Fick goda nyheter idag

Storasyster is coming down nästa vecka :D Wiiiieee

Hot..? Mmm, not

Jag kollar på en film på fyran.. Jude Law är med, hot as allways. Det som inte var särskilt hot var förspelet när han skulle ligga med någon kvinna. Det var bara pinsamt

Maybe I need to blow of some steam..?

Gud vad skönt det ska bli att få vara ledig fyra dagar nästa vecka. Jag är helt utmattad. Min andra kund imorse sa att jag var dum i huvudet när jag frågade henne om hon hhade ett kort. Jag ifrån min kassa och in i backofficet för att vänta tills hon hade gått. Då gick hon till tjejen som satt i kassan bredvid och spelar så normal och oskyldig. ''-varför gick din vännina?'' Öh, kanske för att jag inte tar din skit ditt jävla retard! How about that? Jag skulle visat henne baksidan av min hand och sagt läs mellan raderna. Men hon skulle aldrig ha fattat vad jag menade.. Resten av dagen fortsatte i samma anda. Tillochmed de som aldrig tycker kunderna är jobbiga, tyckte att det var en svår dag..

Dålig stil

Allt är faktiskt ditt ''Fel''. Och jag fattar inte hur man kan tjura över en sån sak. Varför inte bara vara glad för min skull?? Din jävla dramaqueen. Jag orkar inte med onödigt tjaffs, som om det inte finns tillräckligt med sånt på jobbet. Ante tjomlacka. Du har aldrig försökt fatta beslut åt mig innan, jag trodde du hade förstått att man inte kan kontrollera mig. I guess I was wrong

Lillebror



I måndags var det första gången jag träffade min(/vår) lillebror Mowitz. Vad det gäller likheter så har han mmin haka, kind och mun. Och Pixies ögon och panna, typ.. Lite kul.

Här ligger han och sover i min fåtölj :)


FOUNDLOVE




...and they lived happily ever after

Askungen slavade för sina styvsystrar, Törnrosa lät hela sitt liv passera, Belle blev kär i ett odjur, Pocahontas lämnade sitt folk, Jasmine kunde haft vem som helst -men hon valde en fattiglapp och Ariel gick upp på land..
Alla dessa sagor slutar med "Så levde de lyckliga i alla sina dagar", jag (och andra med mig) kritiserar ofta lyckliga slut och säger att man präntar in dumheter i små barn. Att de inte kommer lära sig att livet är svårt utan tro att allt är tiptopp  hela tiden.

Men så är det ju inte. För som sagt innan de får sina själsfränder går de här tjejerna genom som ruff stuff. Det sagorna visar är att bara man kämpar och har tron så kommer det bli bra i slutändan.. Och det tycker jag är jättebra att lära barn från den dagen de ligger i ägget.



Gullgull


Love is all around



Jag vet att vi passar ihop. Och denna bilden är så oss


Den svarta



Empress Katjusha aka The Original BB&B (Big Black and Beutiful) min nya roommate från Söndag :)

Interesting

http://www.gp.se/kulturnoje/1.415629-bella-stenberg-omedvetet-mode

Im bjuding on this one

Hahaha

(Jag älskar denna störda bilden! Haha..)

Jag har pratat emd en av mina kollegor som också jobbar på flygplatsen, hon berättade att passet måste vara giltigt sex månader efter hemkomst! Vilket betyder att eftersom att hans stupid pass går ut den 10 november är det redan försent! Suck

Nowadays

Varför är jag så öm i brösten hela tiden?? Its annoying

sorg

Igår upplevde jag det hemskaste någonsin. Eller i varje fall så ligger det i topp tio av hemska saker.
Jag var på begravning.
Jag skakade som ett asplöv. Jag skakade i hela kroppen. Jag kunde knappt stå upp.
Det var jobbigt att se vuxna karlar gråta som små barn.
Men det allra jobbigaste var att höra och se barnen skrikgråta i panik. Man ska inte behöva uppleva sådana saker. Mamman satt och försökte trösta flickorna och jag kom på mig själv att undra var deras pappa var, han behövdes nu i all sorg. Barnen behövde tröst av båda föräldrar. Men sen kom jag på det.. det var han som låg i den vita kistan.
Han blev 42 år.

Jag tänker på gårdagen konstant. Bilderna dyker upp i hjärnan hela tiden. Hur länge ska det vara så?

