Morsdag!


Jag är en torsk på limited edition

KOKOS är bäääääst ingen protest!

Prao

Mellansyrran hade prao hos mig förra veckan. Det va jättekul för mig att ha sällskap hela dagarna. Sånt gillar vi!
Synd bara att min stol va sönder så den nästan va i golvet och synd att mitt skrivbord också va trasigt så den hade fastnat i ett ytterst obekvämt läge.
Men syrran är tuff hon. Hon jobba i alla fall!

Underbara måndag!

Rosévin, jordgubbar & trevligt sällskap gör vilken måndag som helst bra.

Vi bor i en vacker stad, vi!
Fuckface.. I know!  men den bjuder jag på.

ETH del 3

I fredagsmorse satte vi oss pa en buss ungefar klcokan fem pa morgonen for att aka till Harar, en stad som ligger osterut. Ganska nara Somalia.
Vi var framme vi 16tiden. Forst checkade vi in pa ett hotell och sedan gick vi till Sarons slaktingar som hade nagon slags sorg-grej efter som hans morfar hade dott pa tisdagen. Pa kvallen at vi middag, gick runt i stan och tog nagra ol. Lite fun facts om Harar: Det ar kant som Hyena-staden. Det bor en man dar som brukar mata hyenorna fran en pinne i munnen. Detta tycker jag ar looojligt, ska han mata dem med "munnen" ska han gora det ordentligt. Saron sager att jag skulle inte ens vaga komma nara dem, sa det ar visst modigt. Och jag sager att jag vagar visst komma nara dem.. Saa, pa kvallen nar det hade blivit morkt gick vi till en fotbollsplan dar hyenorna haller till efter morkrets inbrott. Vi hittade tva och gick ungefar tva meter ifran dem. Jag tyckte det var jattehaftigt. Men Saron papekade att de var vilda djur och man kan aldrig vara nog forsiktig.

Pa lordagen gick Saron upp tidigt och gick till slaktingarna, jag lag kvar i sangen och chillade. Sedan gick jag upp och gick till ett internetcafe. Efter det traffades vi och akte till en stad som heter Jigjiga. Den ar jattefarlig for den ligger precis pa gransen mellan Somalia och Etiopien. SAmma dag som vi var pavag dit hade de forsokt smuggla bomber, men polisen hade hittat dem. Pa vagen dit blev vi kollade av tullen kanske 4 ganger eller nat sant. Pa vagen hem kollade de oss sju ganger. Och de forsta sex gangerna var det inga problem, men den sista gangen hittade de tre stora pasar som de konfiskarede! Man kan ju undra vad de forsta sex kontrollerna var till for.
Nar vi kom till Harar gickvi och at middag hos hans slaktingar. Efter ett par timmar var jag trott och ville ga hem, sa hans kusin och hennes van foljde mig. Nar vi kom till fotbollsplanen lag det fem hyenor och vilade dar! Jag blev super imponerad och ville ga hela vagen fram, men hans kusins van var jatteradd. Sa vi stannade ungefar tva meter ifran dem denna gangen ocksa. Nar kom upp fran fotbollsplanen och ut pa vagen kom det en hyena som had egatt vilse eller nagot springandes. Den sprang rakt forbi oss ner pa planen..
Morgonen efter skulle vi ga upp tio i fem och ga till busshallplatswen for att Addis. Vi vaknade, gick uppoch gick till busshallplatsen. Nar vi kom dit var det tomt pa folk. Och nar vi kollade pa klockan sa var den FYRA! Sa vi had ekommit dit en timme for tidigt. Men det var inget att gora at det, vi fick satta oss och vanta. Vi kom fram till Addis vid fyra tiden pa eftermiddagen.

Home, sweet home :)


ETH del 2

Forts, Onsdag:
Under dagen far Saron redan pa att hans styvmorfar har dott, sa vi aker till busstationen for att boka biljetter till Harar pa fredag morgon. Pa kvallen aker vi hem till Emuye och umgas lite.

