Föredömme

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6176728.ab

Jag är så jävla trött på alla fördomsfulla människor! Skaffa er ett liv, som hon gjorde.

I bed you, Adieu

Jag tackar dig för att du bevisar för mig gång på gång att jag inte vill vara med dig. Tack, tack, tack. Om jag hade några tankar på att bli tillsammans med dig igen, så tog du bort dem. Tack.

I min framtid vill jag vara med någon som är
Mogen
Ansvarsfull
Pålitlig
Någon som ställer upp.

Alltså allt som du inte är.
TACK!


26/11/09

Jag har aldrig fått så många gratulationer på min födelsedag i hela mitt liv (TACK). Men ändå har jag aldrig känt mig så ensam

Vaccinationspanik!

Maria ringde imorse och skrämde upp mig, Hon sa att jag kanske inte blir insläppt i USA om jag inte har tagit vaccinationssprutan mot svininfluensan. Shit tänkte jag.,.inte en chans att jag hinner ta den innan onsdag.
Jag försökte få tag i amerikanska ambassaden, men det gick ju åt pipsvängen.
När jag kom hem googla jag så mkt jag kunde för att se om jag kunde få fram nån info.  Men icke sa nicke.
Så jag ringde Uppsala vaccinationsbyrå- inget svar! What a surprise.
Eftersom min stressnivå va maxad så tog jag cykeln och cykla dit istället. Hade bara några personer innan mig sen var det min tur. Jag var ju där för att få information. Men jag kom ut med ett plåster på armen.
Vaccinerad och klar för USA!
Nu j*vlar kan inget stoppa oss.
USA HERE WE COME!!!

Julmys en lördagkväll


New moon och Moa gånger två

I fredas var jag på New moon klockan 18.15 men syster Moa. Den va jättebra och väldigt tjejig och jag hade gråten i halsen under hela filmen men det kom bara tårar en gång. Så jag är ganska stolt över det. Att jag bara grina EN gång.
Klockan 23.59 var det dags för att gå på samma film en gång till, även denna gång med Moa, fast inte samma Moa. Nu var det Moa Landström som va på besök i Sverige och fick rycka in i sista stund som mitt biosällskap.
Jag hade så sjukt svårt att sitta still, hade ont i ryggen och spring i benen. När jag blir trött har jag typ kramper överallt och svåra problem med att sitta still.
Men som sagt filmen var jättebra. LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR till film tre. Kommer det en film fyra också?

Vickys secret

Victorias secrets hade sin årliga julvisning häromdagen och jag måste säga att det var inte så bra som det har varit de andra åren. Den hade sina höjdpunkter men för det mesta så var det blä.

vt

euwEuw

gina
Denna var söt, men den ser inte exklusiv ut. Den ser ut som den är från Gina Tricot.

blä
Titta på hennes bröstsminkning! den ser hemsk ut!

finDenna gillade jag

heidi
Till och med Heidi ser konstig ut


Nu kom jag på det!

JAg kom på vad jag skulle skriva i mitt förra inlägg;

Kringelikroktankar.
Jag är inte den typen som döljer saker för mina närmsta. Så jag har ett dilemma, detta vet jag att ingen kom må bättre av att veta så jag borde hålla det för mig själv. Men jag gillar inte att undanhålla det. Fast det finns ju det där talesättet: Vad man inte vet har man inte ont av. Och jag vet att den som får reda på det kommer ha ont av det så så länge jag håller det förmig själv mår alla andra bra. Fast jag känner mig falsk och jag känner i min kropp att jag ljuger. Krångel. Jag funderar på om jag ska berätta när allt är över. Men det känns inte rätt ändå.

