Johnnie, you da man


No other love



No other love
No other touch
Gimme gimme oh so much
Turn me on, turn me on

Won’t you please get outta my head
Get back into my bad, now come kiss me, come with me
Cause I can hardly sleep without you, can’t stop thinkin’ bout you
I want you, I need you


Man fastnar så lätt framför datorn

Jag har suttit framför "the Spankmaster 2000" sedan klockan fyra nu... I guess att jag borde äta något kanske. Och förbereda matlåda för imorgon (snabbmakariner med falukorv, wiiie) Och duscha.

Im out, PEACE

FIERCE as hell/Heartbroken



Idag efter jag hade slutat åkte jag in till stan för att köpa lite coola "grafitti-nagellack". Albins faster had esagt att de var slutsålda i hela stan, men jag ville ändå kolla. Så jag gick in på Åhlens och upptäckte till min stora lycka att alla färgerna fanns kvar. Jag hade dock bara med mig tillräckligt med pengar för att köpa 2 stycken så jag köpte ett svart och ett vitt.
fierce
(När jag kom hem testade jag att matcha dem med lite olika färger. Just nu har jag svart med turkos under)


När jag skulle betala berättade hon i kassan att Isadora hade ett erbjudande, för att jag köpte två produkter från dem så fick jag fyra mineralpuder ögonskuggor! I was so happy! Hihi


Efter jag hade handlat färdigt var jag på väg till hemköp och vem får j ag se? Jo, Diya. 
Min vän som jag inte har sett eller pratat med sedan Juni-månad.
Min vän som jag inte får umgås med. För att hennes pojkvän tror att jag har dåligt inflytande.
Min vän, frisören, med det otroligt vackra håret, och den otroligt snygga moderna klädstilen, som var så stark och aldrig lät någon sätta sig på henne.
Först kände jag inte igen henne. Hon hade slöja på sig. Och lång kjol. Hon var täckt från topp till tå. Jag var tvungen att kolla igen. Och fy fan vad det gjorde ont i hjärtat! Att se det som jag redan anade.
Hon är en annan person, hon är inte den jag kände. Jag vet att hon vill göra det för hans skull, hon älskar honom. Men hur kan hon låta honom förändra henne så? Jag vill bara gråta. Sörja. För det är som att min vän har dött. Och det gör mig så jävla ledsen. Hon betyder så mycket för mig och de senaste två åren har jag sett honom bryta ner henne, trampa på henne.. Så hon kunde bli så platt och olycklig hon bara kunde bli. För att sedan bygga upp henne till en  person som är beroende av honom. Han har format henne som modelllera så hon kunde bli den han ville ha. Fast det är inte den hon är som person. Jag vet, jag kände henne innan.

Jag visste inte att jag skulle reagera så starkt, jag har tänkt på henne mycket och jag trodde också att det var så här. Men jag trodde ändå inte attjag hade rätt. När jag såg henne fick jag hjärtklappning och blev alldeles skakig. Nu när jag skrev detta slog det mig ännu mer.. Jag gråter, för jag är så ledsen.  
Men jag är även besviken på henne, jag trodde aldrig hon skulle låta någon kontrollera eller bestämma över henne. Och jag är så jävla förbannad på honom, jävla svin. Fan vad jag hatar honom.





(Jag vill klargöra att detta inte har något att göra med själva slöjan i sig utan hela situationen, med honom, henne och att hon inte är sig själv med honom)

Det enda positiva från honom

syskonsyskonsyskonsyskon

New shit

TELIATELIA
TELIATELIATELIATELIA
TELIA

Andra veckan har startat. Det är skitjobbigt och svårt, men fan vad kul vi har. Jag har gjort det till mitt mission att göra namnlappar på tre språk till alla på postits. Ett av språken är någon japansk variant som killen brevid mig kan.
Jag kommer inte ihåg om det var idag eller förra veckan men de visade mig en jätterolig sida; Klockrent.se. and I can say this den är sååååå klockren, höhö

Kärleken


Baby

KattKattKattKatt

21/08 Skara Sommarland

Skara Skara Skara Skara Skara Skara Skara Skara Skara


20/08 Fest med Dani

En bild säger mer än tusen ord. But I will tell you this: I had a blast :D

uniformfestfestfestfestfestfest

Its been a while

Nu har det ganska lång tid sedan jag bloggade.. Tänkte blogga extra mycket för att Pixie har åkt till Grekland (You lucky  pig :O ), men det har inte blivit av. Det har dock hänt ganska mycket, vilket det i och för sig alltid gör in the exiting and dramatic life of Bella, så jag ska slänga in några inlägg nu istället.

