Jag skrattar sönder mig!


2moro, 2moro, I long for 2moro

Fan, varför står det inte på familjebostäders hemsida vad som gäller vid inflyttning??? Var hämtar jag nycklarna? Vilken tid får jag ta dem? Hur garanterar de att lägenheten kommer vara städad for sure när jag kommer dit? (jag vill inte vara med om det som hände förra gången jag flyttade.) De borde verkligen lägga upp mer info. Hellre övertydliga, liksom...

auntie, auntie

So it happend. Det känns underbart, men samtidigt bitterljuvt. ..Jag ville verkligen, verkligen vara där. JAg tänkte åka dit, men jobbet kom hela tiden i vägen. Enough is enough. Jag åker nästa vecka. Denna gången ska jag absolut inte jobba.



pac says

For every dark night, there's a brighter day

I love it!


Syskon på korsvägen



Kommer inte ihåg när det var.. Tror det var den6 Mars...?

Vi drar till Malmö

I hlegen åkte jag till malmö. Det var inte som jag hade tänkt mig, men ändå hlet OK. I fredags vid 14 åkte vi till Albins skola och brände roadtrip-cd. Sedan åkte vi till Ullared. (yeeeeeeeeeeaaaaaaaah)


Jag köpte bland annat ett våffeljrän och en grej som gör vågor i håret. Underbart. Vi kom fram till Malmö vid kl 20 tror jag..
På lördagen var det jättefint väder så jag gick ut och tog en promenad in the huuud och köpte glass. It was nice.

På kvällen var det ett evenemang, fest/middag. Maten var god, men jag var jättetrött såj ag åkte hem vid 23 och somna frmaför tv:n vid midnatt. På söndagen åt vi rester från gårkvällen till frukost, sedan åkte vi till elgiganten för att köpa en kamera som hade specialpris under dagen. Tyvärr hade den tagit slut så vi åkte och köpte sushi som vi åt i bilen på vägen tillbaka till GBG.

Nalgar 18/2


Merkurius


Okej, jag är vänsterhänt och kan intre rita på datorn.. Men uuuungefär såhär ser min nya lägenhet ut. :)

varsågod

hoppas du slipper undra mer nu. :)

onsdag och torsdag

Igår så tog jag bussen ut till boländerna och köpte rullgardinen som vi verkligen behöver. Och idag ska jag försöka sätta upp den. Får se hur det går, blod, svett och tårar antagligen eftersom min hjärna mest består av gröt.

Imorse målade jag andra lagret på våra sängbord. Blev lite geggigt och inte så snyggt som jag hade önskat. Men istället för att bryta ihop sa jag shit the same.
Phu det var starkt gjort av mig att hålla panikattacken borta. Dom är ju vita i varje fall.
När jag skulle stänga locket på färgburken lyckades jag skada lillfingret på den trubbigga kanten.Hur??? ingen aning! men det gjorde ont och det fläktes upp ca en halv centimeter skin. Blä.

Elvis kom förbi igår för att tona håret.
Sen blev det pannkakor så det spruta ur öronen.
Mysig kväll.

dagens uppdrag

Dagens uppdrag var att måla sängbord. Synd bara att jag var klar med det klockan 11. Jag måste dock måla ett till lager för att få det helt vitt, men för att få måla ett lager till måste jag vänta i 16 timmar. 16 timmar!!!!!






Så? vad ska jag hitta på nu då? Räknar ner timmarna tills D kommer hem? Ca 5 timmar! åh så låååång tid.
Kanske åka och köpa den mycket väl behövda mörkläggningsgardinen som jag spanat in?

bittertwitter

Undrar om det finns en möjlighet till att få en inomhuslyftkran?
Jag skulle verkligen behöva en nu. Hade jag haft en kanske jag hade sluppit bli en bitterfitta varje gång jag försöker vända mig i sängen. pust och stön.
Och en inflamation i höger häl har jag också fått så jag måste gå på tå med den foten, vilket resulterar i att jag belastar den andra stackars foten en massa så jag kommer säkert få ont i den också. Och mina favvoskor har gått sönder på nått väldigt konstigt sätt, så dom måste jag slänga. Och jag börjar verkligen tröttna på att gå hemma nu. Och på att INGENTING HÄNDER!!!!!
Phu, det var skönt att få klaga lite. Nu ska jag vattna blommor och måla naglarna.

klockren!


nä, jag e inte bitter

Va fan, Ursäkta språket men vad hände?
Jag vet att dom sa snö på fredag, men ibland har dom ju fel och jag ville verkligen att dom skulle ha fel denna gång.
Jag älskar vinter och snö men inte just nu för detta är inte vinter och inte snö. Det är vår och blasksnö. Inte OK.
och jag som måste gå till vårdcentralen strax. usch och fy.