Pa torsdag morgon hamtade vi Sarons pappa och akte till huset. Jag blev besviken nar vi kom dit. jag trodde det skulle vara nastan fardigt, men det kandes som att det var jattemycket kvar. Efter vi hade varit dar i nagra timmar behovde Sarons pappa aka in till stan. Sa han och jag tog bilen, medan Saron stannade och holl koll pa de som arbetade. Hans pappa akte dit han skulle och sedan fick jag ta bilen tillbaka till huset.
Efter ytterligare nagra timmar akte vi for att ata lite glass. Den var acklig. Sedan akte vi till banken, jag stannade i bilen nar Saron gick in for att ta ut pengar. Efter nagra minuter kommer han ut med telefonen och sager att det ar flygplatsen i telefonen. Jag tankar att de ANTLIGEN har hittat mitt bagege. BUT NO. Sa jag blir superforbannad. Hur ska jag klara mig utan mina grjeer har de tankt? Och jag skall aka till Harar morgonen efter, ska jag ha pa mig jeans da? SAmma jeans som jag har haft pamig sedan mandagsmorse?? Idioter!
Han sager att jag ska lamna "detailed description" av mitt innehall i vaskorna, vilket jag tycker later helt absurt. For det forsta vill jag itne att nagon ska rota i mina vaskor och for det andra sa har de ju satt tags pa min vaska sa de ska kunna hitta den ifall nagot sant har skulle handa. Mannen i telefonen sager att ifall min tags har akt av vaskan av nagon anledning sa kan de hitta den mha att kolla igenom den.
Saron kommer ut till bilen under tiden vi halle rpa att tjaffsa och sager att vi aker till flygplatsen direkt sa an vi prata om det face to face. Under bilfarden till Bole borjar vi komma in pa att de kanske inte komme rhitta min vaska och vill veta innehallet for att kunna ge mig ersattning. Detta ar for mig otankbart och jag borjar grata. Det gar inte ens att ersatta vissa grejer for alla pengar i varlden (oanvanda Jimmy Choo tex :O).
Vi kommer dit och Saron far inte folja med in pa flygplasten, utan jag maste sjalvklart fixa allt sjalv. Jag far komma in i ett rum med sakert tusen vaskor som folk saknar. Jag letade och letade men de var inte dar.  Jag far komma in i ett likadant rumn till och till min lycka hittade jag forst min stora resvaska och sedan min lilla ocksa!

Efter det akte vi till SArons morbror och spenderade hela kvallen dar tills vi skulle aka och lamna hans pappa pa flygplatsen.


ETH del1

Jag vill informera alla i hela varlden om att de aldrig ska resa med Turkish Airlines! Jag har aldrig varit med om nagot mer idiotiskt foretag!
Det borjade redan i Landvettter, flyget lyfte ungefar 40 min forsent. Det var meningen att jag skulle ha unfgefar en timme pa mig att byta flyg i Istanbul, men jag kom fram ungefar en halvtimme innan mitt andra flyg skulle lyfta. Jag s p r i n g e r till transitdisken, men nar jag kommer fram sager personalen till mig att gaten redan ar stangd! Jag fattar ingenting, det ar ju 20 javla minuter kvar tills flyget skall lyfta! Nar jag star dar kommer ett annat par fram som skall med samma flyg. Vi blir informerade om att vi kommer fa ta samma flyg imorgon istallet, att vi maste fixa visum for att vi ska stanna pa hotell over natten. Jag har inte langt till tararna nar jag sager att jag har inte pengar till visum for turkiet. Jag har bara med mig tillrackligt for att kunna fixa visum i Addis och jag maste komma fram inatt! Det andra paret ar ocksa jatte stressade fopr kvinnan skall aka till Philadelphia dagen efter. Efter mycket om och men blir vi bokade pa ett plan som ska ta oss till Beirut. Darifran kommer vi fa ta ett annat flyg till Addis. Istallet for att komma fram 00.15 kommer vi vara framm 07.50. Det ar battre an inget tanker vi och accepterar. Jag fragar hur det blir med bageget och kvinnan bakom disken svarar att det kommer automatiskt till Addis. Vi fick varsin mealvoucher (Woho gratis mat! :D), som vi anvande pa Burger King.

