Söndag

Vi bodde på hotell lördag till söndag, och spenderade dagen i ett soligt vackert Stockholm.

lördag

Jag och Baby åkte till Åland över dagen. Vi hade verkligen perfekt väder.

midsommar fredag

Bästa midsommarhelgen ever!
Sen kom solen!
MellanLillaSyrran och jag
Och de e klart att LillaLillaSyrran lyckas fånga en sån här bild
Strike a pose
MellanLillaSyster, LillaLillaSyster och StoraSyster.
Mmmmm jordgubbar, bästa midsommarfikat någonsin.
Och senare.. GRILLNING!

va faaaan

Jag har gått och lagt mig sent och vaknat tidigt hela veckan vilket resulterar i att jag är aptrött hela tiden.
Och idag gjorde jag en Bella.. Jag gick och la mig efter jobbet. När David kom hem sa han att han skulle väcka mig efter en halvtimme... men jag vakna själv av att klockan va 19.30!!!! Va faaaan!!!! nu har jag ju sovit bort hela kvällen. Satan också!
Undra om David gjorde det med flit. Grrrrr

Krösus

Precis utanför mitt jobb finns ett företag, vars chef är en jäkla höjdare som jag är otroligt avis på.
För när han ska till jobbet så flyger han helikopter. Han har byggt en helikopter-platta och hangar på taket!

Varför?

Jo för att han skulle kolla om han kunde somna på köksgolvet.
Och det kunde han!

Och en sak till

Idag fick jag två par med ätpinnar av samma kollega. Eftersom han hade kommit ihåg att jag tyckte dom var fina.
Att dom va fina sa jag för kanske tre månader sen, efter att jag hittade ett par som låg på installationsbordet nere i källaren efter att han ätit sushi där.


Helt otroligt!!
Killens fru måste ju vara världens lyckligaste brud.!?

Han ser saker.
Han kommer ihåg saker.
Han säger saker.
Han gör saker.
Så man nästan trillar av stolen.

Wow vilken kille!

Jag har en kollega som är otroligt uppmärksam. Vilket jag tycker är jättetrevligt.

Som när jag har en ny väska, då märker han det först och kommer med en trevlig kommentar. Eller när jag har nya skor, samma sak. Direkt en kommentar från honom.

 

En gång när jag kom till jobbet såg han förvånad ut och sa: -”Men Pixie, varför har du inte lockigt hår idag? Du hade ju flätor igår och då brukar du ha lockigt hår dagen efter.”

 

Och alldeles nyss såg han att jag hade en ny klocka på mig. (Köpte den igår)

 

Helt otroligt.

Och denna kille, eller snarare man (44 år) är inte feminin alls. Tvärtom!


Hahaha, I die



Den Ugandaprästen är så störd! Jag skrattar ihjäl mig!!!

Sean Banan number one rankad, inte som Anna Anka number one planka


...Det är det nu

Kärlek

Ibland så är det värt allt...

Nordkorea+Fotboll

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/vm2010/niva/article7302596.ab

Herregud, jag tycker synd om Koreanerena!


Även förbundskaptenen Kim Jong-Hun kom till tals. Enligt honom hade landets mytomspunne ledare Kim Jong-Il även givit honom instruktioner under själva matcherna. Det refererades till någon sorts osynliga mobiltelefoner. Kim Jong-Il påstods själv ha utvecklat den okända tekniken. <-- Haha, stöööört!

Bröllop

Prins&Prinsessa
Såg lite klipp från the wedding, det var fint och så.. Men när går de på toaletten under en sådan dag? Busy, busy, busy. No time for toa. Men de dricker ju massa. Jobbigt :P

Haha, älsakr denna låten och videon!



