Idag

Ska jag försöka hinna med 16.39 tåget till huvudstaden. wish me luck.
Min kondis har blivit så jäkla dålig de senaste månaderna (av förklarliga skäl) så jag cyklar inte längre till jobbet. Dessutom är det jättekallt och spårigt i snön. Så jag åker buss. tro det eller ej, men jag hatar det bara en aning.
En ganska stor aning iofs. men jag behöver bara åka buss i en månad till så det är skönt.

Jag ska försöka träffa världens bästa Timo när jag kommer till stan idag, därefter blire middag med Baby och sedan ska vi (jag, David och mamma) på äventyr.


29 November 2010

Dear diary -Jag är så jävla bra!

Imorse vaknade jag klockan 4. Jag låg i sängen och försökte somna om, men gav upp vid halv 5-5. Jag gick upp, satte på tv:n och datorn. Men det finns ju inget man kan göra eller kolla på så tidigt. Jag vågade itne gå och lägga mig igen för jag vet att då kommer jag itne vakna när jag väl ska gå upp, så jag bestämde mig för att åka till gymmet. JAg packade mina grejer och gick till spårvagnen.
Efter jag hade tränat hann jag med en halvtimmes massage innan jag gick in i duschen. Dessutom hann jag göra en hel sminkning! (found.puder.rouge.ögon.ögonbryn.läppar) Efter jag var färsig där hade jag fortfarande en halvtime på mig innan jag behövde gå till jobbet så jag gick till Hemköp och köpte frukost. JAg kom fram till jobbet 10 minuter innan jag började! Sicken bra start :)
För övrigt har jag gått ner FEM kg sedan cirka en månad tillbaka! Woho

Peace out

Look at her! She never fails!




Detta är Rihanna på American Music Awards. Vacker stil, vackert hår, hela hon är fantabulous!

slappardag

Idag skulle jag vara så duktig. Jag skulle städa, betala ränkningar, träna och blogga. Hittills har jag bara gjort 25% av detta. Nu får jag skärpa mig!

MEOW


26 November 2010

Dear diary..

Jag vaknade mitt i natten och kunde inte sova. Låg och stirrade i taket i flera timmar. När jag väl somnade om skulle jag gissa på att klockan var runt 6. Jag hade tänkt att gå upp runt halv åtta och fixa lite grejer, men istället försov jag mig och vaknade klockan nio (jag behövde gå och ta spårvagnen kvart över!), jag tog på mig kläder och sminkade mig supersnabbt. Sedan visade det sig att jag behövde fylla på parkeringen eftersom Saron och hans kompis fortfarande låg och sov. Men det fanns ingen växel i huset. Jag sprang till den lilla livsbutiken som ligger där jag bor men självklart var den stängd. Så jag sorang runt och frågade alla jag träffade om de hade växel. Till slut träffade jag en kvinna som kunde hjälpa mig. Då var klockan tjugo i tio ungefär. 
Jag stressar till jobbet och kommer fram tio minuter försent. Inte bra, jag kände att dagen kunde ha börjat bättre. Jag loggar in på datorn och sätter på alla program. Efter cirka tio minuter kollar jag på schemat och ser att jag börjar 1030! Vilken tur!! JAg stängde ner programmen och gick för att köpa en dricka. I all min stress had ejag nämligen glömt min nyckel till skåpet på jobbet hemma och jag hade min dricka, frukost och lunch där i. Detta ledde till att jag fick leva på minimorötter och redbull under hela dagen (tur att jag har mina piller, annar shade jag haft sån ångest över att jag inte fick äta).
Jag slutade klockan 17, Saron skulle hämta mig och köra hem mig men han satt fast i köer och kom efter en halvtimme. Vi åkte hem och kom fram samtidigt som mamma kom. Hon och jag gick upp och fikade medan killarna åkte in till stan. Vid 20-tiden kom Mersiha. Lite efter det kom Daniella, vi drack vin och pratade. Alla var ganska sega och opepp. Efter ett tag kom Mikaela och hon var varken trött eller otaggad. Jag började sminka mig och då kände jag att jag började bli festsugen så hon och jag åkte in till Valand och träffade Saron.
Om man är känslig för fulla ungdomshistorier så kanske man ´borde sluta läsa nu.. Annars kan du skylla dig själv.
Jag hade som sagt inte sovit eller ätit ordentligt så jag fick en 16-års-fylla (GUD VAD JAG SKÄMS).
Jag och Mikaela satt på toaletten i över en timme och hade de klassiska "allvarliga diskussionen".. Vi pratade om hur mycket hennes pappa betydde för henne och hur det itne skulle göra någon skillnad för mig om min hade varit död. Sedan gick vi upp och letade efter snygga killar som hon kunde ragga på.
Efter ett tag kommer illamåendet. Vi går ner på toa igen, jag spyr och spyr och spyr. Samtidigt som jag gråter för jag skäms och är jätterädd för jag ingte vet hur jag ska hantera sån fjortisfylla. PINSAMT! Mikaela hämtar min jacka och vi säger till killarna att jag ska hem. JAg och Sarons kompis står och väntar vid seveneleven när Saron ska fixa taxi. När Saron kommer med sin taxigubbe har jag redan fixat en taxi till ett bättre pris (trots att jag knappt kan stå på fötterna. He,he jag har skillz). Vi hoppar in i bilen och precis när vi har kommit ut på motorvägen behöver jag spy igen. Taxikillen får panik och tvärstannar, jag öppnar dörren, hänger mig ut och gör min grej.
När vi kommer hem tar jag ett täcke och rådäckar på vardagsrumsgolvet. Jag vaknar klockan åtta, skitpigg och fortfarande full. Jag börjar städa och diska innan jag somnar om vid tio igen.

