KÄÄÄRLEK


LEOPARD?


Försökte iaf :P

Fräs har flyttaaat in till mig :)


charmtrollet

Vet inte riktigt om jag gillar att lägga upp bilder men jag kan verkligen int låta bli ibland. Snuttan har sovit i snart två timmar (otroligt men sant) Så då passar jag på att slänga i mig lunch,läsa lite bok (lyx) och blogga.
Men eftersom bloggandet är lågt prioriterat så blir det bara om jag hinner och nu hann jag precis. Men mer än så här blir det nog inte eftersom det är matdags för tösen nu.

pass

så där ja, nu har jag varit en flitig mor. Jag har fixat pass åt Lily. så nu kan vi ut och resa. wohow. Australien nästa kanske? eller det kanske inte räcker med ett pass, man kanske måste ha pengar också. sämst.
jag funderar starkt på att bli miljonär, allt skulle bli så mkt enklare då. jag ska nog vinna på lotto, det verkar enklast.
nä nu måste jag återgå till att ta hand om mitt barn.

idiaats

Gud vilken kärring jag hade inne idag. Hon blev förbannad och började skrika när jag sa att man bara kna lägga in jämna 100lappar på busskorten. Så istället för 240 kan jag bara lägga in 200. Jävla skrikkärring, hon måste varit sjuk i huvudet eller något.

Aja baja

Jag är jätte¨dålig på att blogga just nu, jag vet. Och jag har ju ändå så mycket att säga (som vnaligt).. Jag har haft massor med familjeutökning; skor, tvättmaskin, katter och min snuttispluttisgullefluff systerdotter. Vill försöka blogga lite imon men vi får se hur det blir. Idag jobbar jag 17 timmar i sträck så jag kommer vara död imorgon bitti plus att jag ska på något 18års firande på eftermiddagen. Jag jobbar kvälll hela nästa vecka så då har jag ju i och för sig alla förmiddagar på mig att blogga. Ska försöka lägga ut lite bilder och sånt iallafall.



PS till Pix:  jag vill ha många bilder och inlägg om my boo DS

I mina drömmar


Inspiration

Jag har hittat den bästa bloggen! Jag kommer följa den slaviskt från och med nu, kolla ni också; http://frokennal.blogg.se/index.html

Malma here we come

Yey idag bär det av till vårt älskade Malma. Som jag har sett fram emot det.
Vi får inte in vagnen i bilen så vi måste klara oss utan den. (fyra dagar utan vagn). holy macaroni hur ska detta gå?
Världens vackraste ligger och sover i den nu, barnmorskan sa imorse att det var viktigt att jag passade på att sova samtidigt som Lily. Men det är så mycket som jag måste passa på att göra medans hon INTE sitter fastklistrad mot mitt bröst. Men nu när jag känner efter så är jag väääldigt trött. Man blir liksom det efter tre veckor utan riktig sömn.
Det känns by the way väldigt vuxet att få in barnbidrag samt föräldrapenning på kontot.
Herregud, jag som inte ens vet vad jag ska bli när jag blir stor.
Jag sa att jag absolut inte skulle bli en sån där morsa som bara pratar bebis och lägger upp massa bilder men alltså jag bara måste få dela med mig av lite.
Är inte denna helt underbar?!

iam

En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor

Hennes ord var ett laddat gevär
Och hon sköt på framtida besvär
Hon hade guld nog att bygga ett berg
Men lilla rosen hon saknade färg
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Jag gillar att du säger vad du tycker
Men det du säger att du tycker säger inte mycket

Lily

Jag har inte bloggat på ett tag då jag blivit mamma till en helt underbar liten Lily.
Och med risk för massa baby-/kroppsvätske-prat så bör jag nog låta bli att blogga på ett tag till.

klockers!

 
Ett kurdisk par åker till USA på resa, de kan endast prata lite engelska, de checkar in på hotellet, plötsligt skriker kvinnan, Halåå det är en mus i rummet, mannen ringer receptionen:

Husband : Hello

Reception: Yes, how can i help you sir

Husband : Do you know Tom and Jerry

Reception: Yes

Husband: Jerry is here

Jag vet inte om jag någonsin skrattat så här mkt!


Hihihi


!!

En full kille stapplar runt på trottoaren och viftar med bilnyckeln. En polis frågar "Har ni problem?" "Ja, nån har schnoott min bil!" "Var såg du den sist?" frågar polisen. "Den schatt här - på min nyckel!" Polisen himlade med ögonen och sa, "Det var synd, men jag kan köra dig hem. Men knäpp gylfen – din grej hänger ut!" Killen tittar ner, sen utbrister han; O´nej dom har schnott min tjej åschå...