Så klockers :D

ETH final part (no 9)

Mina rosor, som jag fick när jag kom!
Vue från the famous  Roliga regler på hotellet; Om man sover två av samma kön i ett rum med en dubbelsäng måste man betala extra! Dessutom får man inte ha inne någon av motsatt kön på sitt rum efter en viss tid på kvällen! Going från Jigjiga tillbakka till Harar Going från Jigjiga tillbakka till Harar   Grannar ;)
Våran condominium. (Den mrökgula till höger) 2000 Cultural Habesha Restaurant Timatim fitfit till mig och Shiro wot till honom Gulliga hundmamman och hennes valpar som vi brukar ge matrester till. Frukost på Piazza!

ETH del 8

Tiden går så fort.. Det känns itne som att jag har gjort något. Jag sov halva dagarna och tog det lugnt. Om jag vaknade tidigt innan SAron hade åkt så följde jag med honom till huset. Men annars brukade jag träffa honom efter lunch.

Min näst sista söndag låg vi och, som vanligt, sov halva dagen. Vid fyra åkte vi till Jossy cafe för att träffa hans gamla klasskompisar och ta en fika. De brukar träffas nästan varje söndag, men sedan jag kom hade han itne gått.
Klockan sju körde han mig till Swiss cafe vid Bole Medhanialem för att träffa Samis mamma Elsa. Vi skulle äta middag. SAron hälsade på henne och åkte tillbaka till sina klasskompisar. När hon kom blev jag jätteimponerad! Hon hade ett par enormt snygga skor, fina röda naglar och fint rött läppstift, the way I like it. Hihi
Sedan jag kom så har jag försökt få tag på Elsa. Första veckan hade jag skrivit in fel nummer i min telefon, jag rättade till misstaget veckan efter när jag kollade numret på min mejl. Numret såg ut att vara ett hemnummer, så jag ringde på kvällar, eftermiddagr och helgerna.. Men fick inget svar. Näst sista veckan när jag hade sovit hos Emuye, skulle jag åka in till Bole road för att träffa Saron (men istället för att ta traxi, fick jag för mig att gå. Det var jätteskönt (: ). Under min promenad skulle jag ringa Saron, men en kvinna svarade istället. Först blev jag förvirrad, sedan frågade jag om det var Elsa. Vilket det var! Grejen var att jag hade tydligen ringt till en fax på hennes jobb hela tiden och det är därför hon inte hade svarat tidigare!  Så jag fick hennes mobilnummer och vi bestämde träff på söndagen.
Vi åkte till Habesha 2000 cultural restaurant. Jag har varit där med Saron en gång tidigare, det är väldigt mysigt och dansarna är jätteduktiga där. Vi åt zilzil tibs och kaiwot. Supergott! Sedan åkte vi till Saron och hans klasskompisar som hade flyttat sig till mitt favorite hangoutplace Peacock. Elsa följde med mig in och pratade lite med Saron. Vi bestämde att han och jag skulle bjuda henne på middag nästkommande lördag.

På tisdagen träffade jag Emu på piazza vid halv åtta, åtta tiden på morgonen. Vi åkte till Svenska ambassaden och fixade hennes visum. Det gick otroligt lätt! Efter alllt jag har hört (och som även hon har hört) såtrodde jag/vi att det skulle ta jättelång tid och vara superkomplicerat. Men it was pieceof cake!

På fredagen tvingade jag upp Saron ur sängen vid tre, halv fyra tiden för jag ville åka till Shiromeda och köpa en Ghabi. Vi (Han) köpte en fin vit/silver randig med en guld, röd, silvervit rand. I love it! Den kommer passa jättebra in i mitt vardagsrum hoppas jag.

