Nått som stör mig

är att jag inte kan göra genomstrukna ord eller blanka rader mellan stycken i mina inlägg här på bloggen! Ghaaaa

bortamatch

Igår hände det för andra gången!!! Pinsamt!! Vi var för små för att bli insläppta på Flurran. Det händer bara inte. Man vill liksom dunsta från jordens yta när något sådant händer.
Vakten sa att han inte kände igen mig. Nee de e klart, vi hade ju aldrig innan träffats. Pucko!
Aja, eftersom vi inte blev insläppta så gick vi till alkishaket Baren-baren. Det va ok det med.
Innan detta misslyckande, när jag var på väg hem till Liina (för att sitta och prata och umgås med henne och Nancy), så insåg jag att jag glömt tandborsten hemma. Så jag svängde förbi ICA och köpte en asgullig rosa barntandborste med pärlor i som skallrar när man borstar. (jag vet att alla är avis på den).
När jag stod i kassan och skulle betala började jag skämmas jättemycket eftersom jag insåg vad kassörskan måste tro om mitt spontanköp. BORTAMATCH! Men så va det ju verkligen inte, jag skulle ju bara dricka lite rött vin.
Skamsen gick jag därifrån. Kvällen började inte bra och slutade sämre.
Eller nej riktigt så illa var det inte, jag hade faktiskt jättetrevligt med flickorna.

Är ni nöjda nu?

Va!? Är ni det?
Är ni nöjda nu era helvetes värmedyrkare!?
Gillar ni vad värmen ställer till med?
Jag hatar er!
Och jag HATAR verkligen detta väder.
Värmen bara förstör.
Förstör det vackra, förstör mina skor, förstör bilar på Riddargatan!
Det nästan värsta är att det blir mörkt igen. Snön som va så vit och fin blir helt plötsligt brun och äcklig.
Åhhh, ge mig -15 igen!
Återigen... JAG HATAR ER!

Roooompaaah

Saron har sovit i samma säng som Sean Banan! Hihi

Bra väder, dålig dröm

Dagens väder är verkligen F A B U L O U S! I love it! Hoppas det verkligen håller i sig nu och inte blir kallt igen.. Man ska väl inte ropa hej förrän man är över ån antar jag..

För övrigt så har jag haft min tredje dröm om Soffi på mindre än en vecka. JAg verkligen minns alla hennes ljud och hennes sätt att vara. Jag saknar henne så himla mycket, men jag vet att det äår bättre som det är nu. Jag saknar henne bara för min egen skull, av själviskhet. Hon var ju sjuk och plågad. MEn jag kommer aldrig komma över att jag missade det. Alridg.

Träningsvärk?

Jag tränade som en tok igår, jag svettades som aldrig förr och varenda muskel darrade efter passet.

Men jag har INGEN träningsvärk!

Vad är felet?

Jag vill ha träningsvärk!

GE MIG TRÄNINGSVÄRK!

Annars tror jag inte på att jag tränat.


Emmu

Jag ringde precis till Emuye och frågade om hon ville hälsa på mig till sommaren i ungefär en vecka eller så. Hon blev jätteglad. Jag med, hihi. Så nu ska jag börja försöka på riktigt, jag har fyllt i blanketter och så men inte lämnat in dem. Jag skall åka till migrationsverket och prata med dem för att se hur stor chansen är att hon får komma. Jag hoppas verkligen. Håll tummarna!


PEACE

It is a hard life.

It is a hard life I tell ya.

 

Helt sjukt slut i kroppen.

Varför kan man ju undra eftersom jag (som jag tidigare har nämnt i denna blogg) bara är 23 år ung!

 

Jag skulle vilja ha något att skylla på.

Typ mörkret! Men nej, det blir bara ljusare och ljusare, dessutom Älskar jag vinter och mörker.

Kanske att jag äter dåligt! Inte det heller, jag äter ju som en häst, eller nja det kanske va att ta i, men en Ponny då. Ja, jag äter som en ponny. Alltså ganska mycket för att vara tjej (tror jag).

Jag kan inte heller skylla på att jag rör mig för lite! Min dagliga motion är väldigt bra trots att jag åker buss till jobbet nu under vinterhalvåret. På jobbet springer jag runt som en iller. Och tro det eller ej men jag kör faktiskt några pass på Friskis och svettis också (ibland).

 

I morse så skulle jag springa iväg till en kvinna i nöd (datorn startade inte), hon har sitt kontor så långt borta som man kan komma från mitt. Ganska långt alltså. Sen sprang jag tillbaka med hennes dator för att i lugn och ro kolla på den på mitt kontor. Efter en stund sprang jag tillbaka med den.

