Pinsamt

Jag har köpt ett par nya skor, sjukt snygga btw.
Min kollega Mats tycker att dom ser lite sadomasokistiska ut. Och i förrgår stod jag inne på Daniels rum och pratade med honom och så gick Mats förbi och började skratta och sa "Asså dina skor är för härliga". Och jag förklarade då för Daniel vad Mats menade. Sen sa Mats "aaa, fast jag kom på att SM skor borde ha en sylvass klack som man kan pressa in ja ni vet var".

Och då säger jag:

"Jag har ett par röda lackstövlar med sylvass klack på, men dom går jag inte ut med."

Blicket (Too much information) jag fick av Daniel gjorde att jag insåg vad jag precis hade sagt och hur det måste ha låtit. Hur 17 snackar man sig ur det där då. Daniel började garva och sa "OK". Och jag gick därifrån.

Glad idag!

Jag är så glad idag, trots att det är måndag och trots att David fick sova kvar när jag var tvungen att gå upp och trots att jag måste jobba när alla barn har höstlov.

För att i morse när jag skulle åka hemifrån så slapp jag gräva i en halsduk/vantar/möss- hög bredvid sängen och ta jackan från ett dörrhandtag!

För vi har fått en MÖBLERAD hall nu! Wohow, ni anar inte hur jobbigt det har varit att inte ha hallmöbler.


Jag säger bara wohow and yippie jey

Idag är det en otroligt bra dag och början på en otroligt bra helg.

Det är fredag, och inte nog med det, det är löning, och inte nog med det, jag får dubbla löner, och inte nog med det, denna helg får man dra tillbaka klockan en timme, och inte nog med det, jag är kärare än någonsin, och inte nog med det, vi får (förhoppningsvis) klart hallen i helgen.


Rent skrivbord och Cars

Efter att Daniel fått sig en avhyvling för att han satt upp foten på mitt skrivbord när han skulle knyta skon kom han in med desinfektionsmedel och började putsa.

Rent skrivbord. Me like!

Luktar gott gör det också.

 

Jag och Baby kom på den briljanta idén att titta på filmen Cars i tisdags. Vi tänkte att det kan ju vara mysigt att titta på film i sängen, det vi inte tänkte på var att våran säng är sjukt skön och därav ett sömnpiller.

Så efter 40 minuter kunde jag inte hålla ögonen öppna längre så vi stängde av och gjorde ett nytt försök igår. Samma sak fast denna gång var det David som blev aptrött.

Detta innebär nog att vi gör ett tredje försök ikväll. Kanske i soffan denna gången.


GRYM låt! Känns den bekant?

Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, pawn it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
Write it, cut it, paste it, save it,
Load it, check it, quick - rewrite it,
Plug it, play it, burn it, rip it,
Drag and drop it, zip - unzip it,
Lock it, fill it, call it, find it,
View it, code it, jam - unlock it,
Surf it, scroll it, pause it, click it,
Cross it, crack it, switch - update it,
Name it, rate it, tune it, print it,
Scan it, send it, fax - rename it,
Touch it, bring it, Pay it, watch it,
Turn it, leave it, start - format it.

 


Bonnie Tyler – Holding out for a hero

Oh My God… this song keeps me going and going and going.

Skulle kunna göra (nästan) vad som helst bara jag fick lyssna på 80-tals pop.

Typ dammsuga är skitkul tillsammans med Cindy Lauper och hennes ”Girls just wanna have fun”.


Tacka vete Vagabond.

Jag har en affär som jag verkligen avskyr. Dom säljer billigt skit =BLÄ!

För tre veckor sedan 28 september var det kris. I tell you! Jag behövde skor till den 29 september! Så jag vandrade omkring på stan för att hitta ett par svarta söta ballerinaskor. Men det är klart inte det finns på hösten, så istället började jag leta efter svarta mockastövlar.

Klockan 18:55 (affärerna stänger 19:00) hade jag sprungit in i varenda affär som Uppsala har att erbjuda. Förutom BLÄaffären. Så jag tänkte ”OK we give it a try”. I ren desperation köpte jag ett par mockastövlar därifrån.

Dom var faktiskt helt ok, tills dom gick sönder.

Jag har inte använt dom varje dag men ändå har dom gått sönder i hälen. Vilket bevisar mina fördomar om att affären är skit och inget annat.