På lördagen ringde jag Elsa, men hon var upptagen så vi kunde inte äta middag tillsammans. Istället träffade vi Anbessa på Peacock. Jag drack mitt älsakde chai bä wötöt och de drack öl. Anbessa blev jättefull. Och han hade precis lärt sig säga håll käften, så han satt och sa håll käften tabadä/budäta/Lebda till Saron hela tiden. Sedan började han dra i SArons axel och då tröttnade jag. Jag är väldigt protective över den sedan hans operation. Även SAron började tröttna på hans uppkäftig- och våldsamhet. Jag blev nästan orolig att det skulle bli bråk, but it was cool. Efter några timmar träffade vi Eziekel och Dani på Blackrose i Alembuilding. Vi satt där och kollade på matchen, sedan åkte vi till Club priviledge, Fahrenheit, Club voltage och Illusion. Jag var fyllechaufför och de andr var stupfulla. Jag hade jätteskoj.

På söndagen tog vi det lugnt hemma, vid fem åkte vi till Ice blue på Bole och åt frukost. Sedan åkte vi till Peacock och träffade Elsa. Hon hade med sig lite bakulo som jag skulle ta med mig hem till Sami.  Veckan gick så snabbtoch helt plötlisgt var det dags för mig att åka hem! Det var sorgligt. Jag grät och grät. Saron sa: Varför gråter du? Det brukar ju vara jag som gråter och du som skrattar åt mig och säger att jag är löjlig. Gråta is my thing, man. Its my expertice. Jag svarade: Du är inte den enda som har rätt att gråta. Sedan skrattade vi.
Jag ville inte åka ifrån honom, men jag ville verkligen åka hem. So here I am

Rihanna & Eminem



Rihanna did it again. Hon kan nog inte misslyckas. Jag har alltid gillat Eminem, men han har haft en svacka sedan the Marshall Mathers album. Skönt att han kommer igång med bra musik igen..

söndagen spenderades på biskops arnö

Idag har jag varit på utomhusteater "Mitt namn var Jan Fridegård" hette den. Den va jättebra, synd att jag så sällan är kulturell längre. Mer teater, opera och dans åt folket..
Kor fanns det där också.
Jag hade ballerinaskor på mig, inte det bästa om man får för sig att kolla in kossorna. Jag hade två stora lerklumpar till skor efter det.

bröllop är det vackraste jag vet!

Redo för THE wedding!!!
(jag e en rookie på de här med posebilder, men jag gör mitt bästa)
En snygg pojkvän har jag också.
Så sjukt mycket folk, I LOVE IT!! Och så otroligt romantiskt hela grejen. Victoria är ju en "vanlig" tjej hon också, inte konstigt att hon grät. Det va inte långt ifrån tårar för mig heller.
Bilden ser ganska mörk och tråkig ut, jag lägger all skuld på min dumma kamera. För vädret var faktiskt fint hela dagen.
Så fruktansvärt vacker brud.
Asså kolla benen på killarna. hur coolt som helst att dom lyckas gå så.
'
Stockholm är förbannat vackert. Kanske flytta dit?

HAhahahaha

Ja visst ja! jag höll på att glömma det roligaste igår...
två poliser och fyra brandmän för EN brinnande soptunna.

Brillor

Jag fick en liten födelsedagspresent av flickorna igår.
Tack! Hahahahahahaha

Thank God its Friday!!!

Bakis på jobbet andra dagen i rad.. Fy satan de är verkligen inte kul.

Det gör ont i mina ögon. Och jag är så fruktansvärt trött.

Shit vilken smäll att fylla 24, helt plötsligt är man gammal. Och kroppen tvekar inte att påminna en om det.

 

I förrgår va trevliga Tim hemma hos oss på besök. Hans besök brukar innefatta öl, och denna gången var inget undantag. Gott.

Baby ringde och fråga om jag ville ha nått speciellt från systemet eftersom dom skulle förbi där. Jag sa att jag vill ha en HELL.

Han sa att han skulle köpa en sån till mig och att han dessutom skulle köpa Åbr 7.3or gott tänkte jag och sa ”GRÖNA flaskor, baby. Mkt viktigt”.

Killen kommer hem med öl men ingen HELL och fuckin bruna flaskor. Vad är grejen liksom? Här bad jag om två saker! TVÅ SAKER!