Sen när jag precis satt mig ner på kontoret ringer telefonen och jag måste springa ut igen, denna gång inte lika långt men nästan. Och med en stor 22 tums skärm i famnen, den väger må ni tro. Och sen tillbaka igen med den skärmen jag just bytt ut.

 

Och tror ni inte han kvinnan jag först hjälpte ringer precis när jag satt mig igen och vill att jag ska komma tillbaka.. Jo sörni precis det gjorde hon. Så… jag tar ett djupt andetag och går ut dit igen och upp för alla miljoner trappsteg. Denna gång gick det inte alls lika fort. Jag var helt slut. Orka knappt röra mig.

 

Jag känner mig gammal.

 

Lite tröst skulle sitta på sin plats.


Fat ass

Jag har blivit så fet sen jag kom hem till Sverige. Jag känner mig så nedstämd, trött och chipssugen hela tiden. Så på kvällarna ligger jag i sängen och äter och kollar på film eller läser bok. På nätterna har jag mardrömmar om att jag svullar och går typ femtio kilo på en dag.
Eftersom att jag bryr mig så mycket om det borde jag också göra något åt det.. Men det är så kallt och jag är så trött och jag orkar verkligen inte göra något åt det. Har inte råd med bailine eller vibb-träning. Kanske från slutet av Mars. Jag hoppas verkligen att jag har råd då. Jag ser på min haka att fettet bara hänger ner och på min mage att den har blivit jättestor, så jag vet att jag inte inbillar mig.
Jag önskar jag bara kunde äta ett piller och tappa alla kilo utan anstränging, menm aldrig ska man få bli nöjd. Det är ju typiskt.

Its allways sunny in philly

Jag och Therese sitter på KS NET. Vi diskuterar sommaren. Tänk vad kul jobben kommer vara och dessutom hur varmt det kommer vara också. Fan vad jag längtar till värmen. Jag klarar av det här "jävla klass två varningsvädret". Om det inte blir bättre snart lämnar jag landet.

När man talar om trollen

I torsdags sov min söta Arezoo över hos mig. När vi satt och åt middag pratade vi lite om Saron. Jag var sur och sa nåt i stil med att jag gör vissa saker bara för att jag vet att han inte vill att jag skall göra det. Då ringde han. Haha. Så typiskt. Vi hade inte pratat på två veckor och precis när jag pratade om han, så ringde han. Jag blev som förbytt. Fråga Arezoo

Dagen då jag tappades på nästan allt mitt blod

Så i torsdags gick jag till doktorn för första gången sedan 2005. Det var inte utan lite panikångest jag gick uppför trapporna till vårdcentralen. När jag kom dit fick jag förklara vad jag ville kolla(håret och min handikappade fot). Min doktor var så himla skön, så även fast jag var jätterädd kände jag mig lite lugnare när vi pratade.
Han kollade på min fot och sa att det var något som hette "hematom". Detta fick mig att nästan bryta ihop, tills han förklarade att det betyder blåmärke. Han sa också att jag itne behövde oroa mig för det skulle gå över efter en till två månader.
Vad det gällde håret hade han massa teorier om vad det kunde vara, så jag var tvungen att lämna blodprov. Jag fick gå in i ett annat rum, där det satt en jättetrevlig sjuksköterska. Hon fick en lapp av doktorn där det stod vad jag skulle testas för. Hon räknade upp de olika grejerna samtidigt som hon plockade upp ett per test provrör. Det blev sammanlagt FEM rör. Jag började storböla. (För övrigt hade jag blivit proffssminkad av Annjuli innan jag gick dit och det kändes bara så himla pissigt att allt sminket blev förstört.) Dessutom gjorde det så himla ont. Innan hon stack mig satt jag och försökte intala  mig själv att det säkert inte gjorde så ont. Och när hon stack in nålen var det itne så farligt, så jag tänkte snälla, snÄlla, snälla, låt det bara kännas så här lite. Men neeej, då började hon suga ut mitt blod och FY FAN vad det var oskönt. Jag typ kände en sträng ilandes inuti min underarm. Tårarna sprutade, jag var verkligen skräckslagen. Mitt smink blev förstört och den vita tröjan jag hade på mig hade fläckar från mina mascara-tårar. Sjuksköterskan var så snäll och sa hela tiden till mig att jag vår så duktig så och att jag inte skulle hålla andan. (Som jag gjorde mellan mina hulkningar) När hon drog ut nålen gjorde det superont. Värsta smärtan dittills.
Sedan la hon en liten papparsbit på mitt sår så att jag skulle kunna se att min arm satt kvar. Hon skulle dessuytom ta ett srtick i fingret-prov men istället tog hon lite blod på en plastbit ur mitt armsår. När hon flyttade pappersbiten som stoppade blodet bara det forsade ut. Jag höll på att svimma av all blodbrist nästan. Men det var iallafall äntligen över. Endast för mitt hår skulle jag gå egenom något sånt här.
Jag tog bort plåstret från min arm igår och det är värsta feta blåmärket plus en röd fläck där hon stoppade in sprutan. Idag är det lite mindre rött men det är väldigt ömt. Hoppas att jag kan sluta se ut som en sprutknarkare i armvecket snart.