Happy Birthday to me


425dagar

I onsdags kom SAron hem från Addis. Efter mer än 400 dagar...
Jag gick och väntade hela dagen på att få höra från honom, men hörde inte ett knyst. Så på kvällen ringde jag hans pappa, han sa att han inte var hemma utan på joobet. Men Saron hade kommit, han hade med sig en kompis och just nu hade de en välkomstfest hemma. Med Sarons vänner och folk från kyrkan. Jag bad hans pappa säga till Saron att han skulle ringa mig, men fick till svar att de antagligen inte skulle ses den dagen. Dessutom antydde han att det vore osocialt av Saron att ringa mig när han precis hade kommit hem efter så lång tid och alla har saknat honom såå mycket. Som om inte jag hade det. Det är ju för helvete jag som har haft det jobbigast. Pucko. Ingen hörde av sig till mig den kvällen iallafall.
Dagen efter jobbade jag morgon, jag satt som klistrad framför FB från klockan 0745 men lyckades ändå missa att han var inloggad vid nio-tiden. Vid 11 ringde något nummer jag kände igen, men inte kunde placera, en signal. Jag ringde upp och det var han. Jag hade lovat mig att vara lugn och inte bråka över telefon det första jag gjorde över att han inte hade hört av sig tidigare, men det kunde jag inte hålla i mer än 2 minuter. Vrför hörde du inte av dig tidigare?! Varför har du inte sagt att din kompis skulle komma oxå?! Kul att du hade värsta välkomstfesten, men inte tänkte en sekund på att jag sitter och väntar! Han svarade att de inte alls hade någon välkomstgrej och hans plan var flera timmar försenat dessutom hade jag sagt till honom att jag itne ville att han skulle ringa.
Vi bestämde att han skulle hämta mig från jobbet när jag slutade. Vi åkte och åt lunch, strosade omkring i stan i några timmar. På kvällen åkte vi till Sami och umgicks lite. Sedan åkte vi hem till mig och de sov över.

Ababa

Kul att HM har Waris Dirie (SOM) och Liya Kebede(ET) i sin julkampanj reklam tycker jag! För några månader sedan läste jag Waris Diries bok: "En blomma i Afrikas öken". Den var så bra att jag inte kunde lägga ifrån mig den utan var tvungen att läsa ut den direkt. Efter det såg jag filmen som är baserad på boken, den var itne alls likia bra, men det var Liya som spelade Waris. Så när jag såg bilderna inne på HM tyckte jag det var kul att det var just dem.


hej igen

Sooo.. I know im totally den sämsta bloggaren. Har itne skrivit något på ungefär två veckor, skulle jag tro.. Det är mycket som händer och jag har inte orkat eller haft tid. Något som var lite knasigt är hur mitt humör har rört sig de senaste veckorna. Helsjukt.
Förrförra helgen sov jag tillsammans med familj på Hotell 11 fredag till lördag. På kvällen så kom mitt dåliga humör smygande. Jag halkade rakt ner i en depprisionssvacka. Det tog ungefär en vecka att komma ur den.

Fredagen en vecka senare jobbade jag morgon, sedan åt jag lunch med Mersiha och Linnea. Vi har knappt träffats sedan augusti/september. Jag hade ingen aning om hur mycket jag saknade dem. But now I know..
När klockan var runt tre träffade jag Anjuli (hon som sminkade mig i våras). Hon skulle på anställningsintervju och behövde en modell. Hon gjorde en jättefin sotning på mig och jag kände mig jättefin, men hon var inte nöjd. Jag sa att den visst var jättefin och även om hon inte tycker det så måste hon bete sig som att det är den bästa sotningen någon någonsin hst gjort. Hon fick massa beröm och jobbet.
Efter det träffade jag Sofia, vi skulle ta en liten fika på condecco och snacka. Vi satt där i hur mångfa timmar som helst och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är verkligen så himla kul att umgås med! Efter fikan var det hem och lägga sig som gällde.