Men jag älskar honom ändå. Han gör nog inte om det igen.

Jag gick och la mig tidigt efter bara två öl, men likförbannat vaknar jag med huvudvärk och baksmälla. Åhh sämst!

 

Igår åkte jag till Stan efter jobbet för att träffa Johanna vid hennes jobb, därifrån gick vi till Västerbroplan parken (rålam).

 

Där satt vi ett bra tag och åt godaste bulgursalladen, drack vin, kolla på vindsurfarna, prata och njöt av staden

 

Lite senare kom Chrille. My Gad vilken snygg tatuering hon kommer få när den är klar! Avis e jag lite granna faktiskt.

 

 

När solen går ner blir det kallt nästan direkt. Så vi gick till m/s Gerda och tog varsin öl. Vi passade verkligen inte in där, det va hysteriskt roligt att komma dit och se ut som vi gjorde. Jag menar alla andra hade backslick, chinos, skjorta, kavaj, klackskor, gucci eller prada väska och drack ur vin- eller champagneglas.  Mkt underhållande tycker jag. För där satt vi med varsin stor stark. Vi va minst tillfixade och minst uppklädda på hela stället men ändå var vi snyggast!

 

Tog 23.11 tåget hem med Baby som hade haft nått tjohej med jobbet. Han är förresten den bästa som finns (tycker jag).

Lagom trött vakna jag i morse med huvudvärk. Hualigen inte idag igen. Thank God its Friday!!!

 

 

 


SYSTER!!!

Det går inte att skicka sms till dig!

David frågar efter en till träskulptur från Etiopien!

Hipp hurra för Pixie som blir 24 år idag!

Världens bästa födelsedag, trots att jag spenderade dagen på jobbet.
Den började perfekt med godaste frukosten på sängen av underbaraste älskling.
Jag fick biljetter till Crash diet.
Det låg ett paket bredvid mig som jag klämde på och upptäckte att det sannolikt låg ett gosedjur där i. Jag vill inte ha fler gosedjur, vi får inte plats i sängen snart. Jag känner liksom moderskänslor för de små gosedjuren och måste gosa med dom alla och dom måste ligga skönt hela tiden vilket innebär att en tredjedel av sängens yta redan är upptagen av Nalle, Galway, Rocky, Våfflan, Baby och Tiger.
I vilket fall som helst så var det ett gosedjur i paketet. Det var ett vitt lamm. Men enligt David så är det en kossa. Och han hade redan döpt den....till PMS. Fattar ni..? En PMSkossa. Anledningen, antagligen för att jag lider av svår PMS och beter mig som en ragata alltså en PMSkossa. Tack som fan. Haha
Men jag älskar den och jag älskar idén och jag älskar min pojkvän.
Sen fick jag en mysig klapp på låret och helt plötsligt låg där ett paket till, ett mindre och kantigare. Där i låg ett par guldörhängen.
Sen hittade jag ett till kantigt avlångt paket under kudden, där i låg ett jättevackert guldarmband.
My man sure know how to treat a lady!
Kvällen spenderades på Il gusto med familjen och älsklingen.
Perfekt födelsedag som sagt.
Love Love Love
Happy Happy Happy

Idag är det min födelsedag!

Stort grattis till mig.

Hardcore Superstar

Va btw sjukt bra i fredags.
Kändes lite tossigt att behöva blåsa alkotest innan man gick in på en konsert. Inte riktigt rätt liksom.
Men det blev som sagt en jättebra konsert. Grymt bra ljud. Och dom va grymt bra på scen, trots det fattiga publikhavet (typ 30 pers kanske).

Lyckat!

Mindre Lyckat va ju att jag INTE va på KISS i lördags. men men sikken jäkla tur att Lina va snäll och ringde under konserten så att jag fick höra lite av "I was made for lovin you"
UNDERBART!