Dagen till ära

Mamma var så snäll och ringde mig imorse då hon var på centralen och dom spelade Irländsk musik. I like a lot.
Dagen till ära bär jag ett par av mina St Paddys-örhängen:
Jag funderar på att sätta på mig mina urtjusiga lösnaglar.
Men. vad är det jag ser? det är ju en fyrklöver?
Det är ju förbaskat sämst att jag inte får dricka någon Guinness idag. Åhh jag blir faktiskt ledsen i ögat av bara tanken. Men det är värt det.

D går upp klockan 6.30 och jag gör honom alltid sällskap vid frukostbordet, vilket resulterar i att jag är pigg vid 7.15 då han lämnar hemmet.
Idag gick jag och simmade vid 8 istället för att lägga mig och läsa.
Gud så underbart skönt det var. Nästan tomt i bassängen och jag simmade 1 km. Sen gick jag upp till relaxen och bada lite bubbelpool (fick bubbelkoppen helt för mig själv).
Superstart på morgonen. Nu ska jag ner på stan och luncha med Ann-Charlotte.

hahahaha


hihi

http://www.youtube.com/watch?v=Gs8bqeD8mUY

i did haram :O

Jag är så öm idag! Herregud. Och jag har ont i mina ryggmuskler... Ofta man har träningsvärk i korsryggen, haha!

Svartbäcken i mitt hjärta

På väg hem från vårdcentralen idag tog jag mig en liten nostalgitripp, jag gick över ett övergångsställe som jag inte korsat på flera år tror jag. Sen gick jag igeom ett område som jag brukade gå igenom flera gånger i veckan förr. Det var kul det. Låter kanske inte så värst märkvärdigt men det gav mig en underbar känsla. Jag kände mig så hemma och så trygg och glad.

Den dagen då jag och D måste flytta till nått större måste det bli i samma område. Jag skulle inte klara av Sala backe, Årsta, Gränby, Nyby eller liknande. Jag trivs inte på den sidan av stan. Jag skulle dagligen gå vilse och sakna mitt älskade Svartbäcken.
By the way så förstår jag inte varför jag har så dåliga järnvärden hela tiden. Nu ligger jag på 113, sist låg jag på 111 och jag har ätit de där vidriga tabletterna utan att klaga ett bra tag nu. Jag vill inte mer, jag lägger ner nu. Kan det inte bara bli april.

JC Spring-11

DROOLING

'

Och lite extra drooool:

Äntligen

ÄNTLIGEN slipper jag undanhålla sanningen mer för D.
Jag har haft en hemlis för honom sen oktober/november. Jag lyckades utan hans vetskap få ihop hans vänner (som är utspridda i fyra länder). Så i lördags ringde det på dören och när han öppnade stod dom där hela gänget i trapphuset och sjöng "ja må han leva". UNDERBART! Han blev jätteglad, men chocken har nog inte riktigt lagt sig än.
Han fyllde hela 30 år igår. Men eftersom det var en söndag blev kalaset på lördagen.
När killarna kom blev det smörgåstårta så det spruta ur öronen, Sen vid 17.30 kom taxibilar och körde dom till paintballen. Senare på kvällen var det middag på O´Connors och sedan drinkbord på Flustret.
Jag och minsta syrran flydde ut på stan och åt på BK samt leta nagellack. Mysdag med henne är aldrig fel, synd bara att vi blev så mätta att vi knappt kunde gå hem.
Jag sov av förklarliga själ inte hemma denna natt utan på en (ovanligt skön) extrasäng hos familjen.
På söndagsmorgonen begav jag mig hem i hopp om att dom skulle vara vakna och pigga.
Tji fick jag.
Dom sov som små bebisar. Lika bra det kanske.
Men fi bubblan vilken vidrig stank som slog mig när jag öppnade dörren. Ni vet när man kliver ur ett flygplan i ett varmt land och man nästan slås omkull av luften...precis så var det när jag klev in i lägenheten på söndagsmorgonen. Blä.
Var tvungen att vädra när jag satt inne i köket och försökte vara så tyst som möjligt medans jag blåste upp ballonger. Råkade smälla en ballong men killarna verkade inte nes märka det.
Tillslut vart stanken för jobbig och killarna visade inga tecken på att ens försöka vakna så jag gick hem till familjen istället.
Jag och minstingen bakade cupcakes. Det gick väl sisådär då vi inte hade glasyren eller vad det nu är manhar på toppen.