 

Så igår gick jag tillbaka för att reklamera. Chefen kom ner och det ända jag hade hunnit säga var att jag vill reklamera och så började hon skratta och tittade på mig med en men-lilla-gumman-trodde-du-verkligen-att-du-skulle-kunna-reklamera- blick. Jävla subba ville jag skrika, men det gjorde jag inte. Utan jag höll mig sansad och förklarade som det var att dom inte höll måttet.

Hennes argument var att dom faktiskt säljer billiga saker med dålig kvalitet. Och hon kunde faktiskt se att jag hade gått i dom!

Men va fan.. klart jag har gått i dom, det är ju för 17 gubbar ett par skor.

 

Jag fick alltså INTE reklamera.

 

Jag blev fly förbannad och ringde supermamma. Så nu är det krig må ni tro.

Konsumentverket och Allmänna reklamationsnämnden you name it. I´ll bring them all on you NewYorker (som skitaffären heter)!


Usch

Alltså när man känner hur äckligt man själv luktar, då är det verkligen tid för att duscha. Men vi har inget varmvatten i våran dusch så jag vill inte. Och till skillnad nfrån alla andra i den här familjen så har jag ingen dusch på mitt jobb/min skola/hos min andre förälder. Jag är lätt trött på detta. Jag är nog en av världens snabbast duschare, så jag borde kunna duscha mig innan varmvattnet försvinner men neeeej. Jag hinner knappt lägga i schampoot så är det slut. Jag kommer flippa snart! Det är inte kul att gå och lukta som en uteliggare!

I lördags

Förra veckan hade jag min första tågpraktik. Onsdag-dag, torsdag-kväll och lördag-natt. De första två dagarna tvekade jag lite på hur jag skulle trivas, men efter lördagen älskade jag det! Det var det roligaste arbetspasset jag någonsin varit med om! Jag jobbade fram till 03.49 och eftersom det är natt så får man inte vara själv på tåget så jag vr med en annan tågvärd. Vi pratade ocvh skrattade hela natten, det var så kul. Natten gick hur fort som helst så när vi kom tilbaka till göteborg kändes det som att vi bara hade jobbat en timme! Jag trivs så bra med honom och jag hoppas jag får jobba med han igen.

Förrförra lördagen

Efter jag hade sovit hos Elise, fikat med Elin och sedan jobbat träffade jag Arezoo. Hon följde me mig hem och sov över. Vi åt tacos och kollade på tv. Myspys var det. Jag gillade att ha någon bredvid mig i sängen. Så slipper jag känna mig helt ensammast i världen. Fräs vill ju inte sova med mig längre och det är inte samma sak me Penis och Svenne, för de ligger bara nere vid fötterna..
Dagen efter gick vi till Liseberg, det är tradition att jag, Mamma och Albin går dit den sista helgen de har öppet varje år. I år följde Arezoo och Anton med så vi var lite fler personer. Det var skitskoj! Om jag skulle få välja mellan att aldrig åka kanonen men ha sex hur mycket jag vill eller aldrig ha sex igen men åka hur mycket kanon jag ville, så skulle jag LÄTT välja att inte ha sex. Det finns liksom inget bättre än kanonen. Its legendary.

Ord jag gillar

Three, thirteen, this, thought, think, the, etc. Jag gillar ttthhh-ljudet

Here we go again

Nu är jag nöjd, må ni tro.
Because we are doin it again!!! Vi åker till LA och shoppar gärnet!
Jag vet att ni är avundsjuka. Mohahaha

ok or not ok?

Är det ok att komma hem från jobbet och inte bara ta av sig skorna och ytterkläderna (som borde vara det normala) utan ta av sig ALLT och sen gå omkring så?
Undra om det räknas som förargelseväckande beteende om grannar ser?

Ord jag inte gillar

thought, through, though, tough

SNÖÖÖÖÖÖ

Igår när jag vaknade regnade det. Trist.

Men när vi satt och åt frukost och jag tittade ut genom fönstret märkte jag att regndropparna flög i luften. Hur ofta gör dom det? Aldrig! Det var ju snö, för 17 gubbar!

Men snön smälte så fort den landade på marken, lite låg kvar på bilarna, men thats it.

Idag däremot, det bara vräker ner. Wohow jag ÄLSKAR vintern.

Jag gjorde tabben att ha på mig kjol idag. Iiiii kallt om benen. Jag är inne på min andra kopp te redan. Allt för att få upp värmen i kroppen igen efter en fyra kilometers cykeltur.

