jag måste vara stans vackraste


im panicing!

Jag kommer göra något superduper idioitiskt ikväll. Jag vet att det är ett misstag och jag har nog ingen aning om varför jag gör det, men Im gonna do it anyway.. Jag vet inte om det värsta är hur folket runt mig kommer reagera om de visste eller att jag komme rasera det jag har byggt upp de senaste fem veckorna. Usch.. Jag vill, fast jag vill inte. Jag tror jag gör det av nyfikenhet.. Kanske :/

Alltså, jag måste påstå att jag har den bä...

imag0177_1298896 (MMS)

Alltså, jag måste påstå att jag har den bästa killen. Vilken mysfrukost.


lyxfrulle

Varför är Jag ett sånt himla kontrollfreak? D ska göra pannkakor till mig, men istället för att sova och slappna av så ligger jag på helspänn och lyssnar på när han arbetar i köket. Nyss fick jag nästan en ångestattack när jag hörde att han inte smälte smöret i stekpannan utan i en skål i micron. Jag var tvungen att bita mig i tungan och spänna hela kroppen för att inte säga till. seriöst, så här kan jag inte hålla på. Jag skäms. Kanske måste gå i terapi för mitt kontrollbehov? Nu ska Jag försöka bli en bättre människa.

jag hitta denna också

Jag lovar att det inte var lika tragiskt som det ser ut.
Det var nämligen en av många väldigt trevliga kvällar i Dublin, Just denna kväll bestod utgången av ett besök på närmaste kinakrog för hämtmat.
Didde och Johanna... Nu kommer ni hem!

jopimo.blogg.se

Jag bläddrade igenom min gamla blogg häromdagen, jag letade efter ett inlägg med en bild på ett brev som jag satt upp på min dörr när vi bodde i Temple Bar efter att en av mina room mates gått in i mitt sovrum spritt språngande naken och satt sig för att bajsa med dörren öppen. Jag hade alltså en toa i anslutning till mitt sovrum.DET VAR HEMSKT måste jag bara meddela. I vilket fall som helst kan jag inte hitta inlägget, vilket stör mig nått så fruktansvärt.
Dock mina damer och herrar så hittade jag dessa underbara bilder.
Usch va jag saknade de små grisarna när jag bodde på Irland. Det är så mkt bättre när vi är tillsammans.

fi 17 va ja e trött

Uträtta några ärenden, vilket innebar massa spring i korridorerna på jobbet. Kom tillbaka till kontoret och nu är jag såhimla trött. Proppar i mig choklad och klunkar vatten samtidigt som jag försöker få igång hjärnan med hjälp av in flames. Nu väntar jag bara på sockerkicken.

ska jag skratta eller gråta?

Visste inte om jag fick lägga upp en bild på brorsan så jag censurerade lite snyggt och proffsigt.


Amen seriöst hörrni

Vad lider man av om man sitter och kollar på Förlossningskliniken och Livet på BB? Det är ju riktigt motbjudande och hemskt. Terror om ni frågar mig. Skulle kunna skrämma skiten ur vilken tjej som helst.
I tisdags kollade jag på Dansbanan i Tefteå, tredje tisdagen i rad. Stört ju, det är ju inte så där värst bra program.
Varför slösar man bort massa dyrbara minuter och ibland timmar på skitTV? Eller TV överhuvudtaget. Åhh idag är jag jävligt bitter.

Men en sak som jag är glad över är att jag nu har tre kanaler som visar Doctor Who. Det gillar jag.

Hahahahahalvdag idag

Så himla skönt. Synd att man inte är ledig efter att man gått från jobbet dock.
Baby ska på bandy ikväll, jag måste erkänna att jag är lite avis. Men å andra sidan så slipper jag frysa arslet av mig. Jag ska sitta hemma nerbäddad i vår mysiga soffa och gotta mig i alla tusen kanaler vi fick igår.