Jag kommer ihåg vintern 2007. Då visste mamma något som hon sa att jag itne jag inte ville veta. Det gjorde ju självklart att jag ville veta det ännu mer. Och till slut så fick jag reda på det. Hon hade rätt, jag ville inte veta det. Vilket får mig att tänka att jag borde hålla tyst. För att även om man tror att man vill veta något, så kanske man inte vill veta. Och när man redan vet går det aldrig att ta tillbaka. Då kan man ångra att man fick reda på det och vilja glömma det bäst man vill. Det går inte att göra ogjort.

Jag ska vara tyst.

Orka rubrik

Jag skulle skriva något här men jag glömde.. Det är kallt och jag fryser om mina fingrar så det är bäl lika bra. Halva min lunch har gått och det enda jag har gjort är att kolla facebook.. Kanske borde äta. Slutar om 4 timmar och jag har itne ätit något än. Jag är trött.
Jag sov hos Arezoo och Sondos, vi hade myskväll. Så nice. Vi kollade på skräckfilm och sedan låg jag och Arezoo och pratade till kl 0200. Hon är så otroligt mogen, vissa saker hon sa (både vad det var och ur hon sa det) kändes som att det lika gärna kunde varit en 25åring som sa det. När vi somnade så drömde jag om äckeltanten från skräckisen hela natten. Jag tror att Arezoo försökte putta mig ur sängen mitt i natten :S Fast det förtjänar jag väl efter förra gången när jag gav henne värsta snytingen i sömnen, haha.
Söndagen den 28e ska vi se på New Moon! Cant wait!! Woho :)

Nu har jag bara tio minuter kvar på min rast. Damn it


Peace out 1445-----

-------Tillägg 1616

Jag hann äta innan rasten tog slut. Det var gott och nu är jag mätt. FYI ;)

Blogg

JAg känner mig väldigt utmattad.. Vet inte riktigt varför. Men även fast jag har sakeratt säga (skriva) och sitter framför en dator, så orkar jag bara itne blogga. Det går nog över snart.
Något jag har tänkt på är att jag och Pixie bloggar i skift. När jag inte säger så mycket lägger hon upp ganska många inlägg och viceversa.
Vi kompleterar varandra :D

Inga tomma löften

Bättre sent än aldrig, här är bilderna jag skulle lagt upp för cirka två veckor sedan, haha

1988       <3     err      plats


COMMENTS:
Jag hoppas nu att Skytten88 blir svart (och inte gråblaskig) denna gången. Hjärtat är nog hälften svart och hälften rött, jag vet inte för jag kan itne ens se den, haha. Men oavsett så är det bättre än tuggummi-grön. Jag älskar att ha en tattuering på rumpan och även om min Soffi inte blev som jag hade tänkt är jag glad att jag gjorde den och jag älskar den.


Stackare


och..

jag lyssnar på julmusik... mysigt som satan.. JAG ÄÄÄÄLSKAR JULEN! Synd bara att jag inte kommer fira den med min familj.

pepparkakor och glögg

Än så länge så är jag själv hemma. Men snart kommer Baby hem. Det har nu gått 34 timmar sedan jag såg David. PAIN!!
Jag dricker hjortronglögg och äter hemmabakade pepparkakor. My God va gott det är alltså.

blödig

Jag gjorde illa fingret idag. Det gjorde inte ont, men sen när jag märkte att det blödde sved det helt plötsligt sjuktmycket.
Men det var inte det jag skulle skriva utan så här är det.. Jag började nästan att grina på bussen hem idag. Jag satt och lyssna på musik och blev alldeles rörd (eller vad det är man blir när man hör fin musik).
Jag är hysteriskt kär!
Det gillar vi!

Gräsänka

Denna natt är jag lämnad själv.
JAG HATAR ATT VARA SJÄLV HEMMA! Jag hör massa läskigaa ljud. Och förra gången jag sov själv vaknade jag klockan 04:00 av att någon (antagligen den virriga granntanten) slet i dörrhandtaget.