Efter nagra timmar var det antligen dags att aka till Beirut. Nar vi kom fram var det dags att springa igen! For sjalvklart sa kommer vi fram 45 min forsentaven denna gang! Vi springer till transitdisken, nar vi kommer fram finns det ingen personal! Vi hittar en militargubbe som hamtar en annan gubbe som tar emd oss in till gaten. Vi kommer fram till gaten 02.45 och planet ska lyfta 0300. Sa sjalvklart ar vi jattestressade, men de hade inte ens borjat borda planet. Nar klockan ar 0300 sa borjar de slappa pa folk. Vi landar i Addis Ababa cirka 0930.
 
Nu kan man ju tycka att Gud vad skont, det jobbiga ar over, but NO. Efter att ha statt i ko till Visum rummet i ar och dagar, sa hittar jag inte mitt bagage. (I had a feeling it would turn out like this) Jag gar till bagageclaimdisken, de tar mina uppgifter och sagfer att de ska hora av sig for mitt bagage ska komma pa kvallen.

Jag gar ut i vanthallen och dar star Saron. Vi aker direkt till mitt favorite hangout place (Bole mini <3) och dricker min alskade jordgubbsjuice. Sedan aker vi till lagenheten som han har hyrt. Pa sangen ligger det en bukett stora, vackra, blodroda rosor! Jag blev overlycklig! Pa nattduksbordet ligger massa olika teer, han berattade att han skulle skickat dem pa posten till mig om ja ginte hade kommit. Vi tog det lugnt hela dagen och pa kvallen gick vi ut och satte oss pa ett cafe.

Pa onsdagformiddag aker vi till Yeshi Buna och ater frukost. Sedan aker vi till Cloud nine och ater glass. Vi ringer flygplatsen vid tva for att kolla hur det gar med bagaget. Det ar inte framme! Ska komma pa torsdagen sager de.

Fortsattning foljer, nu maste jag springa ivag. PEACE OUT



Grattis på Morsdag (I förskott)

MAMI

Jag vet itne om jag kommer vara inne på bloggen under morsdag, därför slänger jag in detta inlägget nu. Hopas alla får en underbar månad, vi kanske hörs

PUSA

Hade inget att göra:

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv:
1. frukostvärdinna
2. receptionist
3. casinovärdinna
4. it konsult

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Moulin Rouge
2. lilla sjöjungfrun
3. lejinkungen
4. ?

Fyra ställen jag bott på:
1. Göteborg
2. Östervåla
3. Uppsala
4. Dublin

Fyra tv-serier jag gärna ser:
1. Greys anatomy
2. desperate houswifes
3. OZ
4. Cougar town

Fyra ställen jag vill åka till:
1. Kina
2. USA (igen, men New York denna gången)
3. Italien
4. Nya Zeeland

Fyra hemsidor jag besöker dagligen:
1. Länsförsäkringar
2. Gmail
3. Hotmail
4. Google

Fyra favoriträtter:
1. Oxfile
2. Grillspätt
3. Sushi
4. Tikka Masala

Fyra ställen där jag trivs:
1. I Davids famn
2. Hos mormor och morfar
3. Hos familjen
4. I Dublin


Fyra saker jag inte kan leva utan:
1. David
2. Familk och vänner
3. Brikanyl
4. Natur

Fyra saker som du är rädd för:
1. Att vara själv
2. Mörker
3. Djupt vatten
4. Olyckor

Fyra saker som får dig att skratta:
1. Ella
2. Nemi (serien)
3. När nån gör illa sig
4. puckon
 
Fyra länder som du har besökt:
1. USA
2. Japan
3. Indien
4. Australien

 Fyra saker du ogillar:

1. Folk jag inte känner
2. Att ta mig från A till B
3. smuts
4. nakna rumpor!!!!!!!!!!


sex on legs



Jag är 100% allvarlig när jag säger att jag skulle kunna bli lesbisk för Ciara i denna videon. Hon är så in i helvette sexig! Både i sin "kvinnliga-" och i sin "manliga"roll. Jag tror att det är hennes armar som gör det, de är de snyggaste armarna i universum.

Vad gör en människa smart?

Räcker det med att kunna nått speciellt? Eller måste man kunna massvis med saker?

Räcker det med att bara vara duktig på matte?

Eller räcker det med att kunna massa språk?

