt sätt) eller jag kanske skulle säga framana(?) hur andra ser på en.. Så därför känns det bra att jag är påväg åt rätt håll. Hihi

Tell me this

Jag undrar vad som gör skillnaden på en drink och en grogg...

RSS 2.0