Peace

IERI



Äntligen har Mersiha kommit hem fårn Bosien/Kroatien/Italien-resan! Vi jobbade tillsammans igår, hade stängning. Så kul att träffa henne igen. Hon är underbar :)

semester

På torsdag far vi....
I två veckor blir vi borta. Satan va skönt det ska bli.
Vi ska bara koppla av och äta gott.

Vilken flopp!!

 

 

I lördags så ringer Moa (Mellanlillasyrran) och vill att jag ska agera stand in för hennes kompis som blev akut illamående och måste åka hem och därför inte kan gå på Gröna lund som planerat.

Så på med kläder och tar tåget in till stan.

Vi gick i skrattkammaren och åkte slänggungorna…wohow take a walk on the wild side for a change.

 

 

Vid 17 tiden så mötte jag Baby på centralen eftersom vi skulle ta oss ut till Västerås och se på Crashdiet. På biljetten står det 19.00. Så vi ser till att vara där då.

 

Vi väntar ett tag sen går vi in… OH MY GOD!! Det är tomt, bortsätt från femton st tonårsrockers som sitter klistrade vid scenen.

Vi frågar bartendern när banden börjar spela. KLOCKAN FUCKING 22.40 börjar Bullet och sen en till två timmar efter kommer Crashdiet kliva upp på scen. Alltså!!!!!

 

Varför i hela helvete står det då 19.00 på biljetten?

 

Så vi åkte hem med 20.10 bussen och kollade på Raggarbilar i Uppsala istället. Det var American Car Show under dagen och på kvällen så crusar alla bilar. Värt att se mindre kul med alla äckliga avgaser och burnande däck. Men som sagt kul att se i alla fall.

 

Lite bitter är jag över att jag inte fick se Crashdiet. Men det lär ju komma fler tillfällen.


Wisdom I say

The happiest of people don't necessarily have the best of everything; they just make the most of everything that comes along their way. The brightest future will always be based on a forgotten past!

I know I will



Någon dag när jag har ingredienser och tid så skall jag baka såna här :)

Nous sommes à seulement vont ensemble, tu sais

Nous sommes à seulement vont ensembleNous sommes à seulement vont ensemble

Majspajs

Jag hade glömt hur mysigt det var att sova med Arezoo :)


I know



Nu är det itne långt kvar. jävla vinter

Igår var jag desperat. Men det slutade väl

Jag mådde dålig och ville inte vara själv. Så jag frågade alla som pratade med mig om de ville hitta på något. Arezoo, mamma och Linnea var på.
Så efter jobbet åkte jag hem och duschade, sedan åkte jag in och träffade Linnea. Vi gick runt och kollade lite i Brunnsparken. (Jag hittade Stroopwafels i ett Holländskt stånd!! Jag var helt salig över detta resten av kvällen, haha)
Sedan träffade vi Eric, Daniella och Samir som var ute och jobbade som informatörer. Vi stod och pratade med dem ett tag, sedan kom Mamma och Carina. Vi gick ner till Kajskjul 8 och tog varsin cider. Efter en liten stund kom Magnus -Linneas sambo.
Vid åtta, halv nio-tiden gick jag tillbaka till Brunnsparken och mötte Arezoo. Vi gick tillbaka till de andra och satt där en liten stund. Sedan skulle mamma och Carina gå till Götaplatsen och kolla på Lisa Nilsson, Linnea och Magnus skulle stanna kvar en stund till. Jag och Arezoo följde med.
Vi splittrades på vägen, mamma och Carina gick tillsammans medans jag och Arezoo gick tillsammans. Jag och Arezoo kom fram till Götaplatsen ungefär en kvart innan konserten började så vi gick in i biblioteket lite grann. Där hade de gratis tv-spel men Arezoo var en partypooper och ville inte spela.
Vi hörde den första låten med Lisa, sedan bestämde vi oss för att köpa mat och åka hem. När vi kom hem åt vi och sedan låg vi i sängen och pratade i några timmar. Katten sov med oss hela natten, it was wonderfull!