PEACE


True dat

Yesterday's the past, tomorrow's the future, but today is a gift. That's why it's called the present.

Öppet brev

Kära Chefen för SJ.
Vad sägs om att du slutar anställa folk som är dumma i huvudet?
En liten idé bara..

Mvh Izabella Abrahamsson

jag gråter

varför rinner tårarna hela tiden för? Antagligen för att jag är förkyld, för jag är inte ett dugg ledsen (eller jo lite, jag är ju själv hemma).
Nu har jag tröttnat på att torka bort tårarna, så jag låter dom rinna. Detta innebär att dom rinner längst kinden ner på halsen och landar i gropen vid nyckelbenet. äckligt!
Nyser gör jag också hela tiden. Fruktansvärt jobbigt.
nej, nu ska jag sluta vara bitter.

jag skulle vilja..

..att någon kunde komma och ta hand om mig.
Eller egentligen räcker det med lite sällskap. Det är så fruktansvärt långtråkigt och ensamt hemma nu.

denna är kanske bättre

Man såg inte riktigt hur risigt klädd jag är på den andra bilden.
But here you go..

en riktig bloggare

Jajemensan!!!
Så för att vara en "riktig" bloggare har jag lärt mig att man måste bjuda på sig själv.
Jag tog massa facebilder men dom raderade jag lika fort eftersom jag inte alls såg ut som jag önskade. Jag ser lika risig ut som jag mår.
Men jag bjuder dock på min ursnygga (och inte tala om sexiga) "hemmaochvarasjuk-klädsel".
Var så god... du får skratta nu.

Hur är det möjligt?

Igår när jag skulle handla lite mat gjorde jag en "David", Detta har aldrig hänt mig förut och jag har aldrig fattat hur det överhuvudtaget kan ske.
Till mitt försvar så pratade jag i telefon samtidigt. Plus att jag hade haft feber till och från hela dagen.
I vilket fall som helst så skulle jag köpa Fetaost. Jag stod länge och tittade och funderade över vilken ost jag skulle välja. (jag ville ha en riktig feta, inte nått fejk). När jag kommer hem och ska laga till maten och ska ha i fetan, så fattar jag inte varför det va extra plast över osten när jag öppnat förpackningen, det är först när jag ser gröna bitar under plasten som jag inser att jag köpt Tzatsiki istället.
Seriöst...hur är det möjligt?

Något som stör mig så sjukt mkt

Är att jag bara fick 58 rätt på körkortsteoriprovet. Eller egentligen så är det inte siffran som stör mig utan vetskapen om att jag gjorde ett slarvfel. Jag minns inte vad jag svarade men jag minns att det var fel. Och jag minns att jag visste där och då att det va fel men att jag av nån konstig anledning inte ändrade.
Frågan va om hur man som bilist ska reagera om en cyklist kommer från höger. Gäller högerregeln. Ska man ge företräde.
Alltså jag klarade ju provet, inga problem så, men jag stör mig på mig själv.
Gud va skönt att få det sagt. Jag har lidit i tystnad sen mars förra året.

Im back!

Gick hem från jobbet idag. Pinsamt men sant. Har feber och är tokförkyld. Så nu ligger jag hemma i sängen och tycker synd om mig själv. Det är verkligen hur tråkigt som helst att vara hemma.
Igår köpte jag ett nytt smycke till min navel, kanske lite fjortis över det hela men jag gillart.
Jag skulle verkligen vilja ta tillfället i akt nu när jag har tid (för en gångs skull) och fixa och dona med allt som jag annars aldrig hinner. Tex köpa ramar till de foton som borde ha varit uppe på väggen för flera månader sen. Eller kanske dammsuga, diska, städa, tvätta... men nu är jag ju sjuk och då ska man inte ansträng sig. Men satan va jag blir rastlös.
JAG VILL FIXA OCH DONA!!
Jag fick by the way MVG på mitt prov i Naturkunskap B förra veckan. Ville bara säga det eftersom att mitt matteprov på torsdag kommer gå åt pipsvängen så kan jag behöva boosta mitt självförtroende.
/Pix