På lördagen åkte jag till Backaplan och träffade mamma. Sedan åkte vi för att hämtade Arezoo i gamlestan och åka till Willys för att inhandla vad som behövdes till släktkalaset på söndagen. Kvällen spenderade jag och Arezoo med att baka, baka, baka.

På söndagen var det släktkalas. Jag var nervös, det var mitt första "egetfixade"(med hjälp av mamma och Arezoo) kalas. Men jag fick jättemånga komplimanger över maten och efterrätterna, trots att jag trodde att det blev misslyckat. Jag kände mig välfigt nöjd när jag la mig den kvällen.

Lite knäppt att båda helgerna egentligen var väldigt bra och roliga, men ändå mådde jag skit första helgen och sedan var jag i himmelriket nästa.. Det måste varit hormoner

va fan

Jag har börjat svamla så mkt. Skitjobbigt! Alltså jag börjar säga en sak som jag sen vid närmare eftertanke inte tycker va så snart. Och det är nu det börjar. Jag försöker då förklara vad jag mena och det blir bara fel, jag hör mig själv säga jättekonstigj saker som verkligen makes no sense! Summan av allt blir så klart att jag har gjort bort mig, och får skämmas över min klumpighet. No fun I tell ya.

Fredag

Idag är det fredag, och det är inte vilken fredag som helst för det är min systers FÖDELSEDAG!!!

 













Själv hemma, då blir det Julpyssel på hög ...

100media_imag001 (MMS)

Själv hemma, då blir det Julpyssel på hög nivå. Gardinerna är till och med uppe.


helt ok

Äntligenså lyckades jag fatta hur jag skulle få in text här från mobilen. Ha ha inte lätt när man e gammal och tycker att nya saker är svårt! By the Way så älskar jag min nya mobil. Den är helt fantastisk. Alla borde få ha en sån. Och bullet for my Valentine är helt ok torsdagsmusik. Livet är riktigt bra just nu. Kul va?!

idag blev jag rädd

Men nu är det bra!
Jag var yr, jätteyr! Var tvungen att sitta blickstilla med båda fötterna på marken och båda händerna krampaktigt i bordet för att inte trilla av stolen. scary!
Min kollega skrämde upp mig en aning och sa att det kan vara blodtrycket och att det kan vara riktigt farligt. (bara bra att hon lär mig, eftersom jag är så oerfaren) och så körde hon mig till doktorn och nu är det frid och fröjd.

A7X

Avenge sevenfold kicked ass by the way.
Sjukt dålig lokal, men bandet gjorde en grym spelning och annorlunda va den också. Gillar när dom inte tar "det självklara" valet som extranummer. Dom gjorde helt tvärtom dom börja med den låten man (eller jag) trodde dom skulle avsluta med.
Det gillar vi.
Fick ont i fötterna, knäna och ryggen. Men det var så värt det. Och på denna spelning kända jag ingen fisdoft. Wohow det gillar vi också.

åhh

Jag vill att det ska vara april nu! Kom igen då, kan tiden inte bara gå asfort.
Eller egentligen så vet jag inte vad jag vill, jag längtar ju till julen och nyår, och vill ju inte att det ska vara förbi. men samtidigt så kommer det ju en till jul och nyår om ett år.

Och herre Gud va jag börjar bli nervös. Ju mer jag läser och förstår så blir jag bara mer och mer nojjig. Jag har nog börjat (bara börjat) inse allvaret.
Fan också!

choklad klockan 9 på måndag morgon

Är INTE ok!

Stress Stress stress

Och innan så var jag otroligt effektiv under stress. Jag arbetade bäst med flera bollar i luften och hade stenkoll på allt. Men nu så blir jag helvimsig och kan knappt prata och gå samtidigt när jag blir stressad. Fattar inte! Hur är det möjligt att få en gröthjärna bara så där!?

Har så sjukt mkt att göra

HELA TIDEN!! Jag förastår inte. Mitt schema är fullt nästan hela tiden.
Idag är det fredag och jag skulle verkligen vilja ligga hemma och inte göra någonting alls. men istället ska jag skynda mig från jobbet och ta mig till Yogan som börjar redan klockan 17. Sjukt dum tid by the way. Och samma sak varje fredag. Aja, sen direkt därefter ska jag om jag hinner det vill säga försöka ta mig tillbaka till stan för att joina Baby och hans familj på Basilico (en restaurang). Alltså både yoga och restaurang är ju helt underbara saker att få göra på en fredagskväll. Men jag är så nervös för att jag inte ska kunna uppskatta det för att det blir så stressigt att ta sig från A till B och från B till C. MY GOD!


