Torsdag 28/1

Idag började jag jobba 7.30. JAg tog språvagnen och planerade att komma i tid (vilket var extra viktigt då jag försov mig en timme och en kvart i förrgår). Men när vi var i Gamlestan så blev det signalfel och spårvagnen blev stående i minst tio minuter! Jag såg 4an, 8an och 9an passera innan vi fick åka, fastän vi var där först av alla. Så jag kom försent ändå. Typiskt. MEn jag har jobbat på och nu har jag slutat. JAg ska betala hyran och sedan åka hem. Emmi ska komma och hälsa på, vi ska äta semlor. Sedan hoppas jag att Linnea ska komma och hälsa på också. Och efter det ska vi hem till henne, så får jag kolla hennes lägenhet för hon flyttade samma dag som jag och jag har itne varit och hälsat på henne än.
Imorgon börjar jag inte förrän på eftermiddagen, så på morgonen tror jag att jag skall fortsätta pilla lite. Fast nu finns det typ inget mer jag kan göra förrän jag har skaffat mer möbler. Ah well, vi får se hur det går. 10 000 kronor i inredningsbidrag mottages tacksamt, haha.
Igår köpte jag en klocka till hallen och två armbandsur/mans-klockor. I löv. Jag är så påväg in i en klockperiod.

Det var allt för denna gången, ciao

PS Jag kommer inte skriva så mkt för ajg har ingen dator hemma. DS

Wie

Jag äääääääääääälskar min lägenhet! Och jag vill att alla skall komma och hälsa på mig! Nästa gång jag är i Landvetter skall jag försöka lägga upp lite bilder.

Peace out

Good day

JAg känner mig så himla duktig och bra idag :)

She is something special all right.

Jag fick superduperbra julklappar av min baby. Bland annat fick jag en Amy MacDonald konsert. Så igår bar det av till Sthlm direkt efter jobbet.

Baby mötte mig på stationen, vi var jättehungriga så vi lyxa till det med kebab. :)

Sen för att hålla värmen gick vi omkring på NK och fönstershoppade och drömde om Australien.

Sen vid 19.50 begav vi oss mot Berns salonger och AMY!

Hon är sjukt bra. Jag tror vi båda är lite kära i henne.

Fick höra massa nya låtar, och det brukar aldrig vara kul att gå på en spelning när det spelas helt nya låtar som man aldrig tidigare hört. Men igår va det inga problem. Jag vill ha hennes nya skiva. Lät verkligen jättebra.

Tack baby du är bäst.


Australia

BOKAT! Den 4e april åker vi.
En av de bästa sakerna i världen är ju att flyga tillsammans med David.

Detta är det bästa som någonsin visats på internationell tv


Nytt år, nytt liv

Den 14 augusti 2009 skrev jag följande:


De som känner mig ordentligt vet att jag äääälskar att göra listor. Så jag har gjort en "att göra hösten -09 lista", som jag nu tänkte dela med mig av:

*Simma
*Spara pengar
*Jobba
*Uppsala
*Sätta ett träd på Soffis grav (fast jag är osäker på om det är bra att göra nu på hösten.. Kanske till våren istället)
*Fixa hår och naglar proffesionellt
*Läsa böcker
*Tattuera mig
*Kolla upp Företagsekonomikurs inför våren

Nu har jag kommit fram till att det var ett väldigt bra sätt för mig att klara mig genom hösten. Så jag har bestämt följande: Jag skall först checka av min höst-lista, se vad som gick bra och dåligt. Sedan är det dags för en ny vår-lista. (Alla håller andan i spänd förväntan, jag vet).


Simma -Nix. Men jag börjad epå Bailine, vilket har gett mig resultat och stärkt min självkänsla. Folk gnäller över att det kostar pengar, men det är mina pengar, min kropp och mitt liv. Så håll käften. Seriöst. Det har hjälpt mig på så många fler nivåer än jag trodde det kunde.

Spara pengar -Det har väl gått sådär.. Jag har sparat men sedan har de tagit slut direkt igen. Jag sparade pengar i oktober, men sedan var jag tvungen att köpa Jimmy Choo och då tog de slut. Jag sparade pengar i november, men sedan var jag tvungen att ta med mig dem som fick fickpengar på min resa. Jag hoppas på att det skall gå bättre ujnder våren. Håll tummarna

Jobba -Fy fan vad jag har lyckats med denna. Jag är riktigt stolt om jag skall vara ärlig. Jag har jobbat 24/7 hela hösten. Så det gick bra. Check

Uppsala -Detta är också något jag har lyckats ganska bra med. Jag har varit uppe ..tre? gånger. Iallafall mycket mer äön de senaste åren.

Sätta ett träd på Soffis grav (fast jag är osäker på om det är bra att göra nu på hösten.. Kanske till våren istället) -Precis.