Flustret och Crashdiet för hela slanten

Eller nästan i varje fall.
Lina, Emma,Lena och jag kom dit vid 23 (tidigt) Men satan vilken tur att vi inte drog ut på det, för när vi hängde in jackorna började dom spela. My God va sur jag hade blivit om vi hade kommit en timme senare.
Spelningen var kort men bra. Hade dock gärna hört fler "gamla godingar". men jag ska inte klaga, slutnumret va grymt.
Dålig bild, men det var den enda jag tog.

gammal goding


"Varför det? Då kan man ju inte köra fel alls."
GPS-navigering är inget för 81-årige Eric Steward i Australien, trotts att han körde vilse -60 mil- När han skulle ut och köpa tidningen häromdagen. Steward föredrar lite äventyr.



Svar på tal

På tal om att vi tycker vi är tjocka:

Pixie är inte stor på något sätt, hon har skev kroppsbild. Hon har alltid haft en smal och snygg kropp, men aldrig varit nöjd. Nu har jag inte träffat henne sedan i somras och jag vet att hon inte ser likadan ut som innan, men Im sure that she's rockin it.
Jag är däremot tjock och jag har itne skev kroppsbild. Jag var smal när jag var liten, men när jag började närma mig tonåren började jag gå upp ganska mycket i vikt. Det syns inte hur stor jag är på bilderna för som det top-model-freak som jag är så har jag övat mycket på poser som ska dölja t.ex min trippel-potatis-haka.
Folk som inte har sett mig i verligheten utan bara på bilder tror att jag är finare än faktiskt är. Jag är fatbottomed girl fo sho. Inte bara bottomed, utan mer all over the body..

Här är en bild där man ser hur jag ser ut på riktigt. This is a big deal för mig för jag trodde aldrig jag skulle visa denna bilden för någon, men truth has to come out anyhow så...


jobbstress


Titta så söta vi är! Synd att jag hinner träffas oftare. Jag hinner inte träffa någon nästan.. Förutom de jag jobbar med då och de som kan ses de två timmarna jag är ledig mitt på dagen. Har skitdåligt samvete för jag itne har hälsat på Fräs, Penis och Svenne sedan.. I julas? Eller början av Januari kanske.. Jag har ingen aning, men jag känner samvetet trycka i magen.
Jag tänker hela tiden att detta är sista veckan jag jobbar så mycket, men veckan efter jobbar jag lika mycket igen. Det är inte konstigt att jag nickade till framför ratten i lördags. Kanske var det min kropp som försökte säga till mig att pausa lite. Så jag sjukanmölde mig.
Denna veckan har jag bara jobbat 30 timmar sedan i onsdags. Så skönt att vara ledig fyra dagar denna veckan, men jag känner mig då stressad för att jag itne jobbar istället.
Nästa vecka har jag ungefär 60 timmar, så jag har ju börjat dra ner på tiderna och det är bara en dag jag jobbar dubbelpass (5.30-01.43). Får se om det blir lagom :)

with love


yeeah

Jag löste youtubeproblemet. Woho!



Denna reklamen får mig att skratta så mycket att jag får ont i magen !

offended

Till skillnad från min syster tycker jag inte om när folk tror att jag är yngre än jag är. Jag vill att folk ska gissa min ålder lika mycket som jag vill att de ska påpeka att jag har gått upp i vikt. Alltså inte alls och den som gör det får en fet snyting i min fantasi.

1988

stupid blogg :O

varför går det inte att bädda in några jävla youtube-klipp???

sluta förvirra mig


I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing's wrong
But there is no more time for lies

I gotta do it
I hate this part

lika som bär

Jag har en lillebror som ser ut precis som mig, när jag var bebis. Eller gjorde ska jag väl säga, nu har han fått ett eget utseende.
Läskigt lika. Tror det är ögonen.

Min favvo bild.

det är konstigt hur man roar sig.

Går ju hemma hela dagarna och istället för att hitta på massa roliga saker så sysselsätter jag mig med att städa, diska, tvätta och STRYKA!!!! Japp jag skrev stryka. Jag har inte strukit sedan jag jobbade på hotellet och jag var tvungen att stryka min uniform.
I morse så tvättade jag de stora sakerna i tvättstugan och då tänkte jag att jag skulle ge mig på mangeln för at få extra fina örngott.
Men efter att jag läst instruktionerna och startat mangeln insåg jag att det kommer sluta i katastrof och jag kommer bli skadeståndsskyldig. Och det vill jag ju inte. Så jag stängde av den och nu så ska jag stryka istället. Hej så länge.

nyfiken!!!