Nature is amazing





Jag kan inte fatta att ModerJord har skapat såna här grejer helt själv! Det finns ännu fler fina bilder på denna sidan:
http://www.freedating.co.uk/articles/gigantic-hearts.html

TEMA LYCKA



(Magnum P.I på tv:n.. Haha)

TEMA KÄRLEK


Grillning

Linus och hans soon to be wife Davina var på Uppsalabesök för en dag. Det firades med släkt och vänner och grillning. Mkt gott och mkt trevligt.
Hennes ring är föresten verkligen drop dead gorgeous.

igår då

Igår hände det ofattbara..
Jag lät en vilt främande person se mig halv naken och ta på mig på hela min kropp.

Love is friendship set on fire

           

Jag tyckte det gicvk bra, men det slutade med 3/9 :/


Nancy vs. Skuggan

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.412677-kan-domas-till-livstids-fangelse

Det är bra att rättegången äntligen börjar närma sig sitt slut... Jag kommer aldrig glömma när Mersiha berättade om det som hade hänt. Det var helt otroligt! Som taget ur någon actionthriller, typ. Jag hoppas han får vad han förtjänar. Även om han inte får ett hårt straff så vet alla i Göteborg vem han är så...
Ha ett trevligt liv. Expect some heavy karma, man!

MMMMMmm

Igår var det vattna blommor hos föräldrar /svärföräldrar som gällde.
Vi börja hos Babys päron, där har jag by the way frånsagt mig allt ansvar. Vågar inte ta risken att döda alla fina blommor och växter. Skulle liksom vara så typiskt mig.
I deras trädgård finns een STOR rödavinbärsbuske. Gudars så gott.

shrek

När jag och Baby förra veckan skulle möta Johanna och Didde så satt vi vid hötoorget ett tag och åt turkburgare. (mkt gott).
Då såg det ut så här på hötorgshallens/bions tak.
festligt va?

Så romantiskt

Jag måste vara typ världens mest romantiska tjej. ALLA borde vilja vara ihop med mig.
Eller...?
Det tog timmar att klippa ut alla små hjärtan. Och kramp i fingrarna fick jag också. Och det skriver jag så att ni ska förstå hur sjukt gullig jag e som gjorde det för att visa min Baby hur mkt jag älskar honom.
Så där ja, nu har jag skrytit tillräckligt.
tack och bock!

Roliga Twilightbilder

TWIEddie Jackie
Eddie   

Finbesök och grönan

Igår kom Johanna och Mattias och hlsade på, mycket trevligt tycker jag.
På vägen till grönan.
På tåget på väg hem lagom slitna.
Baby vann choklad i mängder. På Dumlehjulet och på kexchokladhjulet! GILLA!

Jag är så sjukt smart...

...typ som igår när jag fick snilleblixten att installera upp en laptop till mig.
För nu kan jag sitta utomhus i gräset och jobba. Kopplar telefonen till ett freeset, sen e de bara att tuta å köra. This we like.
Och ikväll blire grönan men Didde, Johanna och Baby. Glenn hade förhinder. Men imorgon får jag nog träffa honom.
This we like too. Eller hur.

Aaaaaaahahahaha

http://twilightsuger.blogg.se/index.html

Look at this modellish gurl

Dani med nättala

Igår träffades jag och Daniella i stan.. Vi gick runt och kollade lite skor innan vi tog en glass och satte oss vi lejontrappan. Efter glassen åkte vi hem till mig för att kolla på Remember me, men det gick itne så bra, stupid film. Vi kollade på Liar Liar istället, drack te och snackade lite.

Det var mysigt och I'd like to do it soon again :)


Nypleken

Bruised
Hahaha, jag såg helt misshandlad ut!
(SE inlägg ETH del 7)

bästa

jag äter frukost kl 7.00 och klockan 10 är jag så hungrig att jag skakar. Så då är det super med en frukt och en smoothie.
och sen äter jag lunch vid 13 tiden och kklockan 16 är jag aphungrig igen! Jag är ett sånt matvrak.

bra helg

Baby åkte till Finland i onsdags, lite panik hade jag under dagen då jag insåg att jag skulle sova själv i fyra nätter.
När Baby åkt fanns det massa söta post-it överallt i sovrummet, jag satte dom på sminkbordsspegeln för att kunna ta kort
Men gudars va skönt det har varit att vara själv hemma. Egentid är underskattat. Mer sånt åt folket. (mig).
Jag har klippt mig, umgåtts med mamma och vaxat hennes ben :), ätit sushi och målat.
Jag har åkt ut till mary och käkat thai (så klart) och rest hem igen och målat lite till.
Jag har hunnit med både manikyr och pedikyr.
Jag har stigit upp jättetidigt och åkt till åland med kära vänner och myst, och shoppat tax free på vägen hem, sen målat lite till.
Jag har varit på IKEA med Liina och inhandlat bra-att-ha-saker och hyllor till köket.
OCH JAG HAR HAFT DET SÅ JÄVLA (ursäkta språket) BRAA!!