Jag hade en jättetrevlig kväll, det var fint väder, jag fick träffa massa fina människor, jag fick ha på mig min klänning och allt kändes bara himla bra

[email protected]

Det är två par skor jag har kollat in, som jag är sugen på nu under hösten. Jag tänkte lägga in bilder på dem, men jag hittar inga! :( Typical


Go fuck yourself

Jag hatar detta jävla pissställe

citronfjäril

Jag måste erkänna att jag tyckte att en fjäril va ganska vacker idag, det är framsteg.
En citronfjäril va det.
Men sen ska jag tillägga att när den börja fladdra upp i ansiktet så var det precis lika ful, vidrig och skrämande som alla andra fjärilar.



Jag tycker ju inte om de där andra vingdjuren heller. Vissa kallar dom för fåglar, men själv tycker jag att pestspridare passar bäst.

I vilket fall som helst så kom jag på en teori till varför jag ogillar dom så starkt, kan det vara så att jag är avundsjuk på att dom får flyga fritt och sitta i träd, på lycktstolpar och tak utan att verka dumma i huvudet?
Kan det vara så att jag inte kan skilja på avunsjuka och hat?



Jäkla knäppgök jag är i sådana fall.


Suck. . .



-Je veux pas etre seul plus-

Det var ju min räddning

När jag slutar ska jag till systemet



Jo, det gör det.

Fredagen den 13e

Allt kan inte bli som man vill. Men jag vet att det finns en plan för mig.. Jag ska komma igenom denna dagen och sedan åka hem och gråta mig till sömns

stjärnfall

Såg ni igår eller?

I vanliga fall brukar det vara ca 1 stjärnfall i timmen. Det var 50-60 i timmen.  Värsta meteorregnet.
Den första jag såg var helt otroligt stort. först ett vitt streck, sen gult och "klumpen" som faller va röd. Sen bara "phoff" borta.
De jag såg efteråt var bara sånna där små söta, jag satt på balkongen och kollade och sa till mig själv: "ett till sen går jag och lägger mig". och så kom det och jag bha: "ett till SEN går jag och lägger mig".  och så fortsatte jag så ett bra tag. Sen till slut var jag satisfied och gick och la mig, men då va jag så uppspelt att jag knappt kunde somna.



Åhh det var så vackert jag tror inte ni förstår. Ska nog cykla långt ut ur stan ikväll i hopp om att kunna se det mer. Ska ligga på rygg i gräset som i lejonkungen.

fredag, im in love

Satan i gatan va kul.

Jag tog mod till mig och bjöd hem Tina ikväll. OCH SE PÅ FAN, bruden tacka ja!
Im floatin on clouds.
Det var jättelänge sen vi sågs. Och jag har saknat henne så otroligt mycket.

Nicke Nyfiken

Jag vill se vilken bild det var Pixie försökte mmsa in till bloggen för några dagar sedan..

Roligt om bloggare

Omg, jag läste precis det roligaste inlägget! Det handlade om hur man vet att man är storbloggare. Nu ville jag dela med mig av några punkter därifrån:

* Din statistik kurva är exakt den samma som din humörkurva

*Istället för att betala när du är på Ica så erbjuder du kassörskan lite gratisreklam på din blogg.

* När du är utomlands måste du till Starbucks för att få en bild på dej & muggen. trots att du inte dricker kaffe.

*När taxichauffören frågar om din adress anger du din bloggadress.

För fler roliga punkter, läs vidare i senaste numret av Solo..


Peace out

Hope, faith, love



Fan, jag hoppas verkligen det blir av. Jag känner mig nervös nu, för jag trodde jag skulle hört något igår. Men jag hörde njet...
Jag var för säker på det, så nu får jag säkert skylla mig själv. It would be a dream come true, please, please, pleaase!!

Dont you dare cheat on fashion


this is so not me

latmask nr: 1
Det är nog jag det.
Både igår och idag är jag själv hemma. Baby kommer hem sent.
Och istället för att göra allt jag borde, så som lägga in min rena tvätt i klädkammaren, plocka ur diskmaskinen och kanske plocka i den igen. eller gå ut med soporna, kanske laga mat, göra matlåda till imorgon så väljer jag att ligga på soffan som en jävla potatis och glo på dålig tv. För det går inte ett ända vettigt program mellan 17-20 på någon av kanalerna. just nu i skrivandes stund kollar jag på Keno.
OH MY GOD! save me from my self.