 

Ikväll är det fotboll. Sverige – Albanien. Det ska bli kul med ett litet avbrott i vardagen som soffpotatis.


Elise

Igår åkte jag hem till Ebba efter att jag hade slutat jobba. Vi pratade, drack och hade jättetrevligt. Jag hade med mig min Bacardi Razz och hon hade en Jag-har-aldrig-kortlek. Det blev mycket dricka och jag spydde två gånger. Inte så kul, men det innan dess var det kul. På morgonen låg vi och pratade lite till innan hon gick till jobbet och jag åkte för att träffa ELin.

Elin

Idag var jag med Elin. Hon är en sån underbar människa, snygg, snäll och perfekt! Jag kommer ihåg när jag gick i ettan på gymnasiet, innan jag kände någon. Jag brukade kolla på henne och tycka att hon var den snyggaste tjejen jag någonsin sett. Hennes ansikte, hennes hår, hennes kläder, hennes personlighet (hon är en av de mest godhjärtade jag känner)... Allt bara passar ihop, liksom.

Iallafall, vi tog spårvagnen in till stan. Men på vägen så fick den för mycket ström så den slutade fungera, precis mellan Almedal och Getebergsäng. Vi väntade tills de skulle fixa det, men det slutade med att vi tog en buss som trafikledare stannade mitt i vägen. Sedan gick vi till Espressohouse vid Domkyrkan. Där fanns det fräscha människor. In deed. Dit skall jag lätt gå igen, även fast personalen var surkärringar.

Elin sa att jag ser ut som en porslinsdocka. Hehe. Det låter gulligt tycker jag.

She's gonna klack her eggs somewhere else

Igår såg jag, mamma, Ronny, Albin och Anton Äntligen midsommar på bio. Den var skitrolig. Jag skrattade nästan hela tiden! Olle Sarri är nog en av sverigs bästa skådespelare. Han är klockren.

True

The afternoon kows what the morning never expected..

Boplats

Boplats.se är skit! ag har varit medlem där i över fyra år och itn fått någon lägenhet! Det är helt stört att de ska ha monopol på hyresrätterna här.

Fy fan

Varför så bitter?

Jag har:

Ett jobb som jag trivs mer och mer med.

En fin lägenhet som har ett perfekt läge.

En underbar pojkvän.

Underbara vänner.

En underbar familj.

Inget virus på datorn. (Sånt ska man vara glad över).

Ingen blodsjukdom. (Jag är blodgivare, då vet man sånt säkert)

Bra syn.

Körkort.

Tillgång till Malma.

 

 

Jag sover bra om nätterna.

Röker inte, vilket innebär att jag luktar ok.

Snusar inte, vilket innebär att jag inte har överdrivet gula tänder.

Är inte beroende av någon drog, inte ens kaffe.

Har sett hela season one av ”True Blood”.

Får massa bra förmåner av jobbet, bland annat influensavaccin.

Och hör ni imorgon, ja då är det FREDAG!


Sämst

Jag är på uselt humör och jag avskyr det!

Fast framför allt avskyr jag tandläkare och lata människor.


Pixie vs hård betong 1-0

Det här med att jag inte lyckades få upp tyget bakom soffan har tärt på mig och mitt humör. Jag har känt ett agg mot hård betong ända sedan 12 september.

Men nu i helgen lånade vi Rogers slagborr och kampen mot betongen är nu besegrad!

Tyget sitter nu äntligen uppe på väggen! Halleluja.

Det blev fint och helt plötsligt väldigt hemtrevligt i vårt vardagsrum.

 

Fast tyget som har legat ihopvikt ett bra tag nu måste strykas, men det gör jag en annan dag. Huvudsaken är att jag vann över den dumma betongen.


Blogga?

Jag kan ju inte skylla på att jag har ett späckat schema även om jag skulle vilja.

Men till mitt försvar så jobbar jag åtta timmar om dagen, åker hemifrån klockan 07.15 och är hemma igen (i bästa fall) 16.30.

Väl hemma dör jag i en halvtimme/timme, sen kommer David hem och då är det matlagning som står på schemat. Sen ska ju maten ätas också.

Ibland måste man tvätta och ibland måste man städa och ibland är det nått jätteviktigt tv-program som man bara måste se.

Sen helt plötsligt är man jättetrött och ser dubbelt och då är det ju ingen idé att ens försöka blogga.