 

Jag kan inte massa språk, och jag är urusel på matte (miniräknaren är min bästa vän).

MEN…jag är hyfsat ok på såna där IQ-test. Är jag smart då? Skulle inte tro det!!

 

Jag tycker att man måste vara duktig på massa saker för att räknas som smart!

Du måste vara allmänbildad, kunna minst fem språk, utan större problem kunna klara ett matte D prov och kunna uttrycka dig mycket bra i skrift.

 

But thats my opinion.


"Mmm, vilka sköna lackan"

Kolla in denna reklamen! http://www.ibishotel.se/

"Det här är en korridor"

Jag har letat efter den på youtube, men den finns bara på deras hemsida. Så därför kan jag bara lägga upp länken, istället för att bädda in reklamen i inlägget

Jag tänkte ställa lite frågor inuti dig

-Shh.. När lammen tystnar, ähähähähä


Finns ingen roligare i Sverige!


I left my head and my heart on the dancefloor

Nitar  

Jag älskar de här trosorna och bh:arna med nitar på.. Jag tycker de är enormt sexiga!

Trosor

Om en vecka :D

Chiilin by th pool

Jealus much?

Allt jag missar

  • Sex and the city 2 -biopremiär.. Fast den kanske jag kan kolla på där nere. (Det är dock inte samma sak)
  • Hammarkullekarnevalen :(
  • Daniellas födelsedag
  • Holland
  • Jobb
  • Renoveringen i lägenheten

Hoppas det är värt det. Om det kommer bli så som våran relation har varit den senaste tiden kommer det vara mer än värt det. Så.. Hoppas, som sagt


Beautiful, Dirty, Rich



Love it :)

The sweetest thing

Okej, så Fräs ligger i mitt knä(oh, sweet happiness) och surar för att jag inte ger henne min undivided attention. Hon har flera gånger slagit till min hand när jag skriver och försökt hålla fast min kofta-ärm med sina klor och hon viftar ilsket på svansen aswell. So.. I think I'd better göra henne till viljes.

 God natt peeps, sussa sött :*

Skönhet

Because you never know...

LOVE?

...Och när det är så skall man då släppa någon bara för att det har varit väldigt många bumps on the road? För att det har varit universums längsta uppförsbacke?
Men tänk om det är så att när man äntligen kommer uppför den oändligt långa backen så ser man det vackraste landskapet? Vattenfall, gröna ängar, massor med keliga katter, pengar, skor and sweet, sweet sunshine?

Jag vill inte ge uppför tidigt.


Kristen/Bella

Bella/Kristen

Jag tycker detta är så häftigt. Det är samma person, men ändå ser de så olika ut. Och the weird part är att (enligt mig) hon är fulare när hon är "uppklädd" civilt än när hon är nerklädd för filmen..

Sugen på något gott?

Detta är ett recept jag har tänkt att testa på senare, när sommaren har kommit. Man blir lite läskad.. Jag tycekr det verkar namnam

Oh sweet lord have mercy!

Ananassorbét
300g Vit Sirap
150g Vatten
350g grovt hackad färsk, mogen Ananas (skalad och urkärnad)
saften av 1/4 Citron
1 tsk Vaniljsocker

Gör så här
Koka upp alltsammans i en kastrull. Mixa sorbétsmeten så slät som möjligt i en blender,
matberedare eller med stavmixer. Låt sorbéten svalna och kör den sedan klar i glassmaskin.



Oh sweet lord have mercy!

Speaking of blogging...



Ett roligt program jag hittade på Aftonbladet.se. Den börjar lite segt, men har sina roliaga stunder..

"Mm, du får mat när vi säger att du ska få mat"

Blogg

Skönt att vi äntligen har bytt visningsbild. Dock en väldigt tråkig layout vi har nu.. Måste försöka hitta på något bättre

Och så vill jag ändra bild..

... men jag fattar mig inte på detta. Nu ger jag upp.

Oops

Jag råka visst ändra utseendet en aning!!!!
I hope u dont mind!

