Bästa kollega

imag0141_1296485 (MMS)

I morse när jag som vanligt mådde piss, kom en kollega och fråga hur jag mådde. Innan jag hann svara sa han: mår du illa igen? Senare på dagen fick jag ett paket kex av honom. Han sa att han har hört att det hjälper mot illamående. Han är så otroligt snäll och omtänksam. Jag kommer att sakna honom tror jag. Nu har jag bara 20 jobbdagar kvar.


mys

imag0138_1296464 (MMS)

Jag fick välja lördagsmys, det blev massa frukt och kesella.(Och 2 liter glass till baby). Sjukt gott. Det räckte till frukost och söndagsmys också. Gott.


åh Herre min Gud

Jag är helt otroligt trött. Det sa bara pang och nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. Vad ska jag ta mig till? Jag Ska ju ut på äventyr i afton och då måste jag ju vara pigg. Kaffe? Nej det får jag ju ont i magen av. Amfetamin? Nja, jag kommer troligen gilla det och bli beroende. Sniffa lim? Vet inte riktigt vad det ger för effekt, så Det blir nej där med. Vad mer finns att ta till vid akut trötthet? Att röra på mig är inget alternativ, det va ju det som fick mig att kollapsa. Jag tar nog ett äpple och hoppas att druvsockret kickar in fort som tusan.

jag får gubbarna på fall

imag0134_1296203 (MMS)

Jag blinkar lite med ögonen och putar lite med läpparna och PLADASK så ligger han där vid mina fötter som en slav. Mohahaha. Och så är brunnen fixad och vår första tvätt är tvättad utan någon som helst tillstymmelse till översvämning.


skitäckligt

imag0128_1296203 (MMS)

Tyvärr så blev det så här när maskinen skulle tömmas. Ganska tvärstopp i brunnen. David försökte rensa men kunde inte nå allt. Skitäckligt.


Vackra underbara maskin.

imag0125-1_12962 (MMS)

Jag skäms lite över att Jag är så otroligt glad över vår nya, fina, allergivänliga och svanenmärkta tvättmaskin. Men den är helt fantastisk. Cylinda ft776 is tha shit I tell ya.


Jag vette 17 vad jag lider av, men idag gi...

imag0133_1296137 (MMS)

Jag vette 17 vad jag lider av, men idag gick jag till jobbet i chinos Och tofflor.


sämst

imag0124 (MMS)

Gå aldrig till Sagokristallen för att fixa dina naglar. Jag gav stället en chans då det var akut för två veckor sedan. Igår fick jag nog av skiten. Nu är dom putsväck och Jag ser ut som en karl. Snyft.


Kotte

Eller denna kanske?






Också förbannat vacker.
Men prislappen säger att jag verkligen inte borde gilla den: 57680 Kr

Caboche

Im in love.
Jag såg denna lampa i fönstret på en möbelbutik här i Uppsala för några månader sedan och tänkte att den SKA jag ha.





Sen så såg jag prislappen...

17570 Kr.
Vet inte riktigt om den är värd det.

I do


välkommen till pizzeria Warnell

imag0117 (MMS)

Gissa vilken del som är min? Den som ser god ut så klart. ;)


Aaaaaaahahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=4EY4xImQEAk

bästa pojkvän

David var så lyllig och fick åka till Dublin förra helgen, jag satt hemma och var jätteavis.
Men med sig hem hade han tre flaskor Batiste Blush torrshampoo. Åhh va glad jag blev.

syster Ella blev 12 igår

och jag baka tårta,





tycker dock personligen att tårtan jag bakade till mamma på hennes födelsedag förra veckan var godare.

fredag

sämst är det att ligga hemma och inte göra någonting en hel dag. eller iofs så var det nog just det jag behövde, för jag mår bättre nu.
Ska kanske, men bara kanske smygkolla på monteringsanvisningen till vårat nya köksbord. Jag har nämligen lovat David att inte börja montera någonting, eftersom jag egentligen inte är frisk.
det är fredag idag, men det känns inte alls. tråkigt. undrar hur man skapar en fredagskänsla utan att ha varit på jobbet. Det känns inte som att man förtjänar en fredagskänsla när man inte har jobbat och slitigt under dagen.

somebody PLEASE put me out of my misery!