Imorgon ska jag på Avenge Sevenfold med Lina, ska bli så himla kul tycker jag. Jag har sett fram emot det jättelänge och räknat ner dagarna. Men just nu känner jag inte för nått annat än att bara ligga hemma och bli tjock i soffan med Baby.

Jag försökte boka en tvättid för nästa vecka men insåg att jag har ett så fullt schema att jag knappt kommer hinna. Åhh så jobbigt.
Det kommer bli en total omstälning efter årsskiftet då jag inte kommer ha någonting alls att göra istället. Shit hur ska det gå???


Keri Hilson

Jag älskar hennes musik. HOn släpper hit efter hit efter hit. Min favorit är den med T.I -Got your back. Låten är bra, videon är snygg, whats not to love? (Men man kan inte bädda in den, Stupid TIvevo!)




101110

Förra tisdagen fick jag ett sms från Sami, där hon skrev att hon  äntligen var på förlossningen (tio dagar efter uträknat datum). Dagen efter landade hennes mamma i Sverige och åkte raka vägen till sjukhuset. Tio minuter efter hon kom fram födde Sami sin son.
Igår åkte jag till henne och fick träffa gullungen för första gången. Han var så liten! Verkligen sjukt liten! Och så fin, lika vacker som sina syskon.


Im proud


Jag kan nog lätt påstå att den bästa idén jag någonsin haft var min hemmargjorda kattleksak! Den har verkligen gjort succé och den var ¨så himla enkel att göra.


Myspys


Förra veckan hade vi lite tävlingar och sånt på jobbet. Detr kändes väldigt uppmuntrande. Arbetsledarna pyntade och satte fram godis. På fredagen fick vi tårta för att vi hade höjt våran kundnöjdhet på våningen, it was göööd

 

hahahaha


Så här ser ens skrivbord ut om man åker iväg till Las Vegas och NYC i en vecka...

Im back.. I think


Jag har varit så borta de senaste dagarna. Verkligen mått skit.
Jag kände av det redan i fredags kväll, men det började ordentligt på lördags eftermiddagen när jag var i stan med mamma, Albin, Eva, Stina och Sara. Mamma körde hem mig på kvällen och sedan dess har jag knappt kommit ur sängen. Men nu får det räcka. I need to shape up!


HTC

Jag har köpt ny mobil! Japp, den ni. Jag har tagit klivet ut i verkligheten. Eller rättare sagt jag blev slängd ut i den. Tvingad av de dumma försäljarna. Jag har tidigare varit Nokianörd och älskat det. Och touchskärm Jag? haha nehej du, jag ska ha en vanlig hederlig knappsats och en liten, smal, väldigt smal och enkel mobil ska det vara. Tji fick jag.
"Sådan mobil du är ute efter tillverkas inte längre". Ameh, om det finns typ 50.000 modeller så måste väl i varje fall EN av dom uppfylla mina kriterier. Men NEJ.

Så det blev en HTC Wildfire. Jag är iosf ganska nöjd (so far). men det tar ett tag att vänja sig med nya menyer och inställningar och touch.
Det som är mest störande nu är att mms inte fungerar. Alltså det är en modern telefon jag har nu, DET SKA BARA FUNKA!

Jäkla tuff brud

Det sägs att Lilit var Adams första hustru, men hon var precis som Adam självständigt formad ur lera av Gud och välsignad med den fria viljan. Så när hon vägrade lyda Adams order ersattes hon av Eva som formades av Adams revben och inte fick en fri vilja.
______
skapades hon av Jahve långt före Eva som en helt självständig varelse. Eftersom Gud skapat henne av jord, precis som Adam, menade hon att hon var jämlik med honom och när han ville ha samlag med henne vägrade hon att ligga underst och därmed underordna sig honom.

raubtier

Jo sörrni i lördags va jag och söta Lina på spelning, Raubtier gjorde oss inte besvikna. Vi hade en jättebra kväll.
Jag gillar känslan innan och efter en spelning.

Innan så längtar man, vilket är kul.
Och efter minns man allt som var kul och bra, minnena är bäst!!