Hur gammal tror du (sötsomfan) att Bella är då?
Jag är så otroligt nyfiken på vem du/ni annonyma bloggläsare är. Men jag antar att jag får fortsätta med att vara nyfiken, smällar man får ta när man bloggar.

24? 19?

Tack och bock. Ser jag ut som en 19åring? Ser David ut som en 24åring? Haha som sagt tack och bock, lite boost för självförtroendet är aldrig fel.
Åldersnojan är som bortblåst. (for now).
I och för sig; En gång då jag, mamma, moster och kusin Marianne var på kryssning skulle jag och Marianne bada (och barn var billigare än vuxna och gränsen gick vid 15 års ålder).
Jag var vid denna tidpunkt 19 år kanske (?) och Marianne 12 år (har jag räknat rätt då?) i vilket fall som helst så var ju jag redan då "vuxen" men när vi gick fram till kasan för att betala började expediten plocka pengarna ur handen på mig som om jag var okapapel till att räkna och betala själv, SAMT att han tog betalt för två BARN.
Mamma och moster fick sig ett gått skratt. Dessutom var det en liten pojke på ca 13-14 år som försökte ragga (om man nu kan det i den åldern) på mig på discot senare på kvällen. Det var tider det.

en stor siffra

Idag lunchade jag med min vän Maria. Alltid lika trevligt. Vi skulle till La Fleur som Jenny hade rekommenderat, men istället hamna vi på Amazing thai (som så många gånger förr).
By the way så höll bruden på att tappa hakan när hon fick veta min vikt. Jag svär att det första hon gjorde när hon kom tillbaka till jobbet var att berätta för alla den STORA siffran. Trots att jag bad och böna att hon skulle vara tyst. Men va 17 spalar det för roll...egentligen. :S
Ångest!!!

haha

Jag har blivit så himla klumpig. Hoppas att jag går tillbaka till mitt normaltillstånd i april.
Igår så var jag en riktig husmor och bakade ananaspaj (Tack Lisa).
Och så skulle jag ta en bit men istället för att lägga den på mitt fat la jag den i saftkannan. Så himla äckligt. Det tog en stund innan jag fatta vad som hänt, sen brast det för mig. Shit va kul.

Take a walk on the wild side.

Rota bland småsyrrornas nagellack.
Detta blev resultatet.

Middagstajm

Han är så seriös, min karl.
Tur att vi kompletterar varandra.

As I promised

Kolla igenom massa bilder igår igen och hittade en bild på Bella som jag lovade att lägga upp.
So here it comes:

bild


problemlösning

20110214319 (MMS)

Det är så långt ner till bordet så jag har problem att äta frukost. MEN så kom vi på den supersmarta iden att höja upp tallriken med hjälp av en kastrull. Klockrent.


lussebullar och glögg?

Kankse inte helt ok, men jag åt just två lussekatter och drack glögg (direkt ur flaskan).
Sicken busunge jag är.
Idag ska jag luncha och umgås med min älskade bonusmamma som kom hit igår. Det ser jag fram emot.
Bör sluta supa nu och borde hoppa in i duschen istället.
Salom

pluttinutt

Jag fick visst lägga upp bilder på bror på bloggen.

en salig blandning

Hitta massa gamla CDs igår när jag städade och gick igenom dom nu på morgonen och tänkte dela med mig lite av dåtiden:

Denna gillar jag mest för färgerna:
BIG failure (hon är lyckligt omedveten om att jag lyckats avslöja henne):
Världens underbaraste Lisen, oj vd jag saknar henne:
I Mölndal får man ALDRIG vara ifred
Hur man ser ut som en BigBrotherBimbo. Gör som mig, spakla på dig ett förskräckligt lager smink and Strike a pose! Det ser By the way ut som om jag har världens största huvud och sjuka attitydproblem:
Och...HAHAHA sorry syster:
Dessa bilder är sjukt roliga. Vi leker fotomodeller som ni säkert ser. Jag har dock inte läggningen, satan va pinsamt:
Söta, gulliga, kan dock inte stava till hennes namn, men det kanske Bella kan hjälpa till med:

Innan allvaret

imag0180 (MMS)

På mitt avtackningsfika i måndags fick jag denna fina bukett samt ett fint kort med ett presentkort i. Tack kära kollegor.


RSS 2.0