Jag antar att jag borde vara glad att jag är fri att göra vad jag vill nu.. Jag kan skaffa rastaflätor, äta piller jag beställt på internet, ha fina lösnaglar, m.m. utan någon som gnäller om det. Ingen kan säga till mig -Nej, du ska inte gå på det. -Nej, du ska inte träffa den personen. I should be releaved, so how come I cant sleep at night?

bajsröv

Var det inte meningen att det skulle bli lättare/bättre efter ett tag? För just nu märker jag bara motsatsen.

here I go again

Satan i gatan va arg jag är nu. Nu har febern kommit på besök igen. Varför? Jag sa ju att Jag inte ville. Efter att Jag hade suttit och stirrat på allt jag borde ta tag i, utan att faktiskt göra nått alls kände jag att det nog var läge att packa ihop och gå hem. Så nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Gjorde jag inte nyss det här? Jo, det var inte längesedan jag lågdeckad i fem dar. Det gör jag helst inte om så imorgon är Jag frisk igen. Japp, det är Jag.

Syskonen

Pixie (Uppsala)
Izabella (Göteborg)
Albin (Göteborg)
Moa (Uppsala)
Ella (Uppsala)
Mowitz (Holland)


Pixie, Bella och Mowitz har samma fader.
Pixie, Moa och Ella har samma moder.
Bella och Albin har samma moder.


Mary Kay

Hej hopp igår var det fest.
Åkte hem till Annette för att delta i ett Mary Kay(vad kallar man det)party kanske?!
Vi var fem stycken tillsammans med konsulten. Vi fick testa massa hudvårdsprodukter och smink. Jag hade lovat mig själv att inte köpa någonting på plats då jag har en tendens till att vara överdrivet impulsiv. Se på f*n jag höll mitt löfte.
Dock känner jag ett sug efter "Satin lips", en peeling som förjs upp med ett läppbalsam. Underbart för mina läppar som aldrig vill bli bra.

Jag hade slängt i mig en liten tallrik fil innan jag begav mig till Annette. Vilket resulterade i att jag var hungrig. Hon hade två godisskålar framme som jag så klart åt av, eller rättare sagt gluffsa.
Sen så bjöd hon på godaste kladdkakan med grädde och sylt. Åhh så gott det var, men hualigen så dåligt jag mådde efteråt. Sockerchock!!
Kunde inte äta någonting mer sen, väldigt dumt.

Åhh dumma, dumma, dumma

Jag vill inte bli sjuk. JAG VILL INTE!
Har inte tid, lust eller råd.
Jag funderar på att strejka mot mig själv och mot min kropp, men jag vet inte hur man gör. Hur ska det få effekt?
Att proppa i sig Panodil känns lite sisådär.
Nått förslag? Någon?

förbannade särskrivningar!

Herre min Gud vad jag stör mig på särskrivningar.
Fick ett sms igår där det stod:


Hud MELLANSLAG vård alltså inte hudvård.
och
Fri MELLANSLAG stående alltså inte fristående.



"Brun hårig sjuk sköterska"!!!!
Helt fel. Men säger man "Brunhårig sjuksköterska" blir det helt plötsligt helt normalt.


Ett problem med särskrivningar är att textens vederhäftighet kan ifrågasättas eftersom många uppfattar felaktiga särskrivningar som ett tecken på okunskap och bristande bildning.
I rest my case!

Lär er för 17 gubbar!

inte ok, jag vet

Men jag tänkte att ibland måste man bjuda på sig själv. Och ibland så kan jag också strike a pose. (not, blir mest löjligt).