Fixa hår och naglar proffesionellt -Har fixat naglarna vid flera tillfällen. Så det är också något jag har lyckats bra med.

Läsa böcker -Jag har läst runt tio böcker under höstens gång. Det är en check på denna också tycker jag.

Tattuera mig -Jag har två nya och fixat två av de jag redan hade.

Kolla upp Företagsekonomikurs inför våren -Nej. Jag vill itne plugga. Jag vill bara jobba. Fast om jag skall starta min juicebar måste jag ha någon matte eller ekonomi i ryggen, så någon gång i frmatiden måste jag göra det ändå.

Det har ju gått väldigt bra måste jag säga. Det gör en gladare också att se att man har klarat av något, även om det inte är det nyttigaste eller svåraste. Bara grejen att jag har satt upp mål och jag genomförde det. Min vårlista är på gång. Jag vill bara vara säker på att jag har skrivit in allt som skall med. 
 
drink
Peace out

Boende

H E R R E G U D!
Man kan inte ha så mycket tur som jag har haft nu.. Jag har sökt lägenhet sedan jag var ungefär 16 år. Jag har fått kanske ett erbjudande eller så, inget mer. Men nu.. Ojojoj.
Först var det Stoffe, tv, som gav mig chansen att flytta in i hans lägenhet i Kortedala (jag älksar för övrigt det stället, vilket kompnserade att lägenheten var bebis-liten). Sedan när jag var bortrest hör Maggan,tornet, av sig och säger att hon har en lägenhet åt mig också, i andra hand (eller hennes son, som också heter Stoffe, haha). Och jag får ett erbjudande från boplats om en lägenhet på Hisingen.
Eftersom jag var bortrest fick mamma kolla på lägenheten på Hisingen och jag sa till Maggan att jag skulle återkomma när jag var i Sverige.
Enligt mamma så var lägenheten hon kollade på skitäcklig och skabbig. Så vi tackade nej till den. Igår gick jag till MAggans sons lägenhet för att kolla hur det såg ut. När han låste upp dörren var det första jag såg golvet. Och jag älskade det! Det var sweet love at first sight. 
Lägenheten var stor, köket var jättefint, toaletten och  sovrummet/v-rummet likaså. Och det fanns en klädkammare! Me laove! Jag flyttar in dit på lördag.
Men som om detta inte var nog så när jag kollar min mejl, samma dag, så har jag fått erbjudande från boplats (IGEN). Denna gången om en tvåa -i ett bättre område, men också på Hisingen. Jag kan inte fatta detta.. Det är så sjukt bra, hihi. Om jag tar/får den så flyttar jag in den 1 mars.
Så jag har förvarnat Stoffe och Maggan och sagt att jag kanske bara stannar en månad i hans lägenhet.
Det är bara så himla bra just nu. I cant belive it

Fika

Igår fikade jag med min älskade Mercy, hon gav mig Rihannas nya cd. Jag älskar och är jättetacksam :*

Info NET

Imorgon var det meningen att jag skulle jobba 7-12.30. Men jag bytte morgonpasset mot ett eftermiddagspass med Atosa. Så nu slipper jag!! Wihu :) JAg ska kolla på tv hela natten. ÄLSKA tv hela natten, hihi



För övrigt kan man tycka att det var ytterst lite inlägg av stora syster tiden 18 dec - 18 jan. . . . .

Gott nytt år!

Jag är hemma.
Skall börja blogga ordentligt snart.. Jag är bara så sömnig hela tiden

Aj wånt tu bi fårävär jung

Rubriken säger ALLT!

Shiiiiiit

Åldersnojja på HÖG nivå!
Jag insåg för någon vecka sedan att jag minns vad jag gjorde för 10 år sedan. Hallå... TIO år sen!!! hur lång tid är inte det egentligen?
Jag har alltid sagt att den dagen då jag minns vad jag gjorde för tio år sen, då är jag gammal. Vilket innebär att det är just vad jag nu är. GAMMAL!
Och inte nog med det, så insåg jag att det är 2010 och att jag fyller 24 år i år. DET är gammalt! Och JÄTTEvuxet. Nu kan jag inte ens spela tonåring längre, för då blir jag en patetisk vuxen.
Jag vill inte vara med längre.!
Jag har faktiskt aldrig varit så här gammal förut och det känns jättejobbigt. Och inte får jag någon medkänsla heller. Alla är så ego och tänker bara på sig själva.
Jag säger till tex David eller mamma att jag känner mig gammal, och till svar får jag. "Men tänk på mig då, jag är äldre". Men det va ju inte det som va problemet. Jag bryr väl mig inte om hur gamla dom är. Det är ju jag som är nojjig.
Sympati tack!!!!!
Nä, nu ska jag gå och lägga på lite antirynk-kräm.

RSS 2.0