Detta skall jag testa!



Ingredienser:
2 ägg
1½ dl socker
4½ dl vetemjöl
1½ dl mjölk
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljpulver eller 1 vaniljstång
Smör att steka i
Socker till garnering

Så här gör du:
Vispa ägg och socker luftigt.
Blanda de övriga torra ingredienserna och vänd ner i smeten tillsammans med mjölken.
Klicka ut i smord stekpanna på medelhög värme tills bubblor bildas på ovansidan och undersidan är gyllengul. Vänd och stek andra sidan tills den är lika fin.
Vänd de nystekta krabbelurerna i socker (kanel är också gott att blanda ner i sockret) genast.
Smakar bäst nystekta!





REceptet hittat på: http://monasmatkrig.blogg.se/2010/august/krabbelurer.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0