Jag vet inte vad som är värst. Det faktum att jag tog bilden i syfte att lägga upp den på bloggen eller det faktum att jag faktiskt lägger upp den? men detta är alltså jag strax innan spelningen i fredags.
Lyckades dock inte få in den där "rocklooken" utan det blev en blandning av osäkerhet och pinsamhet. Men det får duga.

Så där nu har jag förklarat mig tillräkligt för att ni ska förstå att detta inte riktigt är jag. Enjoy mina vänner och skratta måttligt. jag är blott 24 år.




Herre gud jag glömde ju säga att..

Jag var på mitt livs bästa HCSS-spelning i fredags.
Har sett dom ett antal gånger nu men shit va bra dom va i fredags. Bästa låtlistan EVER! Ett av extranumrena var min favvolåt. Someone special som jag aldrig hört live förr. Underbart!


nu så..




det kommer bli så fint så.. hoppas jag.

Syskonkärlek

imag0104 (MMS)

synd att frosten smälte bort efter en timme.


Syskonkärlek.

imag0103_1295273 (MMS)

Hon ser lite ut som en ligist, men resultatet blev vackert. Min hand till vänster och syrrans till höger.


for nothing

FYRA ÅR. ETT OCH ETT HALVT ÅR.

Kul att jag har gjort allt jag har kunnat, kämpat, hållt mig kvar, verkligen played my cards right i väntan på min stora belöning. För att när jag nästan kan ta på den se hur den rycks bort från mig och allt jag trodde var upp blir ner. Vitt blir svart. 1+1=47. Dag blir natt.

Jag kunde se hur mitt liv skulle se ut flera år framåt. Nu vet jag inte hur det ser ut om en månad, nästa vecka, imorgon. Allt har raserats.

Jag ligger i havet och flyter på en liten, liten planka. Jag vet itne hur jag ska orka hålla mig fast vid den. Det känns som det vore bättre att bara släppa den och falla ner i djupet, för jag har ändå ingen anledning att fortsätta flyta.

bshiet

Gud, vad livet är meningslöst. Alltså på riktigt. Det enda man gör är att gå runt, runt i cirklar i typ 80 år sedan dör man. Whats the point?? Vissa stunder är allt så hiiimla bra, men man kan alltid lita på att det blir dåligt så småningom. Vänner, kärlek, jobb, pengar, familj, allt i ens liv kommer kännas dåligt. Just wait for it. 
Jag förstår verkligen inte varför man ska uthärda det. Varför ska man genomlida all skit? I slutändan så är det ingen som vet vad som händer när man dör och fy fan säger jag om det visar sig att man bara försvinner, att man blir ingenting. Om man kommer till något paradis eller reinkarneras eller något liknande, då kan jag förstå att det är värt det. MEn att kämpa, lida och må skit för ingenting, det är bullshit. Och så känns allt just nu: Bullshit

Thats what happends...


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife, In my windpipe
I can't breathe But I still fight
While I can fight as long as the wrong feels right

Wait, Where you going
I'm leaving you
No you ain't, Come back
We're running right back here we go again
It's so insane cause when it's going good, it's going great
I'm Superman with the wind in his bag, she's Lois Lane
But when it's bad it's awful I feel so ashamed

Now I know we said things, did things
That we didn't mean and we fall back
Into the same patterns.. Same routine
But your temper's just as bad as mine is
You're the same as me
but when it comes to love you're just as blinded

Baby please come back, it wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much
To walk away, come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie

svar på tal (kommentar)

Nej inte tar jag D för givet. Tror faktiskt att det är jag som gör mest romantiska saker i hans ära.
Eller nja vi kanske är lika? ähh jag vet inte.
Jag tar inte för givet att killen betalar om han inte har BJUDIT ut mig, dvs.
Och de där med betalning vid bio/restaurang etc så blir det den som har pengar med sig eller den som har pengar på kontot eller den som är först upp med plånboken. Vi har ju delad ekonomi så det spelar liksom ingen roll vem som betalar.
Vi brukar skoja om att vi ska dela på notan på restaurangen. Men det skulle aldrig hända. (Vi såg nämligen ett kärlekspar göra det då i va i grekland senast, helt otroligt oromantiskt och stelt enligt mig). Jag tar gärna hela notan istället för att räkna ören.
Summan av det hela är alltså: Alla tjejer tar inte det för givet att killen alltid betalar och är romantisk. man ska ge OCH ta i ett förhållande.
Det ar dagens visdomsord.