Middag med Moa

Ikväll har jag ätit middag med Moa, det blev en sallad på Panini.
Jag tycker det är så kul att få träffa folk man har saknat. Jag längtar tillbaka till Dublin nu. Trots min resa till USA nästa vecka så är jag avis på David som ska ha en weekend i Dublin.
Jag SKA också åka dit snart!


Nämen så pluttinuttigt

David och jag (mest jag) bakade pepparkakor igår.

bilder från igår

Nymålade naglar, vin och mjukisbyxor.
Fashion
Ryskor på besök! Och herre j*vlar va dom krävde service. :)
Snyggast i stan!!!

Jimmy Choo 14 November

Klockan 05:00!!!
Klockan är typ 07.00 nu och vakterna har kommit med staket.
Klockan 08.00 fick vi våra band. Nån ful brud trängde sig så jag hamna på 21a plats, vilket innebar att jag fick ett rött band och kom i grupp två. Men det visade sig vara bättre än att vara i grupp ett. Jag kom ju in först bland kläderna och kunde plocka precis det jag ville ha.
Accessoarerna (Skor, väskor, skärp, smycken)
Grupp ett får shoppa i tio minuter! Syster Bella sitter med grön jacka o prövar skor. (tror jag)
Jag var sjukt nöjd över mina inköp. Ångesten kom ca en halvtimme efteråt.
Strike a pose.

nu så..

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra! Då blir det vinter, då blir det vinter, om vi har önskat hurra! Då tar vi skidorna fram och hjälmarna på och sen vi åka i backen å hej vad det gå…

Helgen

Jag är så taggad inför helgen! :D Om mindre än ett dygn gäller följande:

-Pixie
-Beana
-Jimmy Choo
-Twilight
-Fin middag
-Flustret (Festa, supa, dansa!!)


Woho :D

Gaddish

Skall försöka lägga upp bilder på tattueringarna ikväll, annars blir det på fredag :)

Så skön snubbe :D


Lipsill

Gud, vad jag lipar nu för tiden! Helt galet mycket. I fredags grät jag för jag kände jobbstressen krypa fram och natten mellan söndag och måndag grät jag när jag kollade på reprisen av idol. 
Vad det gäller idol vill jag, till mitt försvar, säga att det var verkligen jättemycket känslor i luften. Det gick rakt ut genom tv:n.
Det var del två av programmet och Rabih var en av de två som hängde löst. När han skulle göra sitt sista uppträdande så såg man hur ledsen han var över att kanske åka ut. I publiken satt den en kille som grät floder när Rabih åkte ut. Och bakom honom satt de andra idoldeltagarna, varav en av dem också grät så tårarna sprutade. Och när de då sa att han åkte ut så sprutade mina också.. Hahahaha, jag är en sån nörd. Gosh



(det var inte riktigt så sorglig som jag mindes det, och det syns inte att Eddie gråter, men fan vad bra han är!)



amen seriöst

Vad är det för fel på mig?
Jag ser sjukt sliten ut. Och som om det inte var nog med det så luktar jag illa också. VARFÖR?

Ikväll blir det ansiktsmask och gurkorskivor på ögonen. Och där med basta!

saknar

Jag saknar en hel massa människor för tillfället. Det är verkligen jättejobbigt!
Jag saknar:
Johanna Larsson
Ida Josefsson
Ida Fjellström
Johanna Forss
Linda Härdin
Mattias Didriksson
Marie halunen
Sylvia Eileen Melville
Therese Hansson
Mikael Långström
Mimmi Amiia
Moa Landström
Taban Salehi
Plummo Reid
Timo Sipola

Jag gillar inte julen

Jag älskar den!!
Det är julpynt överallt, det är underbart. Pengarna bara brinner i fickan. Jag vill köpa allt jag ser. Men det går ju inte. För jag ska ju till U, S and A!
Och för att jävlas med mig lite till så har Jimmy Choo sin kollektion på H&M nu på lördag. Ska nog ha så lite pengar som möjligt på kontot då. Lika bra det så jag inte shoppar upp hela resekassan.
Nä nu ska jag klippa baby!
Bye bye

Måndagen

Idag har jag sovit nöstan hela dagen. Det var UNDERBART!!!!