Piski

Pixie är så in i helvette rolig och lite diabolisk ;) Jag skrattade sönder mig! Hhahahahahahahahahahaha

Yet another Fois

Jagkom hem utan att blu våldtagen eller mördad ännu en gång.. Inte för att någon skulle märka om jag försvann förrän efter kanske en vecka. De spelar whatcha say med Jason Derulo på mtv. Jag älskarden låten av hela mitt liv. Det finns en ny brittisk kille som rappar han hter professor green tror jag han e skitrolig. han har gjoort en låt som jg tror heter i need you. Den är superskon och rolig, haha

Question

Hur kan Kissie kalla sig för Sveriges kändaste oskuld när hon sitter i ett program som heter 'sms roulette' (samarbete mellan comviq och Aftonbladet) och pratar om en kille som hon tycker är tråkig för att han INTE ville ha sex med henne..? It doesnt make any sense

Tänk om..

..jag inte bodde så långt från min familj ..mina vänner inte var så upptagna ..min pojkvän var i Sverige just nu Då hade jag inte suttit här och tyckt synd om mig själv som en jobbig martyr. Jag hade inte känt mig så ensam

Eclipsepremiär 30 Juli 2010

Daniella o jagEC
Team Eddie
Jag kickade ass med min outfit :D

You ruin everything

Jävla mens

Gårdagen och framtidsplaner

Igår fick jag komma med mamma, Albin och Anton på bio. Jag valde filmen(shrek 4),Anton valde språk(svenska), mamma valde tid och platser och Albin valde att vi skulle se pa 3d versionen. Den var rolig, men inte lika rolig som den engelska. Efter filmen gick till guldbågen och åt, fast alla var så mätta efter filmgodiset så jag tror inte någon av oss uppskattade det så som vi borde gjort. När vi hade ätit körde mamma hem mig. Albin och Anton följde med mig upp i lägenheten för att se hur det hade blivit efter renoveringen. Det skulle bara bli ett snabbbesok men de ville stanna och spela spel. Men mamma var trött och ville åka hem, så vi bestämde istället att de ska komma hem till mig på lördag och då ska vi äta tacos och spela familjespel.Så efter jag har slutat jobbet idag ska jag gå runt lite och kolla på vad det finns för roliga(billiga) spel att köpa.. Det kommer bli så mysigt :)

House of wax

Det har antligen gjorts en vaxdocka av Robert Pattison till MAdame Tusseauds vaxkabinett! Jag måste åka dit och se min Rrrrrrråbert, tydligen har den fått rekordet som den mest kyssta dockan (sluts!!) Han ser ut som Edward när han var snygg (Alltså som i den första filmen, sedan gick det bara down, down and more down). Jag vet inte vilket av museerna det är men jag antar att det är det i London. Jag har viljat åka till England ganska länge så min nästa trip kanske borde gå dit..? I think so

Weeiird

Det är en grej som är så himla konstigt med mitt mobilinternet; jag kan gå in på nästan vilken sida som helst.. Jag kan kolla videos på youtube, jag kan socialisera på facebook och googla på google, men jag kan inte komma in på min mejl! Det är extremt störande.

Failure

Jag forsokte lägga ut bilder från Eclipse förra onsdagen, familjens roadtrip och krabbfiske från i lördags. Men det gick inte så jag ska göra det nästa gång jag är i Landvetter istället

The other day../babycravings

Iförrgårkväll åkte jag hem till Samar. Vi satt på terassen, snackade och drack te tills spårvagnarna hade slutat gå. Denna gången var också Mohameds yngsta (fram till cirka oktober) barn Leon där. Han är världens största charmtroll! Jag blev superförälskad i den ungen, han är glad och lugn med kramer-hår. Jag har aktivt viljat ha barn sedan jag var ungefär 13 år och under våren har jag känt av det extra mycket. Jag har haft starka drömmar och det har tagit upp en väldigt stor del av mina tankar. Nu, efter att ha träffat denna supergulliga bebisen känner jag mig besatt! Oh lord, ge mig en bebis

Mobiltest

Jag testar att blogga från mobilen.. Om det funkar så skapar det många nya möjligheter, speciellt eftersom att jag alltid får mina bloggidéer när jag inte är nära någon dator. Nu kommer jag kunna skicka in inlägg när jag vill :)

Conclusion

Efter en månad i Etiopien med Saron har jag kommit fram till följande:
Allt är förändrat. Jag är föränadrad, han är förändrad och mest av allt så är vårat förhållande förändrat.