Glömde ju klaga

Jag har så sjukt ont i ryggen idag!!!!

Party pooper och vuxenpoäng

Jag var en riktig party pooper igår.
Jag hade fixat en glamrocker-outfit (som by the way enligt mig såg lite ut som en piratoutfit). Men den använde jag aldrig. Det var kick-off med jobbet och det var rocktema. Men jag var så trött, så trött.
Och så blev ju min älskade mor ett år äldre så jag kände att hon var viktigare än en jobbfest.
Jag åkte från jobbet men klev av halvvägs hem för att göra mitt so far dyraste kortköp i butik, jag köpte nämligen en tvättmaskin. Stod mest och fnittra när jag såg summan jag skulle godkänna. Herre Gud va många nollor det såg ut att va.
Så den 26e får vi en tvättmaskin levererad och installerad, jag är ganska duktig på att samla vuxenpoäng verkar det som. Usch och fy.


Sen gick jag i varje fall hem eftersom jag så korkat nog hade glömt mina vantar och mössa på jobbet och det var svinkallt, efter att ha klätt på mig vad vädret krävde så vandra jag till affären och köpte tårtingredienser för jag glömde väl inte skriva att mamma fyllde år!?


När jag kom hem till mamma så var det ingen hemma så jag tog mig friheten att börja baka tårta till skönsjungande Raubtier.
Sen sa det pang och hela familjen var hemma. Vi åt en jättegod middag som Roger lagat till mammas ära och sen tårtan och sen hemgång för jag va som sagt sjukt trött.

Men inatt så vakna jag fyra gånger. Slapp dock mardrömmar. Men fyra gånger??? Inte ok.
Måste nog försöka sova en stund efter jobbet om jag ska palla med HCSS ikväll.

bästa

När jag kom hem  igår möttes jag av detta.






En ros för varje natt vi ska vara ifrån varandra.


Åhh du är bäst.

HEHEHEHE


Jay Fu

Igår va jag, David, Lisa och Phil på Jay Fu. Jättegod mat, och efterrätten OH MY GOD! Himmelriket.
Det är så mycket trevligare att gå på restaurang en vardag, mindre folk och bättre service.


Efter restaurangen gick vi hem till mamma så att hon, Roger, Lisa och Phil kunde hälsa på varandra.
Sen var jag trött må ni tro.
Somna sent och gick upp tidigt. Hualigen vad jag gäspar.

monster


tjockis

Det är så lagom kul när en användare kommer in på kontoret och presenterar mig som tjockis. Alltså inte mitt namn utan "här inne sitter hon, tjockisen". Tack som fan. Som om jag inte vet att jag har gått upp i vikt. Jag har en skaplig viktnoja, hjälp.

Nyårsfin

Jag skulle egentligen sova själv natten till nyårsafton men efter att ha kollat på ett Doctor Who-avsnitt med "the weeping angels" så fick Ella förlja med hem och hålla mig sällskap.

På morgonen så åt vi frukost med hårinpackning och ansiktsmask. Pinsamt nog så var jag mitt i allt tvungen att springa ner i min spökutstyrsel för att möta Phil (Davids systers man). Tur att han är easy. Jag var inte vacker vill jag lova. Jag ska bjuda på en bild vid tillfälle, men just nu ligger kameran på hatthyllan hos mor min.

Nyårsnaglar:






SMS-inlägg

imag0090 (MMS)


fail

fail


RSS 2.0