Jag hade så sjukt kul åt mig själv igårkväll

Igår kväll när jag bytte om till sovkläderna så blev jag plötsligt påmind om en otroligt konstig grej. Jag började asgarva och sprang in i vardagsrummet till David för att berätta.
Ni som känner mig vet att jag inte kan prata på ett bra tag när jag börjat skratta utan bara får fram enstaka ord mellan skrattanfallen och tårarna. Men till slut lyckades jag få fram vad jag ville berätta...
....nämligen att jag natten innan hade sovit på rygg, vaknat, dragit ner mina trosor till knävecken och lagt mig på sidan och somnat om. Sen efter ett tag vaknade jag på riktigt och mindes då vad jag hade gjort och drog snabbt upp trosorna igen!
Är inte det typ helt stört? Så gör man väl inte?

Har också tröttnat på bloggens utseende.

Men hur 17 ändrar man?

I have a GOOD feeling

Jag är så glad just nu! Har varit det i ett par dagar. Anlednignen till att det är speciellt är för att jag har itne varit genuint glad på flera månader. Men jag går omkring och bara känner en lättnad i bröstet. Vilket är konstigt för jag visste inte att jag hade en tyngd där. :S Hoppas det håller i sig, jag kände att jag höll på att dra ner stämningen var jag än var.. Kände mig som en pms-tant hela tiden. Ville inte vara så negativ hela tiden, men jag kunde inte hålla det inom mig. Nu känns det som sagt bättre iallafall.

Ska träffa Sebbe nu, funderar på om jag kan övertala honom att ta en promenad från stan hem till Kortedala... Om det har slutat regna vill säga. Take care y'all :*

BEAUTY

Bifogar även denna bilden, för jag tycker den är så underbart vacker!


Haha

Skaffa dig ett liv istället för att gå och ljuga ihop historier om folk. Jag såg rakt igenom dig första gången vi träffades och jag tycker synd om de som inte har insett hur falsk du är!

FUCK YOU SO VERY MUCH

Boring

Jag har så tröttnat på våran blogglayout.

Gossip

Jag läser väldigt sällan bloggar som inte tillhör mina vänner.. Någon gång har jag besökt Kissies blogg och den är väl sådär. Men häromdagne snubblade jag in på www.Gossips.se! Jag kommer inte ihåg hur jag hamnade där, men jag fastande som en fluga på ett sådant klister-flug-papper(?). Jag tycker att den är jätteintressant, vilket är lite mysko för jag är inte så förtjust i kändisskvaller (Speciellt inte d-kändisskvaller).. Men jag kan itne sluta läsa. Det är alltså en skvaller sida om Svea rikes "topbloggare". Det är bråk och drama och skitsnack på mellanstadienivå. And I love it! (Jag kan inte fatta att jag medger detta, jag skall förneka det tills den dag jag dör)

Så check it out.. Eller inte, ni kanske är mognare än mig ;)


Tips

Sedan jag flyttade till Komet har jag levt the good life, vilket har resulterat i att jag har blivit super duper fat ass and stomach (Me no likee). Självklart skulle jag kunna sluta äta chips som dagens alla måltider och börja röra på mig... Men what can I say, Im just not that kind of gurl.
Jag var dock inne på en blogg som informerade om lite enkla vardagsknep man kan använda för att bara leva lite sundare. Jag ville förmedla dessa små knep vidare till ER

Frossa i c-vitamin
Personer som får i sig tillräckligt med c-vitamin bränner 25 % mer fett när de tränar än de som har brist på vitaminen, skriver Shape.com. Försök att dagligen få i dig till exempel en stor apelsin, en liten röd paprika eller två deciliter broccoli.

Ät mer fibrer
Om magen känns uppsvälld är det dags att få fart på tarmarna med hjälp av extra fibrer i kosten. Satsa på vattenlösliga fibrer som finns i bland annat apelsiner, äpplen, bönor, ärtor och morötter.

Få i dig nyttiga magbakterier
För att kroppen inte ska ta upp mer kalorier än den behöver kan det va bra att hjälpa tarmfloran lite. Få i dig mer probiotika, hälsosamma bakterier som finns i bland annat yoghurt och filmjölk. Finns även i tablett form hos Life eller hälsokosten.

Skippa sockret
Raffinerat socker innehåller bara snabba kolhydrater och tomma kalorier. Dra ner på allt som innehåller tillsatt socker och njut istället av naturligt söta frukter och bär.