Syskon

Det här med ett litet syskon känns jätteskoj. Men konstigt, för jag trodde verlkigen aldrig att jsg skulle få ett till. (Man håller änna på att ge upp hoppet på mamma där.. Hon är så tråkig och jag trodde aldrig han skulle skaffa ett barn till) Vi får se hur det blir. Men jag tycker verkligen de borde komma tillbaka och uppfostra den här. Ska den inte få träffa sina systrar eller Morföräldrar liksom? Jag tror att det är vad Sonja vill också.

bänger

Det känns änna nästan som att Pixie håller på att banga bloggen här.. Välidgt lite inlägg på sista tiden... ähm

Skadad

Efter en hel veckas gå-up-tidigt såg jag fram emot att sova till iallafall halv nio idag. Men gör jag det? Näää, jag vaknar av mig själv när klockan är ungefär halv sju! Pigg som en apa. Nödvändigt, liksom. Jag är inte frisk..

Lördag

Efter krogen i fredags tog jag en svarttaxi hem till Arezoo och sov där ett par timmar.
Sedan gick jag upp och åkte in till stan för jag skulle jobba på Kundservice i Brunnsparken. Där var det jättelugnt, vi hade nästa inga kunder. Även om jag gillar när det är mycket att göra så var det okej.
När jag slutade åkte jag hem till Arezoo igen och vi åt blåbärspaj och läste min gamla blogg. Det var väldigt intressant tycker jag, att höra det jag skrev för flera årsen. Det var "aha-just-det-ja-upplevelser" hela tiden, haha. Sedan kollade vi på Dirty dancing. ..Eller vi skulle göra det men jag somna i soffan (som vanligt) och Arezoo satt med laptopen i knät.

Slurpie

Friday

I fredags jobbade jag min sista dag som informatör ute í Eriksberg. Jag kommer dö lycklig om jag aldrig mer behöver sätta min fot där, för det har varit sån j ä v l a tortyr att stå där. 12 timmar varje dag. Regn och hårda vindar. Inga frågor=inget att göra. I TOLV TIMMAR!
Iallafall på kvällen gick jag ut med ganksa många av informatörerna. I had a blast! Parken är lätt GBGs bästa nattklubb!
jordgubb    
Jag har äntligen (efter tre års letande) funnit en strawberry daquiry som smakar lika gott i Sverige som i Bulgarien!             tj   

fesrt   
Vi beställde en shotkanna. Den hette Piggelin :)
bella       
Jag var inte ens beredd på bilden över, jag kom fram till bordet och satte mig ner. Precis då tog Therese bilden och Voila. Man vet att man är fotogenisk när någon tar en bild på en när man precis sätter sig ner och den ändå blir bra ;)    samme

Hösten

Fan vad jag ska resa! :D
Oktober ->
Malmö
November -> Uppsala och London
December -> Dulbin (Eller var det bara fyllesnack? ;P )

Någon gång under våren MÅSTE jag åka till Cypern också. OCH jag vill gå på festival på sommaren dessutom.. Hihi



Slurp

Obeslutsam

Det är olika från dag till dag, hur det känns..
 Ena dagen mår jag bra och känner att detta klarar jag, det är bättre så här. För att sedan vakna upp nästa dag med ett hål i mitt hjärta och vilja dö, för att jag saknar honom så mycket. Ibland så tänker jag att allt är glömt och förlåtet bara jag får vara med honom igen. Sedan hatar jag honom för allt som hänt.
 För det mesta är jag dock mittimellan. Jag älskar honom verkligen av hela mitt hjärta, men vår tid är förbi. Jag längtar efter honom och tänker på honom varje sekund på dygnet, men jag saknar honom inte.

       Om man kan säga så...?


Helgen som var

Jag hade så himla skoj i Upsala i helgen. Flustret var nog den bäsa nattklubb jag har varit på, i Sverige. Och det var mys och det var prat och det var trevligt :) Det skall upprepas i mitten av november igen. Jag har börjat kolla Sj biljetter men det är svindyrt (som vanligt), så det lär bli buss igen. Fast buss är okej också.

Slurp

Dagens sanning

Alla människor gör oss lyckliga. Några när de kommer, andra när de går...

Tack Ebba

Alkohol och kvinnohål är de enda hål jag tål. SKÅL!


Hahaha

RSS 2.0