18/11

Hjälp, vad tiden går fort! Denna hösten har verkligen bara flugit förbi och jag kan inte fatta att det är den (fruktade?) 18e November redan nästa vecka. Fast jag har ju haft mycket för mig så det kanske inte är så konsitgt..
Vad det gäller den 18e.., så vill jag inte att den dagen skall komma. Den har mycket ångest och problem med sig. Sådant vill jag inte ha i mitt liv längre. Han har pratat om att förlänga sitt "besök" med två(tror jag) månader. Jag hoppas verkligen att han gör det. Jag önskar och ber att han inte kommer tillbaka nästa vecka.
När han kommer det är då vi måste p r a t a och jag vill inte!
Ska vi ha kontakt? Ska vi ens vara vänner? Ska vi träffas och umgås eller bara prata i telefon?
Mycket energi kommer gå till det och det kommer inte vara positiv energi.
Jag har pratat med en person som är vän med hans ex. Och vad hon säger (och så som jag tror de flesta ser honom utifrån) så verkar han verkligen vara ett stort asshole. Det kanske han är eller inte.. Jag vet inte. Vad jag tror är att han är största svinet när det gäller att vara pojkvän, men att han är en underbar kompis. Han är godhjärtad och omtänksam på alla sätt och vis. Det är ju en av anledingarna till att jag, trotts allt, fortfarande vill ha honom i mitt liv. Men som pojkvän vill jag inte ha honom längre. Jag orkar inte ha den konversationen med honom. Inte än iallafall

Dröm önskelista inför 14/11/09

Detta önskar jag att jag kunde köpa nästa lördag:

sko     stövel    gy    skärp

bag   ba   bagg   plå
linne   väst
klänning   dress   dres


Peace out





Friday Im in LOVE

Underbart.. det är helg och jag mår piss! Så sjukt typiskt!
Men snart kommer baby hem och tar hand om mig. Längtar!

Mads

Jag sitter och kollar på Ztv. Så kommer Madonnas senaste låt: Celebration och jag brukar byta när hon kommer, men denna gången gjorde jag inte det. Jag tänkte att den kanske skulle vara bra, eller något. Jag vet inte, haha. Iallafall så har hon på sig en jättekort klänning (man ser hennes trosor hela tiden) och porrdansar. Hon är jättesnygg och låten kanske är okej..
Men nu är det så här och jag vill inet vara åldersdiskriminerande, men jag tycker att när man är över 50 skall man ha såpass mycket confidence och vara så trygg i sig själv att man inte behöver porrdansa i en 20-21 årings outfit! Jag bara skäms för hennes skull så fort jag hör hennes namn being brought up.. Piiinsamt

maad

Dagens T.M.I

jag gillar inte bindor. De luktar blöja och är äckliga. Det är första gången på evigheters,evigheter som jag har haft på mig det idag. 'Och jag har äcklats av mig själv hela dagen. Euw.

In yo face

Tillå mig skryta: På exakt en månad har jag gått ner 26 cm över kroppen. Utan att göra någonting! :D Hehehe

Jobbstress

Jag älskar verkligen att vara tågvärd och jobba på Kundservice, och jag vill jobba 7 dagar i veckan. Om jag hade fått, hade jag lätt gjort det! Men vad jag då skulle behöva för att klara av att jobba så mycket är SÖMN.
Jag har tjatat på min chef nästan varje dag om att jag vill ha mer jobb. Så nu fick jag det. Borde jag vara nöjd? Jag vet inte... Oavsett om jag borde det eller inte tycker jag itne det är okej att jobba dessa tiderna: 00-04:19, 11:30-20:30, 04:55-13:19. -Direkt efter varandra!
Nu är jag superstressad. Dessutom är jag besviken över hennes sätt att bemöta min invändning.