Men just under spelningen är det egentligen inte så värst bra. För egentligen så är det för varmt inne i lokalen. Och egentligen är det för hög volym. Och egentligen är det sjukt många jobbiga människor. Och egentligen ser man inte så värst mkt. Och det luktar alltid prutt, för fulla människor kan tydligen inte hålla in gaserna. Så himla äckligt by the way. Åhh herre gud, jag mår illa av bara tanken. PIXIE; SNAP OUT OF IT.


no fun

I tell ya.. Att vara en tjockis är katastrofalt jobbigt.
Ska fan slänga ut vågen från balkongen. Hatar den jäveln, den påminner mig varje morgon om min fettansamling runt höft och rumpa. Fi satan så jobbigt! Och det går stadigt uppåt!
Vadå 4-7 kg? 10 har jag lyckats med so far. 10 kilo, japp ni läste rätt 10, tio, TIO. This is killing me. Nu får det vara nog.

he is back


Bob Sinclair är äntligen tillbaka! Jag gillar inte Sean Paul egentligen, men i denna låten är han helt okej.

its just disapointing anyway

Jag ska bojkotta min födelsedag.

Im locked up

Im steady tryna find a motive
Why do what i do
Freedom aint gettin no closer
No matter how far i go

Jag är så jäkla smart

Ni kanske inte tycker att det är så revolutionerande, men för mig är detta ett hallelulijamoment. Jag kom nämligen på den briljanta idén att lägga de fem stycken likadana läppglans (som jag lyckats köpa på mig) i varsin jackficka. Nu kommer jag aldrig behöva vara utan och behöver inte panikköpa ett nytt igen (på ett tag). Wohow.

Niclas lidande

dsc00181 (MMS)

Nålen under nageln går alltså ända in till den andra nålen. Det gör ondare än å föda barn ;) (Enligt honom själv)


HEHEHE



Ja man

Äntligen utvilad

Sååå.. Jag kom hem runt klockan tre. Gick raka vägen till sängen och däckade direkt. I was OUT. Jag vaknade till ibland när Katjusha bytte ställning (hon ligger alltid och sover på min höft. Eller oftast på min höft.. En gång vaknade jag med henne i mitt ansikte), så jag märkte att tiden gick och att det blev mörkt ute. När jag trodde att klockan kanske var sju eller åtta och bestämde mig för att jag skulle köra all in och bara sova tills jag måste gå upp imorgon bitti. Plötsligt vaknar jag av att min mobil ringer, jag svarar och när jag har lagt på kollar jag vad klockan är; 16:45! Jag som trodde jag hade sovit i minst fem timmar har inte ens sovit i två! Haha! Jag gick upp och har varit vaken sedan dess.


Jag bifogar en bild på mitt och Julias äktenskapsförord. (Det gäller dock inte längre)

Man ska aldrig springa efter en karl eller spårvagn


Jag älskar denna kvinnan! Hon har så mycket bra att säga. Det är inte ofta man hör 60+are som är så "frispråkiga"

Napoleon din jävel

Jag var JÄTTESUGEN på gräddbakelser igår. Speciellt på Napoleonbakelse.

Men jag fick ingen. Istället hade jag prov i Historia, och jag skrev mitt livs första IG. Lord have mercy.

Efter det var jag sur, mest på stackars David.

ALLT han gjorde irriterade mig nått så fruktansvärt.

Han pepprade pyttipannan!!!! Jag vill inte ha peppar i min pyttipanna! Jag blev så arg att jag höll på att börja grina. Jag funderade på om jag skulle skölja min portion i ett durkslag, men insåg ganska snabbt att det inte var en bra idé. Istället satt jag knäpptyst och åt min mat och kämpade för att inte börja skrika, gråta och sätta gaffeln i pannan på honom.

Sen kom han med förslaget att han skulle gå och handla ingredienserna till bakningen själv så att jag kunde få lugna ner mig. Till svar fick han: -”Nej!, JAG går och handlar, du vet ju inte ens vad gelatinblad är!”. Sagt och gjort så gick jag iväg till affären och ringde Systeryster på vägen för att få avreagera mig. Det hjälpte (för stunden).

 

Som om det inte var nog med detta så hade vi tvättid också, jävla helvetes tvättfan!

 

Jag hade som sagt varit sugen på Napoleonbakelse HELA dagen, så det skulle jag baka. Hur tänkte jag då? Napoleonbakelse går inte att baka. Men jo, det är klart att vi ger oss på att baka ändå.

Klockan var mycket när jag började min bakning, och mitt i allt så kom jag på att jag ville baka syltkakor också. Åhh kill me! Varför är jag så dum i huvudet? Bakelserna vart inte så goda, och kakorna vart jättestora. Och jag var klar nån gång runt elva tiden. Långt efter min normala sovtid. Sen skulle jag ju duscha. Och herre Gud va jag somna fort sen.

 

 

 

Imorse så missade jag bussen till jobbet, nån idiot hade glömt att informera om att busshållplatsen vid stora torget skulle vara avstängd idag och tio dagar framåt. Så jag fick halvspringa till stadshuset istället för att hinna med nästa. Jag hade verkligen inte behövt springa. Bussfan kom tjugo minuter för sent. Grr.. Och jag mådde skitilla. Vet ni hur jobbigt det är att stå upp när man mår dåligt, jag trodde att jag skulle svimma eller kanske dö!