Min sista dag

Buhu.. min sista dag som 23åring. Känns fruktansvärt om jag ska vara ärlig.
Imorgon är det bara 12 månader kvar till 25 årsdagen. Hualigen va fort tiden går. Och inte är jag gift än heller. vad ska det bli av mig och mitt liv?

And I did it again

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Malma gård, (sthlms skärgård) Helt klart!

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- I en segel- eller roddbåt. Åka ut till en öde ö och bara mysa av lugnet och solen.

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Spett av paprika, körsbärstomater, champinjoner, halloumiost, zucchini tex.

4. Vad har du för planer för årets semester?
- Inte mkt, blir sen semester även i år. RESA nån stans med Baby.

5. Dina bästa sommarfärger?
- vitt och korall.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
- husvagn

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- midsommar i Stjernhjelmsparken.

8. Havet, sjön eller poolen?
- sjön tror jag. Gärna den på Malma. Fats jag gillar havet också. Och poolen. Så Ähh jag säger ALLA TRE.


9. Vad väljer du i glassbaren?
Choklad

10. Vart går din drömsemester?
- var som helst, bara jag får ta med mig Baby.


ETH del 7

Jag gillar inte fotter. Tycker de ar jatteackliga, vilket ar anledningen till att jag inte visste att Saron ar suhuperkittlig under fotterna. (HEHE)
Sa i fredags fick jag for mig att jag skulle testa om han var det. Och det var han ju som sagt. Detta tyckte jag var skitkul sa jag borjade kittla honom ordentligt. Det gick sa smaningom over i nypleken. En ganska smartsam men rolig lek (om man leder). Forst holl jag pa att vinna, jag fick in nagra snygga nypningar (han borjade tilloch med bloda pa ett stalle, muahaha). Men sedan gick det bara utfor. Han var for stark for mig och blev den som hade overtaget. Grejen ar att jag kan inte ge mig, sa fastan smartan var outhardlig sa gav jag mig inte (stupid). Sa nar vi kom overrens om vapenvila hade han fatt in ganska manga fulltraffar. Pa min ena arm har jag bara ett par sma blamarken, men pa den andra ar det kanske fem stycken stora ackliga. Min arm var svullen hela kvallen. Nu har de gulnat och nastan forsvunnit. Nar de ar borta ar det dags for en returmatch. Fast han vet inte om det an, hihi.

I tisdags gick jag och Saron pa Shrek 4ever after. Den var jatterolig! Jag kan verkligen rekomendera alla att se den. Sjalv funderar jag pa att kopa den. Jag skrattade mig genom 90% av filmen.

Pa onsdagmorgon vaknade jag vid klockan 7 av varldens varsta mensvark. (Det bor tillaggas att ja gitne far jobbig mensvark. Det varsta ja ghar fatt ar lite obekvamt i magen och mega pms) Jag gick pa toaletten och sedan gick jag och la mig i sangen igen. Jag hann knappt dra pa mig tacket innan jag behovde ga igen. Sa holl det pa till klcokan var ungefar 9. Nar klockan var halv 8 akte Saron till huset, da (det hade bara pagatt i en halvtimme) var jag sa utmattad att jag itne orkade saga hej da.
Den forsta dagen nar jag kom hit had e jag jattejobbig huvudvark. Sarons kompis som ar apotekare skrev ut ett recept pa jattestarka huvudvarkstabletter. Jag tankte att de kansek skulle hjalpa min smarta som var sa stark att hela min kropp lag och krampade, jag kunde inte rora mina ben. Jag var sa himla radd. Men jag var sa matt att jag kunde inte ens hamta tabletterna ur min vaska och ett glas med vatten.
Sa vad jag fick gora var att varje gang jag gick pa toan fick jag gora en uppgift. Forst hamta vaskan till sangen. Nasta gang fick jag ta ut tabletterna ur vaskan. Sedan forsokte jag trycka ut en tablett ur forpackingen (det var det jobbigaste), jag fick anvanda tanderna. Nar jag antligen fick i mig en tablett(cirka en halvtimme senare) kande jag (den psykiska) lattnaden skolja over mig, det skulle inte droja lange innan jag madde battre.. NOT. Jag lag och vred mig i smartor i en halvtimme utan nagon skillnad. Spydde och hade mig innan jag somnade.
Jag vaknade vid 14tiden och ringde SAron. Sa till honom att han skulle ringa Emuye och saga att jag inte kunde komma pa kvallen. Vid 16 pratade vi igen, sjalvklart hade han inte ringt sa jag fick ringa sjalv. Han kom hem strax darefter och lagade pasta med tomatsas och gjorde tva koppar suprduper gott te som han tvingade mig satta mig upp och dricka. Han tog hand om mig hela kvallen.