-En liten del av vårat samtal: -Kan du jobba fredagnatt mellan 24-04.19? -Joo.., eller du vet att jag jobbar på lördagen, va? -Ja, men du börjar ju inte förrän halv tolv då.-

Suck.. Men jag vill verkligen jobba. Jag vågar ite säga nej. Speciellt inte när jag har tjatat så himla mycket. Jag sååå förtjänar att få exakt det jag vill ha från JC<3HM.
OCH jag pratade med min chef igår och frågade efter jobb på fredag. Då sa hon att de inte hade något. Men när jag kom till jobbet idag fick jag höra att de hade ringt en av mina kollegor igår och frågat henne! Och dessutom gett henne flera tider att välja mellan. På kundservice. Men vad fick jag? ett nattpass. På tåget.
Jag kommer gnälla om detta i all oändlighet känns det som! Bläblä


Peace out.. Typ

GRATTIS MAMI

mom

Öh JAH!

skor

nya pjuck


Old 'n' New

Jag sitter och jämför dessa två bilder och det känns jättekonstigt, haha.
Jag vet inte riktigt hur gammal jag är på den gamla bilden, men jag gissar runt fyra.
Kul att se att det är lite skillnad

old


bella

Fast

Det känns lite som att jag är fast i ett spindelnät.. Och jag försöker komma loss, men när jag bara sitter fast i ett par trådar kommer spindeln och spinner ett nytt nät som jag fastnar i. Så måste jag börja om från början. Det är exhausting. Och ibland vill jag inte ta mig loss ur nätet heller, men jag vet att jag måste för att det kommer inget gott ur att stanna där.

Blä

MEEEEEEN

Men vad fan! Jag försöker byta profilbild men den jävla sidan vägrar göra som jag säger :O Helvette


bp

Fundering

Det kankse är bra att jsg inte har några kompisar eller någon pojkvän för tillfället.. Jag behöver bara mina katter och en tv (och facebook självklart) så är jag all set. Jag måste lära mig att vara själv, så nu är väl det bästa tillfället att testa på det antar jag.

Im awesome

A
-WESOME

Mamma hade fixat så fint inför släktkalaset 01/11/09

halloween

mat

Tåget

Fan alltså, det är så kul att jobba som tågvärd. Förutom att själva jobbet är skoj, så får jag roliga "komplimanger" (om man kan kalla dem det, haha) varje gång.
Förra gången var det ju han som sa att även om jag ser yngre ut än min ålder så låter jag äldre när jag pratar. Det tyckte jag kändes jättekul.
I lördags var det en annan tågvärd jag jobbade tillsammans med. Hon sa att hon tror att jag skulle passa bra som författare, pga min förmåga att uttrycka mig när jag pratar och för att jag var så bra på att lösa korsord.


Hihi.

Nervöst

Jag har ändrat min civila status på fb. Jag har inte sagt något till honom. :/ Lite nervöst att vänta på reaktionen...

Väldig intressant info

Hela hösten ha det varit mycket Lena PH - Det gör ont. Men tisdagen för snart två veckor sedan bytte jag till Brittan - Oops, I did it again och Stronger. Det höll i en dag. Sedan var det BEP - I gotta feelin och Janet - Heartache on the dancefloor. Fram till Söndagen (inte igår) (förr?)förra veckan, då blev det Mauro Scocco - Till de ensamma. Det är en jävligt mysig låt faktiskt. Nu är det två Leona Lewis låtar som gäller -> "Happy" och "Better in time" Ett starkt jag gillar på dem.

Peace out

En vecka

Jag har en svacka. Känner mig sviken av många och väldigt deppig. Så jag har gett mig själv en vecka att gå ner mig totalt. Sen ska jag bli Awesome igen..

Just nu känns det bara.. Suck

RSS 2.0