Ät avokado
Avokadon är proppfull med kalium som hjälper till att driva ut salt och överskottsvätska ur kroppen och gör dig därmed mindre svullen. Sen innehåller avokado även nyttiga fetter som håller dig mätt länge.

Källa: http://missdq.se/index.html

...att mina drömmar ska slå in.

Jag är rädd. Liksom verkligen jätte-super-magen-knyter-sig-rädd... Och nervös. Men samtidgt uppspelt.
Jag vet verkligen inte vad som väntar, men jag hoppas(/ber) att det blir en bra resa. Man kan aldrig veta vad som finns i framtiden, man kan bara försöka göra det bästa av situationen. Om han skulle bete sig som ett svin finns det andra jag kan gå till, jag känner till området och jag klarar mig själv. Men jag vill inte se bak på detta som ett misstag. Jag vill att allt skall lösa sig, att allt ska bli bra...

LUV


13.05.1993

SoffiSoffi   Soffi   Soffi   Soffi   Soffi   Soffi   Soffi   Soffi   Soffi  Svenne å Soffi  

Drank

My name is Bella. I have 42 cars and toilets made of solid gold. And since I am a hypocondricer Deluxe, Doctors is my thing. Not only do I have 22 boyfriends to satisfy, I must cheat on them aswell. This week I date 43 times! It no problem – I drink Festis Deluxe Lust. I drink Festis Deluxe Doctor to stay healthy and fit. Festis Deluxe my friend. I get sooo much rubels for saying this I can afford gold teeth for my babushka.

Die young. Live forever

Jag tog en öl med honom idag, tillsammans med Johanna. Jag kände honom inte men ändå så saknar jag honom.
Konstigt, jag vet massa saker om honom fast vi aldrig har setts. Eller rättare sagt, jag har sett honom...MASSA gånger, men han har aldrig sett mig.
På ett skrämmande sett så känns det som om jag kände honom.
Jag blev gråtfärdig när jag såg graven. Den var fylld med lyktor med brinnande ljus i, nallar, foton, brev och hårspray.
Jag skulle så gärna vilja att han levde. Då kanske jag skulle ha hunnit lära känna honom, eller åtminstone säga " Fan va du är bra!".

Outch!

Jag har ont i mina tänder. Jag tror jag kommer tappa dom.

 

Outch!

 

Eventuellt beror det på att jag har en för hård tandborste. För tandläkaren sa att jag skulle borsta tandköttet, vilket jag gör nu. Men AJ så ont det gör nu. Känns som om hela den övre vänstra tandraden ska rasa ur. Det känns som om jag har borstat bort tandköttet. Hualigen vilken smärta.

Och som mina närmaste vet så blir ja grymt tjurig när jag har ont. Sikken tur för David att han inte är hemma ikväll. Ty jag ska inte bara svära över tandvärk utan även över den förbannade tvättiden som by the way alltid lyckas innefalla samtidigt som Davids frånvaro.

Snygg start på en långhelg.

 

Tur att jag kan glädja mig åt att jag ska få plocka fram den stora plånkan på lördag. För då ska en soffa införskaffas. Det var på tiden mina vänner. Så som jag har väntat.