Pa torsdagen madde jag battre och kunde aka hem till Emu som fyllde 40 ar! I spent the night.
Pa fredag formiddagen bestamde jag mig for att ga fran Emuyes hus till Bole road. Det tog ungefar en timme och jag svettades som en hast i solen (hade inte druckit nagot pa hela morgonen). Jag halsade tva fantaflaskor efter det, haha.
Kvallen var jattetrakig. Saron sa att han skulle laga mat at mig, men nar vi kom hem la han sig pa sangen och dackade (klockan var ungefar 17-18) han vaknade inte forran kl 7 imorse. Jag la mig ocksa tidigt sa jag vaknad eungefar samtidigt. Jag foljde med honom till huset och kan antligen se lite forandring! De har borjat mala fasaden och lagga marmorgolv inomhus.
Vid 12tiden skulle vi aka oc hata lunch. Pa vagen sag jag en man som plockade upp tva (nastan som) gatustenar och slangde pa en asna! Jag borjade storlipa. For fy fan vad jag ar trott pa allt vald har. De slar och sparkar och piskar djuren och barnen.
Igar sag jag en man som satt pa marken och blodde jattemycket nar tre poliser misshandlade honom med en battong! Jag klarar inte den stressen for jag kan inte stoppa alla som ar sa djavluskt onda.

Jag saknar Sverige. Varldens basta land. Dar det ar rent och frascht. Dar man inte behover trangas med folk pa gatorna. Dar man inte ser haltande hundar och kossor som blir piskade varje dag. Dar folk kommer i tid och skoter sina jobb. Dar folk inte forsoker lura en pa pengar pa alla mojliga satt som finns. JAg saknar mitt land.


Helvetesjävlaskit-dag

Jag är på så sjukt dåligt humör. ARG är jag!
Killen på stan som fråga om jag har Tele2 fick svaret "Ska du skita i"  och en "onda ögat-blick".
Jag hatar alla som finns just idag och antagligen i morgon. Hoppas fan detta har gått över till på söndag för då ska jag ha släktkalas här hemma.. och hur fan ska det gå dåhade jag t änkt mig? Eftersom dom där förbannade vädergudarna har fått för sig att pissa på oss även på söndag så kan vi inte sitta utomhus. Och inomhus i vår pyttelilla bajslägenhet får ju inte 17 pers plats i.
Åhh dööööööööda miiiig!!!

fuckface

Jag har ”fuckface-dagar” ganska ofta nuförtiden tycker jag.

Undra om det är för att jag blir äldre?

Eller om det helt enkelt är så att jag börjar inse hur jag egentligen ser ut?

Jag har alltid trott att jag har ett normalt utseende. Alltså inte snygg men inte heller ful. Men så kanske det inte är? Tänk om jag är ful och inte fattar det själv. Pinsamt!

Ibland när jag är färdig sminkat och håret är fixat på morgonen kan jag faktiskt känna mig helt ok. Jag sträcker på mig och undviker sen speglar resten av dagen, på så sätt inbillar jag mig att jag ser lika ok ut hela dagen.