Yummi


Knäpp

Jag får sådana tvångstankar ibland när jag jobbar.. Om det till exempel kommer fram ett par så blir jag värsta nervös att tjejen ska få för sig att jag och mannen flörtar (craaazy), så jag kollar nästan inte på honom alls. Haha, bara på kvinnan.

Stupid Stupid Stupid. Nu har jag skickat t...

Stupid Stupid Stupid. Nu har jag skickat två mms till bloggen men ingen visar bilden. Sånt gör mig tjurig. Aja, ska försöka lägga upp bilden ikväll om energin finns. Salom


SMS-inlägg


sämst

Det skulle ju vara en bild i förra inlägget. Stupid phone.

Lika som bär.

Lika som bär.


Så dålig, haha

Hur många Göteborgare bor det i Kanada?
-8 va

Så dålig, haha

Hur många Göteborgare bor det i Tyskland?
-Göör many

How dare you?

I am fed up... Fed fucking up!
Jag fattar inte hur du understår dig att säga en sådan sak? Att du ens kan tänka tanken.. Att du tror att du har någon slags rätt att uttala dig om hur någon annan tar hand om barn.. Oh Lord, give me strenght.

I lördags var jag och Pixie i Billdal och hälsade våran gemensamma länk, m.fl.
Bebisen höll på att gnälla jättemycket så vi försökte busa med honom. Jag höll i honom och säger något om honom till Pixie (kommer inte ihåg vad, kanske något i stil med "gud vad han gnäller" eller "titta vad kul han ser ut" eller något liknande). Då känner den personen att den måste öppna sin käft och säga följande: "-No offense, men vissa borde verkligen inte få skaffa barn." Jag blev så chockad att jag itne sa någonting utan fortsatte och låtsades som ingenting.

På sena kvällen när vi äntligen hade kommit hem, ringde jag mamma och bröt ihop.
Han, HAN, som har varit frånvarande under större delen av min uppväxt (och ännu mer frånvarande under andras). Han, HAN som när han väl har varit i närheten fäller kommentar stup i kvarten som dryper av överlägsenhet/ironi/nedlåtandehet. Han, HAN säger att JAG inte borde skaffa barn. Men vet du vad? Du behöver inte oroa dig, du kommer aldrig få reda på att jag har skaffat barn, så fuck you.

Igårkväll berättade jag för Saron om det som hände på lördagen..
Jag fick flashbacks från allt han har kallat mig och sagt till mig under min uppväxt och började gråta igen. Saron berättade om första gången han fick en hint om att jag har supermegastort fetto-komplex. Han hade sagt något om att jag borde inte äta hamburgare hela tiden utan äta något nyttigt istället. Jag hade flippat ut totalt, gråtit och anklagat honom för att han tyckte jag var fet och ful och äcklig. Saron blev helt chockad över mitt utbrott.. Nu är han nästan van, haha.

Men nu räcker det iallafall. Jag hoppas jag får träffa Mowitz när han har växt upp, men jag tänker hålla mig undan från Holland och från honom så mycket jag kan nu. Jag vill inte ha med honom att göra.


Första bilden


Dieselgos


My Empress



This is one crazy cat.. Varje dag hittar jag henne på ett nytt knasigt ställe.. Hon är lite blyg men samtidigt jättesocial och kelig.


Im hurt. jädra micro.

bild0216 (MMS)

Im hurt. jädra micro.


Ny tattoo! ;)

bild0214 (MMS)

Ny tattoo! ;)


I am back

Nu jävlar tar vi nya tag och jobbar resterande tid av fredagen.
fast jag mår illa, men thats life. jag står upp idag utan större problem så visst fan är det bättre med mig.

och i afton bär det av till gbg, som jag har längtat. wohow

Ahon backa, eshi? Na.