True story

Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

Tonight
I'mma let you be the captain
Tonight
I'mma let you do your thing, yeah
Tonight
I'mma let you be a rider
Giddy up
Giddy up
Giddy up, babe


Tonight
I'mma let it be fire
Tonight
I'mma let you take me higher
Tonight
Baby we can get it on, yeah
We can get it on, yeah

Do you like it boy
I wa-wa-want
What you wa-wa-want
Give it to me baby
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want
Na, na-aaaah

Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

Tonight
I'mma give it to you harder
Tonight
I'mma turn your body out
Relax
Let me do it how I wanna
If you got it
I need it
And I'mma put it down

Buckle up
I'mma give it to you stronger
Hands up
We can go a little longer
Tonight
I'mma get a little crazy
Get a little crazy, baby

Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

I like the way you touch me there
I like the way you pull my hair
Babe, if I don't feel it I ain't faking
No, no


I like when you tell me kiss it there
I like when you tell me move it there


So giddy up
Time to giddy up
You say you're a rude boy
Show me what you got now


Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

Twitternörd

Nu är jag en av dem.. Följ mig på http://twitter.com/Belliye

Sistra mi

Tänk de som läser denna bloggen för de vill veta något om Piskans liv. Stackare. De har inte mycket att läsa här inte. Jag har inget internet och kan ändå skriva typ 20 inlägg (okej, big överdrivning men ändå..) om dagen. Så var det med det

PEACE*

Denna dagen

Jag antar att jag inte kan ta ut mina negativa känslor om denna ensamma jävla dag på alla andra, så jag skall lägga upp lite söta bilder jag hittade.

oui   qt   sad   rock

 

Cred: http://alessar.blogg.se/2010/february/submission-of-love-lovelovelove-valentines.html


Cheer up mate

Jag tänkte att jag skulle dra till med en topp 5 av mina favorit Alla-barnen-skämt.

Nummer 5:
Alla barnen skriver sitt namn
utom Peter för han vet inte vad han heter

Nummer 4:
Alla barnen åker kälke
utom Bob

Nummer 3:
Alla barnen tittade in i microvågsugnen
utom Rut för hon tittade ut

Nummer 2:
Alla barnen åker till Thailand
utom Kent för han är impotent

Nummer 1:
Alla barnen hette Oskar
utan Glenn


Hahahaha, i kill myself, de är så roliga :D

Jag gillar

"Säg till om jag stör",
sa han när han steg in,
"så går jag meddetsamma".
"Du inte bara stör",
svarade jag,
"du rubbar hela min existens.
Välkommen."

Eeva Kilpi

DO IT

Följ vår blogg med bloglovin

JAg har blivit medlem på denna sidan och den är väldigt enkel och bra faktiskt. Jag gillar :)

Alla <3ns dag

Jag läste en blogg där det stod lite om alla hjärtans dag. Tyckte det var vettigt, speciellt ett stycke:
"När det väl är mors/alla hjärtans dag tänker jag alltid på de som kanske förlorat sina föräldrar/ sin älskade, i en bil olycka eller vad som helst. Dom kan inte ens gå på stan utan att bli påminda, överallt massa propaganda."
Det kan ni ju tänka på när ni sitter hemma och är lyckliga med era älsklingar.



Källa: http://arezos.blogg.se/2010/february/be-my-valentine.html

One mental breakdown

...coming up

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!

Jag tror jag håller på att bli flintis!! Iförrgår när jag hade duschat håret och höll på att borsta det såg jag att om jag har mittbena så är det typ en plätt (cirka lillfingernagel-stor) där det itne finnns något hår! Alltså jag kan inte fatta hur det kan vara sant! JAg måste gå till doktorn.


För övrigt så är Arezoos tangentbord cp. Tangenterna sitter så tajt att de sitter på varandra nästan.

It's hard

Jag vet att det är ganska stor del av världens befolkning som har varit kär, förälskade.. Men ibland känns det som att det bara är jag. För om man har älskat någon, hur kan man då ha så lite förståelse för det jag går genom? Allt jag har drömt om de senaste åren har gått i kras och jag har svårt att släppa det. Visst vissa dagar är jag en "strong independet woman" (hahah Chandler -Saron hade vetat vad jag menade), medan andra dagar får jag verkligen anstränga mig för att inte gå och köpa comviq amigos så jag kan höra hans röst.
Jag vet att jag har pratat mycket om honom, men jag försöker att inte göra det längre. Det är inte så kul att höra dissande kommentarer så fort jag öppnar munnen. För som sagt allt jag har sett i min framtid är försvunnet. Jag tycker inte själv inte att att det är konsitgt att jag ibland har deathwish och ett behov av att prata om honom.
Hur kan man inte förstå en vän som sörjer?