Men sen på slutet av dagen när jag är på väg hem och tar hissen upp till lägenheten så är det en bautastor spegel som inte går att undvika. Och då tittar jag….och shit va jag ser sliten och skabbig ut. Sämst. Här har jag trott att jag såg ok ut hela dagen. Nu skäms jag.

 

Jag har också fått för mig att jag går konstigt, men att jag inte kan märka eller se det själv. Och att folk inte vågar berätta det för mig.

Jag kollar ibland i skyltfönster som jag går förbi om det ser konstigt ut när jag går, men jag tycker det ser normalt ut. MEN så får jag en släng panik, man brukar ju vara blind när det gäller sig själv. Jag går SÄKERT konstigt. Fan också. Varför har ingen sagt nått.


Jävla människa

Idag vakna jag glad och utvilad. Vilken skön dag det kommer att bli, tänkte jag.

Men tji fick jag, redan klockan nio blev jag på dåligt humör.

 

Jag avskyr människor som vänder kappan efter vinden och som inte står för vad dom sagt. Så jäkla typiskt just denna person. Och jag som nästan hade börjat gilla personen. Jag trodde i min enfald att jag hade fått fel bild från början och att denna människa inte var så hemsk. Men nej.. idag har vi lär oss att man ska lite på den första instinkten.

 

Folk är dumma i huvudet.

Alla utom jag förstås. (och några till).


ETH del 6

Imorse forsokte jag mig pa att gora sadan god tomatpastasas som jag har atit typ sex ganger pa en halv vecka nu. Den blev lite vattnig men smaken var helt okej. Jag har dessutom, forra veckan, lart mig att pressa vitlok med glas. *Stolt*

ETH del 5

Pa fredagen akte vi ut till huset lite for att bestalla lite stupid dorrar. Hna hade redan bestallt dorrar  for tva, tre manader sedan, men nar de kom (for tva veckor sedan ungefar), sa var de felvanda! Klassiskt Etiopien. Om han ville fa dem vanda at ratt hall skulle han fa betala extra. Klassiskt Etiopien. Sa nu fick Saron bestalla nya och de kommer tidigast om en manad. Vilket betyder att han itne komme rmed mig hem den 21. Fan vad jag hatar detta javla skithuset! (Jag lar ju ha pms eller nagot just nu :S Bella ar pa krigsstigen )

Efter det akte vi och kopte lite mat. Saron borjade prata om att vi kanske ska kopa en lagenhet, men jag maste sluta shoppa sa mycket och borja spara pengar istallet. Det later logiskt, haha.
Pa kvallen gick vi till Bailamos. Jag har verkligen saknat det stallet och deras superackliga Long Island Icetea. (Smakar som vodka med tva droppar coca cola). Vi umgicks med en av Sarons kompisar, Anbessa (jattehaftigt namn tycker jag, det betyder Lejon). Vi hade en trevlig kvall och akte hem ganska tidigt.
Pa lordagen lag jag i sangen heeeela langa dagen och laste. Saron akte ivag tidigt pa morgonen for att kopa farg till huset. Jag har last ut New Moon sa jag passade pa att lasa lite i Eclipse.
Pa kvallen blev det riktig fest. Jag fick sminka mig och kla upp mig ordentligt, for vi skulle till Sheraton Gaslight, Voltage, Illusion o.s.v.. Vara ute till klockan blev sex pa morgonen var planen. MEN nagon (eeh.. Jag..?)  blev sa full sa nar klockan var tolv fick vi aka. Jag madde jattedaligt, sa vi akte till Memos och at potatis sedan akte vi hem. Jag dackade med kladerna pa nastan.
Sondag lag vi och sov nastan hela dagen.. Nar klockan var fem bestamde jag mig for att jag skulle ata pizza sa jag ville aka till Iceblue. SAron ville inte aka for det regnade sa jag tog bilnycklarna och kladde pa mig. Han belv jatteradd att jag skulle kora pa riktigt, haha (om polisen skulle ta mig sa tar de ifran oss bilen) sa han foljde med. Pa vagen hittade vi en jattemysig kinarestaurang som vi bestamde oss for att ata pa istallet. Maten var jattestark, jag blev tvungen att halsa tva fantaflaskor for att dampa smartan, men den var jattegod!
SEdan akte vi och fikade lite, traffade nagra av hans kompisar och akte till Felwuha. Nar vi kom hem at vi nudlar och ananas och kollade pa film.