Strumpor i håret

Jag var inne på den här bloggen: http://lovelipop.se/2010/august/donut-bun.html för att lära mig hur man gör en fin knut. Detta var ett gansak lätt och bra sätt, men det känns lite konstigt att ha en strumpa i håret. Haha

sämst

Att gå hem från jobbet är ett stort mislyckande! sånt gillar jag inte!
men idag hände det, fast jag har jobbat hemifrån så jag är inte helt värdelös.

åhh jag längtar

Till Julen.
Lyssnar på Slade - Merry Xmas Everybody.
jag älskar det, för några veckor sen var jag på IKEA oc stod vid ljusen och det luktade jul så det stod härliga till. Och just där och då så trodde jag (mitt i all sommar 30 garder utomhus och strålande sol) att det var vinter utomhus.
Jag stod still ett bra tag och blundade och önskade så att det knakade. men icke sa nicke. Det var strålande sol (vad hade jag förväntat mig) när jag kom ut.

Hur kan jag vara sugen på glass när det sp...

bild0213 (MMS)

Hur kan jag vara sugen på glass när det spöregnat hela dagen? Ähh det kvittar. Glass är gott. /Pixie


Nä vet ni vad. Nu när jag har kommit på...

Nä vet ni vad. Nu när jag har kommit på detta orkar jag verkligen inte jobba. Det är så lugnt på jobbet så jag blir tokig. Igår satt jag och snacka Skit i telefon me syrran i en och en halv timme. Under arbetstid! Fy skäms. /Pix


Synd att jag inte kan skilja på rubrik oc...

Synd att jag inte kan skilja på rubrik och text. Men det är ett problem jag absolut inte pallar att lösa. Jag längtar btw jättemkt till helgen. Ska bli så sjukt underbart med sovmorgon och miljöombyte. Göteborg here i come.


Testar att mobilblogga med bild.

mongo (MMS)

Testar att mobilblogga med bild.


Is it just me...

Or is the world up side down?

Söta Annette

Igår träffade jag Maria och Annette för en fika på stan. Fast det blev shopping och kycklingkebab istället.

 

I Uppsala så stänger de flesta affärer klockan 19.00.

Vi va inne på Indiska och Annette hade plockat på sig en massa klädesplagg och då va klockan 18.50, så jag och Maria gick till Lindex så vi skulle hinna innan stängning.

När vi var klara där satte vi oss på en bänk utanför Indiska och väntade på Annette. Klockan blev 19. ALLA affärer släckte ner och gallrade igen. Men ingen Annette syntes till.

Klockan blev 19.05 fortfarande ingen Annette.

Klockan blev 19.10 Nu är hon en sån där jobbig kund som vägrar gå och den stackars personalen kan inte stänga kassorna.

Klockan blev 19.15 Men hallå..var är bruden? Jag började bli lite orolig att hon kanske glömts kvar och när hon sen ska gå så går larmet och snuten kommer och hej och hå.

Klockan blev 19.20 Och NU kom hon ut, med största shoppingpåsen.

 

Så här hade det gått till:

Hon hade stått och provat kläder och hade bara hunnit med två plagg av kanske 20 när en personal hade sagt att hon hade ett tåg hon var tvungen att hinna med. HAHA

Och Annette hade helt glömt av tiden.

Så i all stress hann hon alltså inte pröva allt hon tagit åt sig. MEN köper rubbet ändå. Satan va jag gillar bruden.

 

När vi satt och åt så gick jag igenom allt hon köpt och konstaterade då att hon hade några dubbletter. Men men, tur att det är öppetköp.

 


Måndag 2/8

Foodie

Mamma kom över för att hälsa på katten. Vi åt lite pasta och tomatsås a la Ethoipia (Mamma tyckte den var för stark så hon fuskade och la i gräddfil)

Katt i mammas knä

Katten låg i mammas knä, större delen av kvällen.
Saronsub

Men efter mamma gick hem, hoppade hon upp och la sig i mitt knä

Detta skall jag testa!



Ingredienser:
2 ägg
1½ dl socker
4½ dl vetemjöl
1½ dl mjölk
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljpulver eller 1 vaniljstång
Smör att steka i
Socker till garnering

Så här gör du:
Vispa ägg och socker luftigt.
Blanda de övriga torra ingredienserna och vänd ner i smeten tillsammans med mjölken.
Klicka ut i smord stekpanna på medelhög värme tills bubblor bildas på ovansidan och undersidan är gyllengul. Vänd och stek andra sidan tills den är lika fin.
Vänd de nystekta krabbelurerna i socker (kanel är också gott att blanda ner i sockret) genast.
Smakar bäst nystekta!