Älskar Katys klänningar


Tips

Det är många som tycker att måndagar är värsta dagen på hela veckan. Därför får du sex tips på hur du kan tänka för att göra den här måndagen bättre.

1. Äntligen blir det lite ordning och reda efter all helgmat och oregelbundna tider.
   
2. Måndagar är dagar då det blir mycket gjort.
 
3. Roligt att få träffa alla arbetskamrater igen. (Okej då, inte alla kanske...)
  
4. Matlådan från söndagsmiddagen är inte helt fel!   
 
5. Hela veckan ligger framför dig, som ett oskrivet blad. Måndagar är en chans till en nystart.  

6.Det viktigaste av allt: Varje dag ovan jord är en bra dag!


Ibland är det svårt

"JAg förstår inte.. Allt liksom blandas i huvudet"


Ya hear

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre. Ger du henne säd, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger. Så om du ger henne n...ågon skit, så förvänta dig ett HELVETE tillbaka

NET är mitt favoritställe

Nu har jag bestämt mig

Rev Run says:

Menstruation, Menopause, Mental break downs, notice how most womens problems begin with men

Rest in sleaze

Crashdïet

Han hade stora skor att fylla upp, men jag tror han nästan lyckades. Med den nya sångaren har dom nog en chans att komma tillbaka.
Jag längtar!

Pinsamt

Ångrade mig! :s

Rooompaaah


HAHAHA IDIOT :D

Have2have.se

laov
mina laov
Daniella visade mig en sida med suuupersnygga skor. Vilket inte var bra. Först fick hon mig hooked on asos.com och nu detta. Hon måste sluta ha så bra smak! Iallafall så köpte jag dessa stövlarna. Jag vill ha ankelbootsen också, men någon måtta får det vara.

Nu får det för fan räcka!!

moi   snöjävel1   snöjävel2   snöjävel3

Rekord-jävla-vinter, värsta sedan 180 år. Sluta nu

Twilight

Jag läste ut den första twilight-boken för ungefär en vecka sedan nu och jag dööööör! Jag måste börja på tvåan, NU. Detta är nog lätt de bästa böckerna som finns (precis som filmerna). Lycklig fast på samma gång olycklig kärlek. Omöjlig fast ändå, kanske, möjlig kärlek. -när den är som bäst

Fredag 28/1, Lunch hos Linnea

li   mat   lunch   sötis

Det var supergott, en av de godaste måltiderna jag någonsin ätit om jag skall vara helt ärlig!

La famiglia

roma   JAg kom precis på att om man sätter ihop Ronny och Mamma så blir det RoMa! alan   Och om man slår ihop Albin och Anton, så blir det AlAn! Hihi
fr   pesv   Strong Love
albel   albelant   majh   Flyttningsdagen

Och en riktigt fin avslutning, varning för starka bilder ;)







ass

Mon maison noveau

krok   <-- Jag köpte inflyttningspresent till mig själv :)
kök   köök   <-- Mitt kök
toa   anki   <-- Mitt badrum, tema rött och badankor. Fick bilder av Linnea (tack underbaraste) som jag skall sätta upp.
vägg   <-- Jag håller på att göra en väggdekoration, den är bara halvvägs färdig. Måste köpa ett paket till.
hall   <--Min söta hall :)

Sämst

Syrran har inget internet hemma vilket innebär att jag måste blogga.
Sämst är också att jag sträckte höften idag efter jobbet så jag haltar och har ont.
Plus att jag har tandläkarskräck och jag borde nog gå till tandläkaren snart. Jag kolla hur mkt det skulle kosta om man vill bli nersövd under behandlingen alternativt lustgas. Upp till sjuka 8000 skulle enbart narkosen kosta. Sen tillkommer ju själva behandlingen.
Så då kanske det är bättre att jag rycker ut alla tänder och skaffar stifttänder istället. Det kostar typ 50 000kr. Och jag menar skulle jag behöva bli sövd varje gång jag ska till tandläkaren så kommer jag upp till den summan ganska fort ändå.
nä nu ska jag halta iväg till min mattelektion.
på återseendet mina kära vänner.

RSS 2.0