DEC-JAN(feb) sammanfattning i bilder forts.

Min dator la ju av i typ tre månader, så jag har inte kunna blogga så mycket eller lägga upp bilder. Jag okrar inte heller anstränga mig så här i efterhand, men jag ska lägga upp lite bilder tänkte jag. Sedan får vi se om jag kommer skriva något snart :)

HEAVEN 23

 MYSKVÄLL

KNASBOLL #1SÅ AGRESSIVMÖRDARE
VÄLBEHÖVD FESTKVÄLL
(BRÖLLOPSMÄSSA ME D MAMMA 5/2)

30.04.2011-16.06

Hon är så vacker! Jag kan sitta och kolla på bilden(som ser proffsfotograferad ut för övrigt) i evigheter! Man ser ju att hon är en bebis, visst. Men hon ser ändå ut som en människa.. Vet inte hur jag ska förklara. Jättefin.Jättefin.Jättefin.Jättefin!
Ärlig talat var jag orolig att det skulle vara en ugly baby, it happends sometimes you know.. Speciellt när båda föräldrarna är snygga. Av någon konstig anledning brukar barnet inte få de fina dragen. Men denna unge är SJUUUUUUUUUUKT vacker. aaaaaaaw

Ska jag ta en sån här..?


Jag har försökt ringa familjebostäder, men ingen som svara. Manblir bara omkopplad i kön hela tiden. Nu har jag väntat i två timmar så jag ska åka till stan istället. Fuck this shit, liksom.
Jag behöver en kökslampa och en sovrumslampa. Så jag ska kolla runt lite.
peace out

gllulilililulu

min lilla fluffsötis!

Så nu är det tredje dagen i rad som jag inte kan gå som en normal männsika. Det är sjukt jobbigt! Jag kan inte röra på benen och om jag råkar nudda mina vader (vid tex byxpåtagning eller duschning) så vill jag bara skrika av smärta.. Det är ganksa pinsamt att vagga omkring som en anka i snigeltakt också.
Anyways.. Imorgon åker jag till Uppsala! Jag längtar. Vet inte vilken tid än, ska köpa biljetterna så fort min fastighetsskötare har varit här.
Han skulle kommit för 45 minuter sedan så jag börjar bli förbannad nu. Jag har faktiskt saker att göra och om det är något jag avskyr så är det att vänta på folk som inte håller tiden. SKa vänta fem minuter till sedan letar jag upp numret och ringer de på kontoret.

DEC-JAN sammanfattning i bilder

Min dator la ju av i typ tre månader, så jag har inte kunna blogga så mycket eller lägga upp bilder. Jag okrar inte heller anstränga mig så här i efterhand, men jag ska lägga upp lite bilder tänkte jag. Sedan får vi se om jag kommer skriva något snart :)

JULAFTON I LANDVETTER

I'd rather fell in chocolate


Middag hos familjen MESS i mellandagarna

Bordsplacering


MYS

NYÅRSAFTON

MARLEY

1 april

I år hade jag skitkul på dumma-sill-dagen. Jag lurade minst fem personer, jag skrattade ihjäl mig varje gång. Jag ville inte att dagen skulle ta slut, jag ville bara fortsätta luras, haha!
Varför är det inte lika mycket luras på MAj, maj, måne-dagen?

Mitt hjärta!




Det lilla charmtrollet; Gnarls Marley

Dis dude z crazy


APRIL, APRIL, din dumma sill, jag kan lura dig var jag vill!

Haha, mitt inlägg "Stupid bolag" var ett april-skämt. FYI :)

vill ha


allt. läpparna, glasögonen och tröjan

Stupid bolag

Jag ringde till de som har hand om min lägenhet för att höra vilken tid jag kunde hämta mina nycklar för en stund sedan. Då säger de att bara för att den 1a infaller på en fredag får jag inte flytta in förrän på måndag!
Jag blir så förbannad. Jag vet att om det är på en lördag eller söndag så är det så för det märkte jag förra gången jag flyttade, men hur kan man inte få flytta in på en fredag? Så stört!
Jag som har kämpat för att få ihop folk som kan hjälpa mig och ska bjuda på middag ikväll (vänner) och imorgon (familj). Ofta jag kommer hitta någon som kan hjälpa mig på en måndag, liksom?!
Jävla skit :(

RSS 2.0