Innanbehövde jag honom hela tiden. Nu behöver jag honom inte alls, jag har levt utan honom länge (för länge). Så jag har märkt att, visst, det är det jättejobbigt och jag är olycklig, men jag klarar av att leva. Så jag behöver honom som sagt inte längre. Men jag vill ha honom ändå.
En annan grej är att innan så behövde jag ingen annan när jag var med honom. Inte familj eller vänner eller någon.. Om han fanns i min närhet så var jag completely nöjd. Nu märkte jag att jag kände mig rastlös och uttråkad och det kändes som något fattades.. Ibland ville jag bara vara med någon kompis och komma ifrån, vara lite självständig kanske man kan säga... Fast jag är verkligen inte självständig som person.
Dessa två grejerna är bara en liten del av det som har förändrats för mig (mellan oss), jag känner verkligen mig redo för att testa om vi har mognat.
Även han har ändrats, han visade flera gånger genom att bete sig annorlunda i situationer vi har upplevt flera gånger tidigare.
Innan när vi har haft alla våra problem och tjaffs brukade jag tänka(/säga) att jag har lärt mig min läxa och bla, bla, bla.. Men jag har inte lärt mig någon läxa denna gången och jag försöker inte ändra på mig. Jag har bara växt upp inombords. Och jag vet inte hur han är innuti, men som han beter sig "utini"(vi brukar säga så, hihi) så har han tänkt till ordentligt!

Det känns bra och jag är lyckligare än på länge.

hamnfestival i Enköping

Jag, Lina, Annette, Therese och Maria va på hamnfestivalen i Enköping igår.
Ett gäng hormonstinna karlar anländer till festivalen.
Vi träffa en ny kompis, väldigt rolig prick. Fast lite läskig va han också, speciellt gasmasken.
Eftersom jag är ganska så nojig med min bil så bad jag min butler att köra in den på området och ta till extra säkerhet i form av plastband.
Och denna åkte vi (inte Lina) satan i gatan va kul den va. Skrattskrek hela åkturen, blev lite hes och 80 spänn kosta det. Men det va så värt det.
Synd att Annette inte va sig själv efteråt bara. Kritvit i ansiktet och illamående.
Karusellen skulle kunna kallas partykiller (om man frågar henne, skulle jag tro)

sooommar

Cykla ut till storvad (ett bad i gamla uppsala) igår. Vädret va helt otroligt vackert.
David är inte särskilt brun. Men jämfört med mig är han visst det. Haha jag är helt sjukt vit.

inflyttnig

Liina och Dave fick tillgång till sin lgh i torsdags så i fredags så cykla jag och Baby dit för att hjälpa till.
Så här mkt hjälpte David till... :)  observera att killen blundar.

Torsdag i Sigtuna.

Underbara värld, underbara svärföräldrar och underba pojkvän.

Åkte cab ner till Sigtuna, gamla sthlmvägen. underbart.
I en av många hästhagar som vi susa förbi stog det fyra stycken kritvita hästar, det är inte ofta man ser det. Skulle ta kort på dom på vägen hem men det gick inte så bra eftersom dom inte stod kvar. Synd.

I Sigtuna hade vi bord bokat på Sveriges kanske bästa restaurang. Ett båthus, men godaste maten och bästa personalen.
Deras Creme brulé var rena rama himelriket.







Det ser ut som om det har regnat men så är INTE fallet. Utan det va svärfar som ville puttsa vindrutan. (by the way inte att rekomendera om man har nercabat) haha





Man ser toppen av babys huvud. snyggt! :)





Födelsedagsonsdag!

Moa fyllde hela 15 år i onsdags den 30 juni. Grattis till henne.
Vi spenderade kvällen på samma restaurang som vi va på på min födelsedag Il Gusto.















plugg and play in my ass

Oh My God!

Tala om att göra bort sig.
Jag har försökt installera ett mobilt bredband i två dagar nu, det går si så där va. Eller alltså installationen hår superbra. Men sen går det inte att ansluta. Vilket börjar irretera mig nu.
Det står "plug and play" på det, alltså stoppa in USBn och så kör installationen igång.
Som sagt är det otroligt frustrerande när det inte vill fungera. Jag har nu lyckats engagerat tre karlar på kontoret.
I vilket fall som helst så är jag och Mats inne på mitt kontor och försöker förstå vad f*n som är problemet och tillslut blev jag lack och höjde rösten och sa: - "Plugg and play... In my ass".
Mats stirrade ett tag på mig sen började han skratta och i samma stund insåg jag vad jag just hade sagt. För att ytterligare strö salt i såret så sa han att han fick en porrfilmsbild framför sig. Usch...
Alltså detta händer inte! Fast det är ju helt otroligt kul.
Så nu får jag lite smått hysteriska skrattanfall lite titt som tätt så fort jag minns den lilla incidenten.

RSS 2.0