i torsdags när Moa och Ella var här...

...Så ser Moa något suspekt utanför fönstret och vi kollar ut, HAHAHA så himla cool snubbe. Han går där som om ingenting avviker från det normala.
Jag vill också ha en sådan snygg, grön kroppsstrumpa.

power nap

Jag är så sjukt trött, så en power nap nu på eftermiddagen var super.
Vi somna hela familjen.
och det var helt ok att vakna till detta:
det blir nog en kvällspromenad.

torsdagsmys

Ikväll har Moa och Ella varit här och ätit. JAG(!!!!!) fick laga maten, det har inte hänt på länge. (eller jo, jag lagade en måltid förra veckan också, men ändå).
I vilket fall som helst så sa Moa att det var jättegott och att, lyssna på detta, det smakade som restaurangmat! Wow den ni.
ne nu måste jag visst ge mat till mitt barn också.
cya

vaken

Hon (som alla mina inlägg handlar om) är så himla vaken nu förtiden. Folk sa till mig att hon skulle sova hela första tiden så att jag skulle ha mycket tid för mig själv och tid till att göra allt det där man annars inte hinnr som att sträckläsa och fålla upp gardiner och baka och laga mat med mera.
Men icke sa nicke. Hon vägrar sova på dagtid. OM hon somnar så sover hon högst en halvtimme. Hon tvingar sig själv att vara vaken som om att hon är rädd för att missa något.
Inte ok, små flickor som hon bör sova även på dagen. Barnmorskan sa att bebisar i hennes ålder sover 16-20 timmar om dygnet. HAHAHAHA skojjar hon eller?
Sicken himla tur att hon sover på nätterna i varje fall.

superfarsan

Min David är skitbra. Tycker jag i varje fall.

Fast jag är så himla avundsjuk på honom. Som igår tex, jag hade inte ens lyckats komma ut ur lägenheten då han kom hem från jobbet vid 18 tiden, och så börjar han fylla i kalendern med MASSA aktiviteter han har inbokat.
Han säger att det är bra om vi hittar på saker var och en för sig, och det håller jag absolut med om.
Problemet är dock att det bara är han som kan det.
Jag känner mig för tillfället väääldigt begränsad och instängd nämligen. Jag kan ju inte lämna lilla Lily för att dra iväg på en weekend med en vän. Men det kan ju David och det är precis vad han kommer att göra också. Usch vad avis jag är.
Måste dock förklara att jag BARA är avundsjuk inte missunnsam.

klockren

hon ser inte ens berörd ut, den lilla knäppisen.


avvakta

Jag genomgår en identitetskris just nu. Vet inte när jag är tillbaka...

trött

jag är tröttare än tröttast. Så varför i hela .............. går jag inte å lägger mig?

multitasking

jag har alltid varit grym på att göra massa saker samtidigt.
Men när jag blev ett preggo så hamna hela jag ur balans, jag klarade knappt av att gå och prata samtidigt.
Nu dock, känner jag att sakna men säkert så blir jag mig själv ien.
Så här till exempel
för att få någonting gjort (tex äta frukost) så var jag tvungen att lära mig att stå och gå samtidigt som jag ammar. Piece of cake.

lika som bär


tjockis

Innan damen kom ut roade vi oss med att måla på magen. Så här kunde det se ut.

När Ella skulle måla räckte det inte med fingrarna utan då skulle penseln fram och konst skapades:
Mitt piercinghål är skapligt uttöjt.

åhh vilken pissig dag

verkligen min sämsta dag på väldigt länge.
Jag somna klockan tolv igår, och Lily ville vakna 2.30 so jag skrev innan. Och sen ville hon visst inte sova mer, inte skrika eller så det började hon med senare vid 9 tiden tror jag då hon insåg att hon var trött. Men inte 17 ville hon sova för det. Nej hon gjorde så här istället.
sen efter ett långt tag så lyckades jag komma ut ur lägenheten och iväg till stadsparken för att träffa några andra mammor, dock blev det inte långvarit eftrsom tösen va så sjukt envis "jag vägrar sova, mamma" så sa hon säkert på bebisspråk.
Så jag fick vandra hem igen med min skrikandes lilla bebis.
Men nu så slog jag på stort och satte på mig bärselen och satte henne i den och gick upp och ner i trapphuset och lite i källarkorridoren och femhundra varv i lägenhet så nu ser hon ut så här:
JAG VANN. Skam den som ger sig.