BRB

Nu har jag fått min dator igen :D Bara jag får lösenordet till mitt internet så är jag tillbaka och bloggar igen. Jag har jättedmycket att säga!

Igår blev min tunga svart. Jag svor alldel...

imag0172_1298358 (MMS)

Igår blev min tunga svart. Jag svor alldeles för mkt. Jag Slant när jag skar lök igår, kniven gick rakt in i nageln. Oh Lord va ont det gjorde. Tur att Jag tog ut min ilska på döda ting, så som bord och golv. Risken hade annars varit att David fått smaka på min aggressivitet. Prio ett nu är att köpa ett knivställ så jag slipper använda slöa knivar.


Någon som ångrade sig och la tillbaka. Äck...

imag0156_1298300 (MMS)

Någon som ångrade sig och la tillbaka. Äckligt men kul. Idag sa receptionisten på jobbet att Jag var fet. Tack som f. a. n. sa jag och gick och köpte choklad.


nu tycker jag..

.. att Bella kan få tillbaka sin laptop så att jag slipper hålla bloggen levande. Jag är så dålig på att uppdatera.

6 dagar

Japp, det är sant. Nu har jag bara 6 arbetsdagar kvar. Känns väldigt skönt, men samtidigt lite vemodigt. Jag trivs på jobbet.
Men jag mår vidrigt illa varje morgon på bussen till jobbet och jag får jätteont i ryggen under dagen. Så det kommer att bli skönt att slippa. Jag funderar på att ta ut en timmes arbetstidsförkortning varje dag från och med idag. Men vi får se. Ryggen dödar mig som sagt, så kan jag gå hem tidigare så skulle det vara super.



Inatt drömde jag att jag fick ett par sjukt snygga pjuck. Det var en härlig dröm. Och jag vaknade bara en gång i natt vid 4tiden så im in heaven. Känner mig riktigt utvilad för en gångs skull.

Im in love





Förbannat va snygga skor.


Alla <3 dag

Happy Valentines day everybody.




Bra start på en måndagmorgon.

imag0155_1297671 (MMS)

Bra start på en måndagmorgon.


Är det här ett skämt?

imag0154_1297664 (MMS)

Är det här ett skämt?


Söndagslyx. Pixie, David, Ben & Jerry.

imag0151_1297624 (MMS)

Söndagslyx. Pixie, David, Ben & Jerry.


bilder

Startade min gamla laptop, (har inte riktigt blivit av att använda den sen vi fick en Mac), och hittade massa gamla bilder. Enjoy:
bästa
härligt och somrigt, eller vad säger ni.
julmarknad 2009 i Sigtuna.
Uuunderbara Dublin, Woolshed och vänner.
Sthlm i mitt hjärta (kungligt bröllop på G)
pluttinutt
SEMESTER
Midsommar, med systeryster Moa

baby face

Har börjat använda min MD formulations Face & Body scrub, oh my God, säger jag bara. Min hy är som Ellas (minsta syrran, som är blessed med sammetslen hy).
Jag älskar det, kan sitta och klappa mig själv på kinden i timmar.
Rekomenderar starkt.
Köp köp köp!

semester

Idag har jag semester, den ni!
Fast jag började min semester med att gå upp samma tid som jag gör alla andra dagar och äta gröt till frukost som jag gör alla andra dagar. Sedan började jag tvätta. Inte så glammigt.
MEN.... jag har semester.

Tyckte så synd om D när han skulle iväg till jobbet. Det är snökaos (igen) vilket innebär att det är förseningar och inställda tåg.
Jag undrar hur mamma gör, hon måste ju också pendla. Hon kanske jobbar hemifrån. Lyx att kunna göra det sånna här dagar.

jag är aptrött

Om nu apor är speciellt trötta det vet jag inte. men jag är helt slut. Ögonlocken är jättetunga.
Det är en sen kväll som väntar idag, hur ska detta gå?


I love it

Har fått hem mina efterlängtade produkter. Åh så underbart.