40 minuter för sen sitter jag på jobbet. Tjurigare än någonsin.


Correction

Okay, I need to take it back. Jag ska jobba 0745-1445 imorgon. Men jag kan sova ut på helgen och det är skönt att ha eftermiddagen fri

Sömnbrist

Tre nätter i rad har jag vaknat runt klockan 3 och inte kunnat somna om. Jag ligger bara och stirrar i taket samtidgt som jag försöker slappna av tills jag somnar. Det har tagit ungefär tre timmar varje gång. 
På dagarna känner jag mig som en zombie och don't even get me started om hur jag känner mig på eftermiddagarna! Jag kan knappt hålla ögonen uppe, men jag vill inte vända på dygnet så jag har hållt mig vaken till 22-tiden varje dag.
Jag förstår inte varför det har blvit så här! Det är verligen bra att jag börjar 1445 imorgon, så jag kan sova längre än till halv sju och ta igen lite av min sömn.


Älskar denna videon och låten!


Jag kollade på denna videon jätteofta i somras. Den är sjukt kul(esp. vid cirka 2min o 27sek), tycker jag!

"Its just a song. This never happend in real life" Hahahaha

Bara för Pixie inte vet vem han är


Gotta love him!

Nedräkning!

bild0249 (MMS)

Är det inte underbart?


BAUHAUS har Världens sämsta bonuskort.

bild0248 (MMS)

För 10.000 spänn fick vi 100kr att handla annat för. Tack så hemskt mkt! Skrattretande.


Järnbrist

Jahapp, så har man säkert järnbrist. Synd.

Dagtid dricker jag te för det värmer och på kvällarna dricker jag mjölk för att det typ är det godaste i världen.

Och gissa vilka drycker som hämmar kroppens upptag av järn. Jo men det är ju klart, Te och mjölk.

Pest eller kolera.


Dagarna som passerade -pt2

I söndags var det släktkalas. Jag hade dåligt samvete för Albin är sur på mig så jag gjorde en tårta till honom och en tårta till mamma. Jag började plocka ur mina flätor vid 1230tiden och tänkte att jag antagligen bara skulle ha tre, fyra stycken kvar när folk började droppa in. BUT NO. Jag hade fått ur kanske tio, femton stycken när alla kom. Eva, Albin, Anton och Stina hjälpte mig plocka ur några innan maten och sedan hjälpte Stina mig efter maten också. Kalaset pågick i ungefär tre, fyra timmar.

Efter att jag hade kollat på Topmodel och the Hills körde jag Albin till Balltorp. Jag körde så långsamt och jag vet inte varför.. Superkonstigt.
När jag kom tillbaka till Landvetter gick jag ner och kollade på EMAs och sedan Jersey Shore i Miami. I cannot describe hur bra Jersey Shore har blivit. Varje avsnitt blir bara bättre och bättre.. I love it! Jag fortsatte plocka ur mina flätor tills jag hade ungefär 15 kvar sedan sov jag.

Dagarna som passerade -pt1

Jag har haft en så härlig helg!

I fredags jobbade jag till klockan var 14-15 sedan åkte jag hem och myste med Katjusha. Vid 2030 åkte jag till Korsvägen och tog bussen till Landvetter. Ronny kom och körde mig till huset där jag la mig nästan direkt.

lördagen vaknade jag ganska tidigt så jag låg och myste med katterna samtidigt som jag kollade på Nanny. Runt 0930-1000 åkte jag och mamma iväg för att förbereda mjölspåret till Hashen som skulle vara senare under dagen. Efter det åkte vi hem och jag började laga spaghetti med köttfärsås och vegetarisk pastasallad.
Vid 14-tiden åkte vi ner till Ica och träffade de andra. De började springa/gå och jag åkte hem för att fortsätta med maten.
Jag hann knappt starta plattan innan mamma ringde och berättade att de första hade kommit ner till sjön (där var det en liten vätskekontroll som jag skulle hjälpa till med). Jag fick hoppa in i bilen och köra ner så de kunde få sin öl och sina chips. En kille tyckte att alla skulle bada, men ingen ville. Han tyckte alla var tråkiga och kallade dem för wankers. De sa att han itne kunde kalla dem för det om han itne själv hade badat. Så efter några minuter hör jag hur folk ropar: Han badar! JAg tittar ut mot vattnet och ser hur han har tagit av sig alla kläder och skuttar omkring naken(det är jättelångrunt och svinkallt!). Jag skrattade ihjäl mig!
Vi var där en stund, sedan fortsatte de sin runda. Jag åkte hem igen och fortsatte med spaghettin. Så småningom hade alla komma fram till huset, så det var dags för "the downdown circle" (jag vet itne vad den kallas egentligen). Och jag fick dricka tillsammans med mamma eftersom jag var hare-assistent. Fast det blev bara julmust för mig för jag skulle köra folk till bussen senare. När de hade sjungit alla sånger kom de in och började äta (Det verkade som de gillade min mat. Vilket kändes så himla skönt, för jag tyckte att jag hade misslyckats). Det var en jättetrevlig kväll. Blandade personligheter gör det alltid så mycket roligare, tycker jag. Hälften av folket blev stupfulla och han som hade badat tidigare däckade i mammas säng. Jag körde ner de sista vid 2130-tiden.