Mensgnäll

Jag är på så jäääävla dåligt humör. Fyfanhelvettesjävlaskit!
Kebaben är helt jävla störd i huvudet. Orkar inte med sådana omogna persorner i mitt liiiiv!
Grejerna jag beställde på HM för mer än en månad sedan, alltså över en månad sedan kom idag. Man ba menå vad kul att jag kanske hellre ville ha det när jag hade råd att spendera mina pengar. Idioter!
Jag fick ingen kvarts rast innan jag slutade på mitt stupid jobb. Jag skulle tydligen ta min först, men jag visste inte jag fick det. Så helt plötsligt börjar folk droppa av och jag fattar ingenting och ingen säger ens något. Så jävla dålig stil. Liksom hej har du varit vaken sedan klockan fem imorse? Nähä? Inte, men vad kul att du fick ta en rast då. Du måste ju var a så himla trött. Stadckare. Men jag klarar mig utan rast, jag sitter gärna och tar skit från gnälliga pensionärer som inte har något liv och vill ta ut det på mig. Utan rast. No worries!
Och så fick jag mens igår också. Så jävla typiskt. Inte är man med barn nu heller. Jag vet att man måste ha sex för att bli gravid, men jag hade hoppats på att jag kanske var skengravid eller något. Så himla kul att jag typ är oskuld igen också. Woopie! Och jag är så jävla fattig-jävla-skit. Och trött. Och sur. Och så har jag ont i ryggen, för att BP är så jävla oergonomiskt.
Och så såg jag en bild på den äckliga djävuls satan tjejen. Varför kan den inte bli riktigt skadad och olycklig? Karma existerar INTE. VEt inte hur jag ska släppa mitt hat mot den.. Det är onödig energi som den inte itne förtjänar. (Den förtjänar inte ens att finnas i min värld och andas min luft. Gud vad jag hatar den. Tvi, tvi, tvi om jag ser den på stan ska jag spotta tuggummi i dens äckliga djävuls hår. )
Jag har värsta hemska dygnet-runt-passen hela helgen och jag orkar inte. Och så har jag fått så himla dålig hy också! Typ pormaskar runt läpparna, så när jag klämmer dem ser det ut som att jag har mungonorre eller något. Och på hakan har jag typ 2 stora hål. Även ett på kinden. OCh några små i pannan. OCh dessutom har jag tappat bort min plattång! SÅ när jag efter flera dagars sökande gav upp och tänkte locka håret istället så hittad ejag ite min locktång helleR!

Shit, vad det hjälper att spotta ur sig all skit man har på insidan. Haha, jag är på så mycket bättre humör nu.

Peace out shawty

Foetus/Log/Yearner/Soldier/Freefaller/Starfish?

Jag trillade alldeles nyss in på en jätteintressant blogg! Det var speciellt ett inlägg som fångade mitt öga(http://ubeauty.blogg.se/2010/may/hur-sover-du-se-vad-det-avslojar-om-dig.html).
Det handlar om sovpositioner och sambandet mellan dem och hur man är som person. Jag tyckte den stämde väldigt bra på mig. JAg är två av de positioner som beskrivs i inlägget. En sover jag lite mer i än den andra och det stämmer också in på min personlighet att jag är den personligheten mer än den andre. Jag undrar vilken position folk tror jag sover i efter att ha läst inlägget..
READ IT, det är faktiskt superintressant! :)

Mah fave type of drank

Jag har kommti på något negativt med energidryck; När man dricker det så känns det som man får hål i tänderna. De känns väldigt sköra och sträva, samtidigt som det nästan isar i dem. This me no likee. Men annars är det toppen! Hihi. Idag har jag testat ännu ett nytt märke: Rockstar energy. Den smakar sådär.. Inte lika äcklig som Monster, men inte lika god som Redbull eller Powerking

DRANK

Suicidal

Jag funderade på det som Pixie skrev om självmord... Först och främst undrar jag varför hon kom att tänka på det. (Ring mig?) Sedan började jag fundera på vad jag tycker om ämnet. Jag har alltid tyckt precis som henne, fram tills ungefär ett till två årsedan. Nu för tiden kan jag förstå de som gör det.
När allt är hopplöst och man känner sig ensam, man bryr sig inte. Man vill ju bara slippa allt, det är väl klart att man itne tänker på någon annan när man är så djupt nere i sin deppression. Och vill man inte leva, så vill man ju inte leva. Man kan inte leva sitt liv för någon annans skull.
Om jag skulle leva för att Pixie ville det, så visst är det kul att hon vill att jag inte ska vara död. Men hon är inte med mig 24timmar om dygnet och om jag lever bara för hennes skull vad är det då för liv jag har när hon är och gör andra saker i hennes liv? Saker som inte har med mig att göra?
Man kan inte hela tiden hänga efter andra människor  för att man skall slippa vara ensam och må dåligt (Tyvärr, I know this to well)..

Anyways.. Så var det med det

blää

Jag tror att min vänstra visdomstand på övre käken fick för sig att växa lite igår.
För helt plötsligt känns det som om att den nuddar underkäken, där det by the way inte sitter någon tand.
Det gör lite ont.
Om jag stänger käken sakta så känner jag att den börjar ta emot när det fortfarande är en millimeter kvar tills att mina tänder möts. Knepigt.