MD formulations Face & Body scrub, BareMinerals Foundation, BareMinerals Blush, BareMinerals Brown Finishing Gel och BareMinerals Prime Time.

I love it
I love it
I love it


Och igår så bokade jag in massage. Lyx.

ingen rubrik

Du låter lite bitter kära läsare "sötsomfan". (men mig gör det ingenting, bittra människor roar mig)
Jag undrar dock om det verkligen är håret som du stör dig på. Stackars flicka.


Magontet gick över igår lagom till middagen, dock tog halsbrännan över och inte hjälpte det med losec 20mg heller. Aja, fick hem torkstället och de sista stolarna blev äntligen ihopmonterade. UNDERBART!
Nu är det bara lite småfix kvar sen är alla saker på listan gjorda. MER UNDERBART!

Har tagit semester de tre kommande fredagarna. ÄNNU MER UNDERBART! Nu har jag bara 11 jobbdagar kvar. Sen då?

måste klaga lite till

Jag har så J*vla ont i magen idag! Jag hatar det. Det gör ont i magsäcken, alltså precis under revbenen. Hualigen säger jag bara.
trodde att det skulle gå över eftersom jag hade ont hela natten, men icke sa nicke. Halsbränna har jag med. Fi satan va trist.

Ska försöka vandra till ikea och köpa det där förgrömmade torkstället som vi så länge har tänkt att köpa men ALLTID glömmer. Får se hur mkt magen begränsar mig. Jag vill gärna kunna gå upprätt, det är ju en liten bit dit.


"Sötsomfan" varför uppdaterar du inte din blogg om du nu länkar den, jag är ganska nyfiken.

kaoshelg

helgen har varit ett stort kaos. vi har besökt IKEA en gång och EM två. Vi har skruvat, monterat och planerat nästan alla timmar på dygnet känns det som, det är mkt som ska fixas nu inför framtiden.

Har haft skuldkänslor och ångest. Har hunnit med att både spy och gråta.


Så himla skönt att komma tillbaka till jobbet. På jobbet kan man nästan slappna av, emellanåt i varje fall. Synd bara att jag har sjukt ont i magen och att hemma väntar två omonterade stolar samt ett skåp som måste monteras ner sen monteras upp igen. Jag vill inte.


pust och stön

Jag får inte plats i mig själv. Ställde mig upp i tron om att det skulle bli enklare att andas. Men icke. Jag känner mig gammal, skruttig och trött. Jag skulle nog behöva lite uppmuntran. Keep it up girl, you can do it!

Stadstjejen nr1

Igår kom jag fram till att jag är en stadstjej in i benmärgen. Jag känner mig otrygg utanför stan. Jag kände hur jag slappnade av när jag såg lamporna från stan när bussen närmade sig. fast jag gillar Malma (Landstället) där finns inga onödiga lampor eller affärer som är öppna dygnet runt. Men jag skulle aldrig kunna bo där. ALDRIG! Jag vill bo i stan, och där med basta. Älskade städer.

busschaufförspucko

Chaufförn sket i min hållplats igår. Bussen ska åka igenom ett område för att släppa av vid en hållplats, men istället så åkte han ut på vägen och direkt till sista stoppet. Shit va störande. Hans argument var att jag inte fick sitta så gömd att han inte såg mig, men va 17 spelar det för roll? han ska väl ändå åka sin rutt, eller? Sen på kvällen skulle jag ut till Martina i Bälinge och fick vänta på bussen i en kvart/20 minuter. Det han komma TRE stycken 5:or som skulle till Stenhagen. Åhh så drygt. När jag sen skull hem så var bussen lika sen då med. Jag var inte på så bra humör vill jag lova.

Knäppt

imag0144_1296579 (MMS)

borde inte den mindre flaskan vara billigare?? här är det ju tvärtom. 0,5 l till vänster och 0,75 l till höger


RSS 2.0