ETH del 4

Jag har blvit sa seg. Kanner mig utmattad hela tiden. Visst, jag brukar alltid vara trott, men det har ar annorlunda. Jag har hemlengtan och undrar om det kanske beror lite pa det...

Men anyways, det ar bra har. Forra veckan var jattelugn.
Pa mandagkvallen satt vi pa Peacock (God, I love that place) och drack lite te.
Pa tisdagen tog vi det lugnt, akte runt lite (kommer itne riktigt ihag vad vi gjorde..). Pa kvallen kollade vi film och lagade mat.
Pa onsdageftermiddagen akte vi hem till Emu och umgicks. De bjod pa jattegod pasta med tomat sas som jag blev superforalskad i. Saron blev sur pa mig for att jag drog en vitlogn for honom, fast jag markte inte att han blev sur over det. 
 Pa torsdagmorgonen gick han utan att vacka mig, vilket ledde till att jag blev sur pa honom. Sa nar jag vaknade akte jag till Bole road, fikade med mig sjalv och gick ut pa internet. Sedan ringde jag Emuye och fick komma till hennes jobb. JAg var med henne hela dagen och efter hon hade slutat akte vi for att hamta hennes pass. Jag bestamd emig for att jag itne skulle komma hem utan ville sova over hos henne. Nar hon hade gatt till skolan pa kvallen passade jag pa att ta en powernap pa hennes soffa. Saron kom for att lamna tandborste och sant. Vi pratade lite och jag fick reda pa att han var arg pa mig. Vi diskuterade det lite latt och sedan akte han hem. Jag lag och laste lite (New Moon -Wiie love) sedan ringde jag honom. Vi pratade lite till, han holl pa att lasa Eclipse (han blev sa inspirerad av jag laser hela tiden sa han ville ocksa, men han vill inte lasa alla fyra bockerna sa han tog trean, haha) och lagade mat. Han saknade mig och sedan la vi pa. Emuye kom hem, aven hennes bror Dereje och syster Metten hade kommit sa vi at kvallsmat. Kvallen till ara fick jag valja och jag ville ha pasta med sas igen :)
Pa fredagmorgonen gick jag upp, duschade och at pasta med tomatsas till frukost,sedan kom Saron och hamtade mig.


så sjukt vackert

Jag skulle bevisa för an användare (på jobbet) vad som krävdes för att få ikonerna på skrivbordet att stanna där man lagt dom även om man loggar ut och in.
Och jag gjorde så fint så jag smälter varje gång jag ser det!
Är det inte vackert.

Man får det inte roligare än vad man gör sig


Mysig onsdag

SATC2

Den va bra! Kanske 3 av 5. Värd att se. Men ingen klassiker.  Samantha är dock grym. Fler sånna brudar önskar jag att det fanns.

Det var mysigt att gå på bio.

Vi blev några stycken; Jag, Annette, Martina, Maria, Therese, Lina och en till (?).

Efter bion gick vi till Biztron där träffa vi Cicki, Marie, Emma och sen kom Mickis. Eftersom jag och Therese hade ätit sushi innan bion va vi inte så sugna på ytterligare en middag så vi tog varsin efterrätt. Mumms.

 


Tvångsbeteende.

 

Jag hatar när man skrapar av nagellacket från naglarna.

Men likt förbannat så sitter jag här och skrapar och grimaserar.

Crap också.


RSS 2.0