Jag vill ta bort dom, men jag har tandläkarskräck!

Jag blir så jävla arg....

.....på folk som tar självmord!

Fattar dom inte att det är elakt?
Fattar dom inte att det är själviskt?
Fattar dom inte att dom lämnar massa sörjande människor bakom sig?
Fattar dom inte att dom genom sitt självmord försör massa andra liv?
Fattar dom inte att man blir ledsen?

Helg v. 18

Jag ser inte fram mot denna helgen. Jag blir trött bara vid tanken, usch. Idag började jag 0630 och slutar 1715. Vilket egentligen är okej.. Förutom att jag hatar att gå upp klockan fem på morgonen då.
Imorgon börjar jag 1130 och slutar 2030 (me likee). Man kan ju tycka att det är väl inget att bli trött över.. Men jag är itne färdig, sedan klockan 2050 (samma dag) börjar jag ett nytt pass. Det slutar 0419 söndag morgon. Därefter har jag "sovmorgon" till 1530, då jag börjar och har ett fyra timmars pass.
Så som sagt, trööött. Fast samtidigt ser jag fram mot det. Jag tror det kommer vara roligt. Men jag måste få gnälla lite ändå ;)

SNÄLLA!

Kan inte alla som läser detta gå in på Youtube.com och söka på me singing kelis milkshake. Efter det kommentera detta inlägget och berätta vad dy tyckte :)

Heartbreakin'

IMISSMYLOVE

Fan, vad jag saknar dem! Längtar till hösten när(kanske) Fräs kommer iallafall.. Skulle verkligen vilja ha de andra också, men Svenne skulle inte trivas. Penis skulle nog trivas alldeles utmärkt, men jag är orolig att han har taigt efter Soffis dåliga vanor och det vill jag itne ha hemma hos mig, tyvärr..


But I love them to death/More then life it self


Mystic


NUDE
Found it @http://alemode.breezemagazine.se/


Bad hairday and a panic ponytail

Och mitt hårband gick sönder.
KATASTROF!!!

Picasso, Leonardo da Vinci och Carola

Ibland skenar mina tankar.

Typ som imorse när jag cyklade till jobbet.

Jag började jag fundera på vad jag ska bli när jag blir stor.

När jag cyklade förbi Bolandskolan så tänkte jag att nått estetiskt kanske, typ bildlärare, för sånt gillar jag ju.

Och så började jag tänka på målningar, och Picasso, hans målningar skulle jag också kunna måla.

 

 

 

Men så började jag jämföra andra målningar i huvudet och så dök Leonardo da Vinci upp i skallen med sin Mona Lisa.

DEN mina vänner skulle jag inte kunna kopiera.

 

 

 

Och nu kommer det knäppaste, fast ändå hyffsat logiskt.

 

Jag började sjunga, i huvudet alltså, inte högt, ”Som Mona Lisa har sitt leende så döljer också du en hemlighet. Stjärnor jag ser dom, vill gärna ta ner dom till deeeEEEeeej. Där bortom himlen finns en evighet, om du vill upptäcka den där med mig” Och så vidare. Sen började jag skämmas lite.

Det är liksom inte ok att gå från Picasso till Carola på en tiondels sekund. Dom spelar ju inte direkt i samma liga.


Muvee

Den 28e Maj och den 30e Juni är big dates i almanackan i år. För då har SATC2 och Eclipse premiär!
I just cant wait. Jag har typ bokat in med fyra perosner att vi ska gå på Eclipse, men jag kommer inte ihåg vem jag skall gå på SATC med...


 Anyways, its gonna be awesome. Woho


VARFÖR?

Vad är det för person sticker in tumnageln i ögat? Jo, det är jag. För, mmm, det är så skön. NOT

Ge mig

Yinyankatt


Jag har ju bestämt mig för att jag ska lugna ner mig med tattueringarna, men jag vill verkligen tattuera in den bilden. Jag tycker den är jättefin.  Om Saron inte har kommit i augusti skall jag ju tattuera mitt högra ringfinger och då kan jag ju passa på att göra denna samtidigt. . .

RSS 2.0