röstresurs

Ja ni kära läsare ska vara glada över att ni inte bor under samma tak som Lily. Hon har nämligen kommit på ett nytt skrik, hon härmar en amerikansk brandbilssiren. Det är ett helt otroligt genomträngande ljud. Jag kan inte låta bli att skratta varje gång. Men det är nog mest av shocken, jag har inte riktigt vant mig vid att hon kan låta så himla högt. Alltså jag vill inte verka som en dålig mor som skrattar åt sitt barn, men det går liksom inte att undvika att det rycker i mungiporna. Idag har jag ett absolut toktomt schema och hoppas då att lilla Lily vill sova massor så jag kan göra det samma. Tösen har nämligen hållit mig vaken sen 2.30.

hualigen

Fy va det var synd om mig igår.
40 graders feber och så himla ont i bröstet så jag trodde att jag skulle dö. Jag vill aldrig mer ha mjölkstockning, det är något som är säkert.
På grund av febern kunde jag inte njuta av det vackra vädret heller, utan gick med långbyxor och jacka men frös ändå, medans resten av befolkningen njöt i shorts och tisha. så himla orättvist.
Idag är febern dock under kontroll, den stiger ibland till 37,5 vilket är en grad mer än min normala temp men det kan jag stå ut med.
Jag är barnfri för tillfället, svärmor (dvs Lilys farmor) har tagit tösen på promenad för att avlasta mig en stund. Jag sa att jag skulle passa på att sova men istället har jag fixat och donat med massa annat. Sova får jag väl göra nån annan dag.

nu är det inte långt kvar tills Johanna L och Didde kommer. På fredag på fredag på freeeedaaaag!

fy för mig

Snacka om dubbelmoral. Jag gick ner på stan en lördag klockan 12 med BARNVAGN! Jag avskyr barnvagnar på stan vid lunchtid en helgdag. Jag tycker att om man är föräldraledig så kan man vara på stan på vardagar så man inte är i vägen. Men i vilket fall som helst så skulle jag möta Taban och Lollo, så jag bröt mot min egna regel. Fy skäms Pixie

underbart är kort

Snart (om några dar) kommer Johanna L och Didde. Satan va kul. Synd bara att det är en supersnabb visit. Men jag är glad över att få träffa dom så jag klagar inte.

goofy

Jag och D har skapat ett så vackert barn.
Måste erkänna att jag blir lite orolig över att ögonen ska fastna i goofy.

finbesök

Söta Johanna F kom på besök idag, mycket trevligt. Dock har jag börjat förstå att jag inte längre är orsaken till att folk kommer och hälsar på. Någon annan drar visst till sig ALL uppmärksamhet. Men det är helt ok, faktiskt.
Johanna hade med sig nått så underbart som två par skor, men inte var dom till mig heller. suck. 
Lily visade sin uppskattning genom att spy lite på dom. Otacksamt om ni frågar mig men jag tror inte att hon menade illa. Att spy på något betyder nog på "bebisspråk" att man tycker om det, med tanke på hur mycket spyor jag och D har fått på oss, och jag menar oss måste hon ju tycka om lite i alla fall. Fast ibland blir jag rädd att hon ska förknippa mig med onda ting, hon ser mig när jag försöker trösta henne då hon har ont i magen och hon fattar inte att jag vill vara snäll. Och hon ser mig när hon tror att hon ska dö av hunger innan jag hinner trycka in tutten i munnen på henne. Och när hon ammas blunda hon nästan jämt. Åhh nej nu får jag ångest, hon kanske inte alls gillar mig. Men JAG ÄLSKAR HENNE!
Nu hamnade jag visst på ett sidospår, så nog om min ångest och åter till Johannas gulligullpresenter.

RSS 2.0