SMAL&BRÄND


Gubbjävel

Jag har skickat efter smink eftersom mitt är slut. Jag hatar och jag menar verkligen HATAR att använda kladdfoundation. Det blir aldrig bra. Men nu har jag varit tvungen att använda det som back up då mitt i.d. är slut.
I vilket fall som helst så har jag ÄNTLIGEN fått hem min avi att kan gå och hämta ut paketet. Så igår gick jag dit och la avin på disken, killen i kassan sa inget utan bara peka på en skylt där det stod att dom bara lämnar ut paket innan 17. Men du har ju paketen bakom dig!? Tyckte jag. Men han sa bara nej, jag har nekat personer som kommer 17.15 också. Alltså va fan e grejen? Så får man inte göra. Han gav mig inte ens någon anledning, bara ett nej. Jag blev så himla ledsen och förbannad att jag höll på att börja gråta.
Hade han gett mig en vettig anledning hade det varit ok men nu kändes det bara som rent jävelskap.



Så imorse satt jag där igen vid sminkbordet utan smink och var tjurig.


Så jäkla kul

Och så jäkla sant

 


NEEEEJEEE

Alltså..MORR!!
JAG vill välja vilken bild ni lägger upp på mig! Måste ni ta en bild där jag ser ut som ett sminkoffer eller fjortis?
INTE OK!!!

Dålig

Och jag kommer itne träna idag heller. Kan ju knappt gå två steg utan att bli yr och det svartnar för ögonen.
iwish

Jag veeet. Jag är så dålig

Inkonsekvent


Jag är så korkad. Varför väljer jag att börja banta när jag vet att jag kommer få mens när som helst? JAg vet ju att jag blir helt besatt av att äta när jag har den.
Imorse vaknade jag och mådde piss. Jag har bara mått sämre vid mens en enda gång tidigare och då spydde jag och kunde itne röra mig på hela dagen. Det var jättehemskt.
Iallafall idag kom jag knappt upp ur sängen och när jag satt på spårvagnen kände jag hur min mage var på väg upp i halsen nästan. Så fort spårvagnen krängde till var det bara att blunda och hoppas på det bästa.
När jag kom till Centralen kände jag att det enda som kunde få mig att må bättre var att få något i magen, så jag gick in på pressbyrån. Där köpte jag tre lussekatter, en Powerade och ett paket skumtomtar (Hej, 15 kg till!). Jag har ätit upp alla lusskatterna nu och mår liiite bättre. Men det hade varit bäst om jag kunde ligga i sängen och vila. då had ejag inte ätit all denna goda skiten heller!

Världens snyggaste skor! Michael Kors du ä...

bild0241 (MMS)

Världens snyggaste skor! Michael Kors du är min Gud.


Bästa

Igår hade jag en dålig dag! Jag kände mig nedstämd, ledsen och svartsjuk. Av nån konstig anledning.
När Baby kom hem så fick jag ett litet paket och i det så låg det en liten kramgo krokodil. Jag blev jätteglad.
TACK för att du är bäst!

Klädsläpp

share image

SE DEN SENASTE VIDEON OM H&M:S DESIGNER-SAMARBETE.


Jag tycker itne att det är "all that". Det är kanske tre klänningar som är snygga och jag är lite förtjust i ett par solglasögon, men för det mesta tror jag att folk kommer köa och köpa bara på grund av namnet Lanvin. Jag är inte intresserad

Nu har vi äntligen svaret!!

Hej och tack för ditt e-mail!

Center föddes 1941 och är från början en Cloetta-produkt, medan Plopp föddes 1949 i Stockholm hos Choklad Thule. När Choklad Thule köptes upp av Cloetta så kom Plopp med i Cloettas sortiment och har blivit kvar där. Det är dock inte samma produkt. Center och Plopp har olika recept när det gäller fyllning och chokladandel. Plopp-fyllningen har en något högre sockerhalt än Center-fyllningen. Vidare är aromtillsatsen av helt olika karaktär. Plopp har en mera "knäck"-artad arom medan Center har en mera ren toffe, karamell eller mjölkkolasmak. Dessutom är Plopp-fyllningen lite mera lättflytande eftersom den inte kokas lika mycket och får därigenom en något högre vattenhalt.