REceptet hittat på: http://monasmatkrig.blogg.se/2010/august/krabbelurer.html

Jag har lite ont


Centralen

Cirkuscentral

En morgon när jag var på väg till jobbet stod det ett gäng människor som sjöng och dansade i centralen.. Det var jättekul och höjde stämningen för resten av dagen!

Hard work, work

Mana

Ingen har varit lika gullig som Mana är i  sin KS-uniform :) Im so gonna copy this stile

Bullar i ugnen

Bullar

Den 25e hade jag besök av nästan hela släkten (Albin din svikare). Jag bjod på cheesecake och nybakade bullar. Några bulllar gjorde jag lite special treatment på ,de fick finare formar och hjärtströssel. Men typiskt nog så blev just den satsen bränd! De andra blev jättegoda.

Idag tänkte jag baka fler som jag skulle ha och bjuda på när Jonas kom på besök, ge till Albin och ha till helgen när Pixie kommer. But someone hade andra planer. Världens mest misslyckade bullar blev det. Jag skall föröka pracka dem på Albin imorgon. Jag är så irriterad över att de blev misslyckade!


Pixie tänkte också baka bullar idag, men det blev inget av med det.. Kanske imorgon :)

26/07/10 Holländskt besök

Mowitz et Sonja
Sonja med Mowitz doing a funny face

Diesel o buique
Diesel fann her favorite-spot under mitt sminkbord. Där låghon nästan hela tiden. Bjuique däremot hängde för det mesta med oss i ett annat rum

Syskon
Syskon

Gör som vi, säg STOP till våld mot världens barn

SOS

Good one


Hahahhahaha


Kittycat

Igår efter jag hade slutat jobbet mötte jag upp Sara. Vi åkte hem till mig, jag fick alla grejerna och katten. Hon heter Empress Katjusha a.k.a Big, black and beautiful. Men jag kallar henne för Saron just nu, jag kan inte uttala hennes riktiga namn. She's my Saron substitute, nu när han inte är i Sverige. När han kommer får jag hitta på något annat smeknamn, som låter som det hon heter. Iallafall hon var inte så blyg utan gick ur buren så fort vi öppnade dörren. Hon gick runt i lägenheten och kollade läget. Men när Sara gick gömde hon sig. Efter ett tag kom hon fram igen och höll mig sällskap när jag lagade mat. Efter någon timme kom mamma, då gömde hon sig igen. Men vi fick fram henne. Hon låg i mammas knä tills mamma gick. Sedan hoppade hon upp och la sig i mitt knä när jag kollade på tv. Eftersom Pixie kommer hit på fredag så får katten inte vara i sovrummet förrän efter helgen. Men jag ville inte att hon skulle vara själv på natten så jag sov på vardagsrumsgolvet. På natten vaknade jag tre gånger av att hon ville kela. Grejen var bara att jag inte kom ihåg att jag hade sällskap så jag blev skiträdd varje gång... Jag är glad att jag inte är ensam längre

GBG

Wohow på fredag flyger jag ner till götet. Ska bli kul att se syrrans nya lya, och träffa farsans nya kid.

Aug. 1, 2010

Det är första Augusti idag. Hösten kom som ett brev på posten..
Jag kan inte fatta att det redan är sensommar/höst. Denna sommaren flög förbi, fast jag tycker tiden har gått väldigt fort det senaste året över huvudtaget. Det känns inte som att det var ett årsedan jag var i helvettet. Skönt att det var ett årsen dock.
Tiden kommer aldrig läka mina sår, men den kanske kan bleka dem lite...

Speaking of puckon




Is it just me..

..eller har folk blivit mer trögfattade? Im just wondering, för att jag har aldrig varit med om att folk har varit så korkade innan.



Dorije

När man sover på saken brukar man ju lugna ner sig så att man kan se saker ur ett annat ljus. Men jag var mer förbannad när jag vaknade imorse, än när jag somnade igårkväll. Vem tror han att han är? Jag är så trött på att han alltid ska gnälla och kritisera alla beslut jag tar. Kan du inte bara hååålla käften?


RSS 2.0