Jag hoppas att du känner dig nöjd.

Med vänlig hälsning

Cloetta Sverige AB
Konsumentkontakt

Åsa Borén


----Tidigare korrespondens----

Hej!
Jag undrar vad det är för skillnad på Plopp och Center?
 
Izabella Abrahamsson

Hon e så sööt


Mägäb äna Arat kilo.



I miss

GRATTIS

Lillebror fyller 17 år idag! I love it, he is getting so big :D

NAAAAW

Folk tycker jag är sjuk i huvudet och jätteknäpp för att jag har köpt dessa, men jag håller inte med. Jag tycker det kallas god planering (tänk om det dröjer så pass länge att de inte finns kvar när jag väl får mina bebisar)... Dessutom hur kan man motstå dem?


Tack för tipset, höhö

Jag funderar på att dumpa mina icke-bevisat-om-det-fungerar-förutom-ett-av-mina-bantningpiller och börja med levaxin istället.

Nada internet

Vilket kommer påverka min redan dåliga bloggning.
Bara så att ni vet.

Jag döööööööööööööör


Its a new day, a new dawn, a new world, a new life

Idag är första dagen i min nya liv.
 Jag vet inte vad osm har hänt med mig eller varför, men nu är jag sjukt fet. Jag skäms över att låta någon se mig. Så helst vill jag låsa in mig och inte träffa någon.. Men tyvärr måste jag ju jobba, annars har jag inte råd att ha någonstans att låsa in mig så det funkar inte så bra.
Det konstiga är att jag äter mer hälsosamt nu än vad jag någonsin har gjort sedan jag själv började bestämma över min mat. Jag äter riktiga regelbundna måltider, som jag har stått och lagat pracitically from scratch.
Jag började ju gå upp när jag började på Telia. Där drack jag massa energidryck och varm choklad hela dagarna, så på en vecka smällde jag på mig SEX KG!! Men när jag insåg detta slutade jag dricka direkt, jag hade två veckors provträning på Sportlife som jag utnyttjade till max.
Trots detta när jag ställde mig på vågen i lördags höll jag på att svimma. Jag ville bara dö, det var det värsta jag har sett. HUR? HUR? HUR?
Jag bakar ganska mycket, dock bjuder jag på min bullar och kakor och jag äter nästan aldrig chips längre. Jag har ätit kebabtallrik tre gånger de senaste veckorna, kanske har det något med det att göra?

Men nu måste något hända, snart är jag i riskzon för fetmarelaterade sjukdomar, så jag skall testa följande:

-Jag kommer fortsätta äta som vanligt, för jag äter ungefär tre mål om dagen (frukost, lunch och middag). Maten är hemlagad och varierad, så jag ser ingen anledning att lägga om min kost. Jag kommer inte förabmatdagbok, men jag tänkte ändå försöka hålla lite mer koll på min mat. Så därför tänkte jag lägga upp lite recept när jag har lagat något speciellt.
-Jag skall börja på Sportlife. Mersiha och Linnea berättade att om man har ett annat tgräningskort och tar med sig intyg så kan man komma och träna hos dem istället. Jag gick till SL i lördags och frågade om det gick vilket det gör. Så nu skall jag träna minst fyra dagar i veckan, en till två timmar per gång.
-Jag har köpt massa piller som jag ska knapra under tiden jag gör detta.
*Liposinol som är medicinskt bevisat att det hjälper till med fettförbränning o dylikt.
*Instant Slim Bantningspiller hjälper till att bli av med överskottsfett, minskar aptiten och ökar ämnesomsättningen.
*H.O.P.E är ett naturpreparat som hjälper till att förbränna fett man redan lagrat och gör så man tar upp mindre fett ur sin kost. 
*Extra Slim Forte- Lida Bantningspiller ger en naturlig viktminskning då det ökar fettförbränningen och förminskar matlusten och sötsuget.
-Och så fort jag har fått ordning på min ekonomi skall jag börja på Bailine igen. Saknar Bailine jättemycket, där kände man verkligen förändringarna.

Funkar inte detta så ska jag fan fettsuga mig och operera min jävla matsäck för ajg är trött på att vara en fet viktpendlare och jag vill inte fortsätta så här resten av mitt liv. Det är lätt att gå upp i vikt och det går snabbt. Om jag inte börjar gå ner nu kan jag vara uppe i 150 kg inom ett och ett halvt - två år! :(


RSS 2.0